محدودم عایا؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
محدودم عایا؟؟؟؟؟نقل قول:
هر مشکلی داشته باشی پشتیبان های همراه اول میگن با یه گوشی دیگه تست کن . یک درصد هم احتمال نمیدن مشکل از خودشون باشه . من طرح نا نمحدود شبانه دارم و به پشتیبانش گفتم به خاطر اختلالی که به وجود اومده یک روز از طرح نا محدود ۳۰ روزه ی من هدر رفته گفت مشکلی نیست شب ها رایگانه و حجمی حساب نمیشه که بخواد ضرری به شما وارد کنه !نقل قول:
دوستان من از سرور های خارجی محدودیت دانلود ۸ مگ دارم . راهی هست برای برطرف کردنش؟
من دو تا سیم کارت همراه اول دارم که یکی اعتباری و یکی دائمی هستش. مدتی از اینترنت هدیه همراه اول با مودم فورجی استفاده کردم اما بعد از یک هفته که به این سرشماره پیامک زدم پیغام داد شامل حالم نمیشه تعویض رایگان به یوسیم. تا مهرماه هر از گاهی پیامکها رو تکرار می کردم و همون جواب می اومد که شامل حالم نمیشه تا اینکه اواسط مهر به صورت ناگهانی یه پاکت پشت در خونه دیدم که از همراه اول بود و داخلش یه یوسیم خام که معلوم نبود برای کدوم سیم کارتم اومده و منم با سیم کارت اعتباریم کد فعالسازیش رو شماره گیری کردم و کمتر از دو دقیقه وصل شد و بسته هدیه هم اومد و بعد از دو هفته دوباره یک پاکت دیگه پشت در خونه دیدم که این بار دائمی رو باهاش فعال کردم و در یک هفته اخیر هم دو تا یوسیم خام دیگه هم برام از طریق پست ارسال شده که ظاهرا به دلیل تکرار پیامک ها بوده و با این حساب چند تا دیگه هم شاید تو راه باشه. فکر کنم با این یوسیم های خام اضافه بتونم سیم کارت های معمولی اطرافیانم رو به یوسیم تبدیل کنم.نقل قول:
به هر صورت خواستم بگم احتمال ارسال پستی با وجود پیامک اینکه شامل حالتون نمیشه خیلی زیاده اما نظم درستی نداره و معلوم نمیشه کی دست تون میرسه.
دم همراه اول گرم با این طرح دانلود رایگان شبانش :n16:
با این که سایت های فیلم رو بستن هاردم دیگه جا نداره:n28::n08:
1 روز همراه من مقدار اینترنت مصرفی نشون نمیده و نتم کلا قطع شده و کانکت نداره برای دوستان مشکلی نداره ؟ :n28:
استفاده ی آزاد اینترنت نوترینو هر کیلوبایت چند ریاله؟
توی سایت همراه اول نوشته هر کیلوبایت برای سیمکارت دائمی 0.4 و اعتباری 0.6 ریاله
اما تو صفحه همراه من نوشته هر کیلوبایت برای سیمکارت دائمی 0.5 و اعتباری 0.75 ریاله
شما حساب کن بزرگترین اپراتور مملکت، دو تا عدد تعرفه توی سایتشون یکسان نیست :n02::n02:
خر نفهمن این همراه اولیا
میگم باو گوشیم منطقه همه چیم اوکیه قبلا وصل بود چرا volte قطع کردید
دوباره دستی وصل کنین
با سلام
