پست اول تاپیک به روز شد.
تعرفه های جدید اینترنت ایرانسل به مناسب دهه فجر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پست اول تاپیک به روز شد.
تعرفه های جدید اینترنت ایرانسل به مناسب دهه فجر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعا امضای بنده هم ویرایش میشهنقل قول:
ولی اطلاعات درباره ایرانسل یه گوشه ای نگه میدارم که اگر باز ایرانسل هوس شیطنت و گران کردن تعرفه زد به سرش داشته باشیم براش... :n16:
اگه 6 ماهه یا 1 ساله بتونید بخرید خیلی به صرفه هست ولی اگه بودجش رو ندارید بهترینش 3 ماه 6 گیگ هست و 6 ماه 18 گیگنقل قول:
دوستان از ۴جی همراه اول خبری نیست؟
---
هیچکی ۴جی ایرانسل تو شیراز تست نکرده؟
سه ماهه 50 گیگ فکر میکنم توی هر ماه فقط 16 گیگ میزاره دانلود کنید
چون مانده که میگیری اینجوری نوشته
52 گیگ
17 گیگ تا تاریخ 1 ماه بعد رو زده
در صورتی که بسته 3 ماهست
من دانلود زیاد دارم همین بسته های نامحدود هفت روزه مناسب هستش ؟نقل قول:
خونه اینترنت دارم خودمم کافی نت دارم ولی برای دانلود حجم باید خریداری کنم پس برام خیلی صرفه نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در طول دهه مبارک فجر، بسته های اینترنت همراه زیر با ۵۰% تخفیف ویژه در اختیار شما عزیزان قرار می گیرند !!
ممنون .مطمئنا تلاشهای شما تاثیر زیادی تو این تغيير و عقب نشینی ايرانسل داشت.نقل قول:
من به نوبه خودم از شما ممنونم.
دوستان زود کوتاه نیاید. بازم بسته نخرید تا درسی بشه که دیگه هیچ وقت شرکتی جرات انجام این کارهای احمقانه رو نکنه اگرچه بعدا پشیمون شه و برگرده به خونه اول
من تو شیراز 4G ایرانسل تست کردم
سرعتش خوب