مشترک گرامی، روند فعالسازی این سرویس به صورت دستی و از جانب ما نمی تواند صورت پذیرد. این سرویس در تاریخ 02/08 بر روی خطتان غیرفعال شده و در صورتی که در بازه ای از گوشی که پشتیبانی می نماید خط شما بهره مند شود شبکه خودکار خط را شناسایی و اجازه فعالسازی سرویس را خواهد داد و در سایت لیست گوشی ها موجود می باشد. در خصوص فعالسازی سرویس کد ذیل را می توانید شماره گیری فرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *10*
اندازه گاو حالیشون نیست، ۲ هفتس گفتم مشکل منم برطرف کنن هنوز volte م فعال نشده.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
اخه برای من فعال بود استفاده داشتم میکردمنقل قول:
الان میگه شما مشمول نیستی
یعنی چی اخه
دستی هم میگه امکان پذیر نیست مثل سگ داره دروغ میگه
گوشی هم تحت پشتیبانیه چیزیه که تو خود سایتش زده
جالبیش اینجاس سیمکارت من فقط اینطوریه سیمکارت اقام میندازم میاد بالا volte
سرویس رو کسایی که اون اول کد رو گرفتن برای اولین بار فعال کردن فعال مونده
فکر میکنم بین دائمی و اعتباری هم تفاوت قائل شدهنقل قول:
اکثر اعتباری ها محدودن تقریبا اعتباری ندیدم که محدود نباشه و volte هم واسه دائمی الان درسته هیچ مشکلی نداره البته volte برای اعتباری تست نکردمنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
خاک تو سرش با این مشتری مداریش[emoji16]نقل قول:
آخه این سرویس به چه دردی می خوره که این همه ناراحت شدید.در ضمن لطفاً مدل گوشی تون رو هم ذکرکنید.ممنون
نقل قول:
S8 internationalنقل قول:
خواهش میکنم.
اقا اینا مارو سره کار گذاشتنا من یه سیم داشتم همراه اول اینا که 3تا سایزه روشم زده بود 4.5 هرکار کردم 4جی نشد یهبارم زنگیدم گفت باید تنظیم کنی گفتم باو همه خطا وصله این نمیشه خلاصه توی گوشی سادم بود دیدم زده 4 گیگ هدیه انداختم تا شبانشم مصرف کنم باز همون 3جی بود زنگیدم این سری گفت سیم کارتت 4جی نیست که گفتم پس چیه این جریانش کفت ممعمولیه عوض کن
خلاصه من فردا ببرم عوض کنم هدیم میدن؟ اگه بدن این میپره؟هزینش؟چونسایتش زده بود توی گوشی 4جی 1هفته باشه راییگانه تعویضش
تعویضش موقعی که من عوض کردم 7500 شد یه سال پیش این طورا و سیم کارت 4G هم این شکلیه هرچی به غیر از این 4G نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیم کارتای جدیدی که میدن این شکلیهنقل قول:
محتوای مخفی: عکس
درسته، حرف شما تائید میشهنقل قول:
یوسیم های جدید همراه اول دقیقا این شکل هستن
بله دوست گرامی، هر گونه بسته فعال اینترنت همراه اول که داشته باشید شامل دانلود شبانه رایگان پائیزی هستیدنقل قول:
این مورد برای خود بنده هم پیش اومدنقل قول:
فقط متاسفانه مامور پست پاکت سیم کارت رو زیر در میندازه و باید خودتون شانسی ببینیدش !
کدپستی صحیح رو به همون شماره ای که گفتید بصورت لاتین پیامک میکنید (که البته هزینه اس ام اس لاتین هم براتون محاسبه میشه !)نقل قول:
تو سایت قید شده این طرح در صورتی که از گوشی با قابلیت فورجی استفاده کنید رایگان هست (در غیر اینصورت مشمول این طرح نمیشید و سیم کارتی براتون ارسال نمیشه)، در صورتی هم که سیم کارت بدستتون برسه صد در صد شامل هدیه 15 گیگ اینترنت ماهانه برای سیم کارت اعتباری و 20 گیگ اینترنت ماهانه برای سیم کارت دائمی میشید، حتی اگه بسته ی فعال هم داشته باشید بصورت رزو این بسته براتون بعد از پایان بسته ی فعلی فعال میشه
برای خود بنده دو سری ارسال کردن، یکی حدود 15 الی 20 روز بعد از ارسال پیامک و اون یکی حدود یک ماه بعد از ارسال پیامک (در صورتی که همه ی پیامک ها رو نهایتا تو یه بازه ی 3-4 روزه ارسال کرده بودم)
دقیقا برای سیم کارت اعتباری که بنده کدپستی رو پیامک کردم هم مشابه همین مورد که شما گفتید پیش اومدنقل قول:
برای بنده هم پاسخ پیامک عدم تعلق گرفتن یوسیم بود ولی در عمل به ازای پیامک هایی که زده بودم (2 بار) دو عدد یوسیم ارسال شد که با اون یه دونه مازاد هم یه سیم کارت دیگه رو تبدیل کردم
متاسفانه مامور پستی هم پاکت سیم کارت رو از زیر در انداخته بود داخل بدون حتی زنگ زدن ! (پاکتش هم شبیه پاکت قبوض همراه اوله و روش فقط کدپستی بصورت بارکد و آدرس و اسم مالک سیم کارت رو نوشته و مشخص نیست برای چه شماره ایه، داخل پاکت هم یوسیم و یه برگه راهنما هست)
برای فعال سازی هم با استفاده از کد دستوری بعد از حدود نیم تا یک ساعت آنتن سیم کارت فعلی رفت و یوسیم فعال شد و بسته ی هدید هم دقیقا با فعال شدن یوسیم فعال شد
البته اینکه همراه اول به ازای تعداد پیامک های ارسال کدپستی یوسیم بفرسته میتونه راه حل خوبی برای افرادی باشه که تو خونه چندین سیم کارت همراه اول دارن ولی فقط یکی یا دوتاشون رو گوشی فورجی هستن و به این ترتیب میشه سایر سیم کارت ها هم تبدیل کرد و از بسته ی هدیه شون هم استفاده کرد و دیگه لازم نباشه به دفتر خدماتی مراجعه کنید و کلی دردسر بکشید و هزینه هم متحمل بشید
دقیقا شکل ظاهری یوسیم ارسالی برای بنده هم به این صورت بودنقل قول:
خط من دایمی هستش محدودیت سرعت ندارمنقل قول:
اما موقع ای که خط رو انداختم رو s8+ مدل SM-G955FD علامت اومد
دو شب بعد اس ام اس اومد غیرفعال شد VOLTE شما
بعد هرچقد کد رو میگیرم میگه شما مشمول استفاده نیستی
میگه اگه گوشیت تحت ساپورت باشه شبکه خودش شناسایی میکنه فعال میشه خب گوشی منم ساپورت و داشتم استفاده میکردم
بهرحال تایمی که هات اسپات چیزی کرده باشی موقع زنگ خوردن نتت قطع نمیشه دانلود رو ادامه میده
کیفیت تماس هم زمین تا اسمون فرق میکنه هرچند رو تریجی هم همون کیفیت تماس رو میده
احتمالا این گوشیایی که بصورت قانونی اومدن imei ثبت شده از طریق گارانتی ها
گوشی هایی که قاچاق اومده باید منتظر موند تا اینکه سریال تو شبکه ثبت بشه بعد فعال شه
بسته ی روزه 30مگ +30 مگ شبانه 900 تومنی رو فعال کنم 3 تا 9 صبح دانلود فری می شه؟
نقل قول:
یعنی اگه چند بار فرستاده بشه بازم هدیه رو میده؟ مثلا دوباره سیمکارت فورجی رو به فورجی تبدیل کرد.
من یه سیم کارت هدیه دانشجویی اعتباری گرفتم برای مودم همراه از این سیم کارت سه تکه ها
گفتن دو سه روز دیگه مجدد بیا دفتر خدماتی تا 4g هم فعال کنیم
بیزحمت بگید وقتی فعال شد بعدش من برای بهترین استفاده چه باید بکنم؟این usim چیه؟جریان گیگ های هدیه چیه؟من می خوام شبانه دانلود کنم
متشکر
برای استفاده از شبانه پاییزی باید اینترنت رو قطع و وصل کتیم؟
فعلا كه نهنقل قول:
ولي محكم كاري كني بد نيست
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نقل قول:
اساتید جواب بدن
- - - Updated - - -
بسته ی ماهه کم حجم هست؟ فقط س تا ۹ رو راه بندازه؟ ی مااهه
هر بسته روزانه داشته باشه بگيرينقل قول:
رايگان صبح رو داره
بسته ماهيانه فكر كنم همون ٢ گيگ ١٠ تومان باشه
نقل قول:بسته 1 ماهه 100 مگ روزانه 100 مگ شبانه 4000 تومن ارزون تر از همستنقل قول:
شما هر گونه بسته ی فعال که داشته باشید میتونید در تایم فعال بودن بسته ازین هدیه دانلود شبانه رایگان تا پایان پائیز استفاده کنیدنقل قول:
بعید میدونم بیش از یه بار بشه هر سیم کارت رو به فورجی تبدیل کردنقل قول:
البته خودم امتحان نکردم ولی اگرم بشه احتمال تعلق گرفتن هدیه 15 یا 20 گیگ کمه چون احتمالا بر اساس شماره تعلق میگیره
بهتره از سیم کارت اضافی برای تبدیل سایر سیم کارت های معمولی استفاده بشه
یوسیم در واقعا همون سیم کارت با قابلیت پشتیبانی از شبکه نسل چهارم تلفن همراه هستنقل قول:
که در حال حاضر اگه سیم کارت معمولی روی گوشی با قبالیت فورجی داشته باشید میتونید با ارسال کدپستی به سرشماره 8962 یوسیم رایگان در آدرس پستی خودتون دریافت کنید
بعد از تبدیل سیم کارت فعلی به یوسیم هم 15 گیگ اینترنت هدیه یک ماهه برای سیم کارت اعتباری و 20 گیگ اینترنت هدیه یک ماهه برای سیم کارت دائمی بهتون تعلق میگیره
بنده که چنین موردی ندیدم و قبل و بعد از ساعت شبانه خودش اتومات از حجم بسته کسر میکنهنقل قول:
ولی به قول دوستان محض احتیاط بد نیست اینکارو کنید
همونطور که دوستمون هم گفتن بسته 100 مگابایت+100 مگابایت شبانه به قیمت 4000 تومن ارزون ترین بسته ی یه ماهه هستنقل قول:
همراه اول قابلیت مکالمه بر روی وای فای را برای عموم با نام تلفای(TelFi) در کربلا فعال کرد اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
البته من امتحان کردم حتما نیاز نیست که عراق باشین. میتونین از این صفحه دانلود کنین:نقل قول:
از اين برنامه ها همراه اول زياد داده
هر سال ي برنامه
تا سال بعد
ي فكر اساسي نميكنن
كشور دوست و همسايه هم هست تازه
اون از ويزا ٤٠ دلاري اين هم از اينكه ي تماس مثل آدم با هزينه مناسب نميتونه راه بندازن
داداش عراب کی با ایران دوست بودن یا ادم بودن؟نقل قول:
یا رو چه حساب شما میگین عراق با ایران دوسته؟
کاری با اعراب خودمون ندارم ولی جاهل تر از این عربا خودشونن
همراه اول میاد اونجا با هزینه خودش تو هر 20 تا عمود وایفای مجانی شارژر گوشی میذاره عراقیا میکنن
نت مفتی به کل زائرا میده ور میدارن ملت استوری و لایو و ... هزارتا چیز دیگه الکی بیخود شبکه رو شلوغ میکنن یا تو همون راه کربلا نجف خود عراقیا وصل میشن شبکه رو میترکونن
تماس رو وایفایم باید از سالای قبل طرحشو میریختن واس این روزا
تو هرکشوری خب هزینه رومینگ هست
ولی من که سال پیش بدون پاس ویزا رفتم
کیفیت تماس صفر ! بعد هزار تومن هم دقیقه ای * دقیقه ای یعنی اگه 1 دیقه 1 ثانیه حرف میزدی 2 تومن حساب میکرد زنگ میخورد گوشیت شارژش میپرید حتی اگه من به گوشی رفیقم زنگ میزدم که ببینم کجاس پیداش کنم اخرسرم پیداش نمیکردم تا واتس اپ همو پیدا کردیم
هر دفعه تماس با ایران میگرفتی network busy میزد مجبور بودم با واتس اپ با خونه تماس بگیرم همیشه هم قهوه خونه بودم
خلاصه نمیشه یهو چن ملیون ادمو تو ی نقطه جوابشو داد
کاری به عاشقای امام حسین ندارم خودمم زیاد ادم پایه دینی نیستم ولی
باور کن یجوری مردمو سرشونو گرم کردن با ویزا و اینا چاپیدن مردمو چنانن مردمو سرکار گذاشتن با این اربعین
تلویزیون مملکتم که دست ی بنده خداس که کلا برنامه ریزی کردن
تلویزیونی که به مردم دنده بده بگه زیارت اقا و پیاده رویش سه برابر حج ثواب داره دیگه بهتر از این نمیشه
اگه واقعا سه برابر ثواب داره پس چرا میرید پاچه خواری عربستان برای حج که اینورم نون دونی درست کنین
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه بالا ظاهرا دوباره volte رو فعال میکنه !!
برنامه رو نصب کردم اس ام اس اومد دوباره فعال شد خدا نکنه غیر فعال شع
اصلا VoWIFI روی اندروید نباید نیاز به نصب اپ باشه و اگه اطلاعات روی سیم/apn باشه، خود اندروید WiFi calling داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
دوستان یجا خوندم اونایی که بسته الفا+ دارن از ساعت ۳ بامداد تا ۹ صبح اینترنت مجانی دارن
حقیقت داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره داداشنقل قول:
فقط تو پایز قابل استفاده اس نیاز به کد یا چیز خاصی نداره
یه سری گوشیا ساپورت ندارن باید با همین برنامه کارشون راه بندازهنقل قول:
گوشی منم همین اپشن رو داره
اما تنظیمات رو باید خود اپراتور به وندور بده تو اپدیت های بعدی قابلیت استفاده پیدا کنه فعلا که فرقی نداره فقط دکور تماس تغیر میکنه
البته از طریق سایت همراه اول اگه کسی بخواد خرید کنه آره حق باشمااست و ارزون ترین بسته همینی هست که شما گفتین اما اگر از فروشندگان شارژ تخفیف دار همراه اول خرید کنید ارزانترین بسته، یک ماهه یک گیگ هست که همراه اول 7600 تومان میفروشه اما این فروشندگان پین این بسته یک ماهه را با تخفیف و بدون مالیات 3 هزار تا 3500 تومان می فروشننقل قول:
میتونین در بخش بازارچه فروم همسایه پین بسته یک گیگ یک ماهه همراه اول را که 7600 تومن هستش با تخفیف به قیمت 3 هزارتومن بخریننقل قول:
سلام
دوستان من چندوقت بود بسته ی نامحدود شبانه (1تا11) که می گرفتم می زدم رو دانلود، صبح بلند می شدم می دیدم نت قطع شده فقط در حد 4_5 گیگ دانلود شده.
دیشب چند ساعت نخوابیدم تست کردم دیدم هر 10 مین یه بار نت قطع میشه و باید برم از ستینگ گوشی تو Mobile Networks از اول روی Network همراه اول Register کنم تا وصل شه!
کسی نمی دونه مشکل از چیه؟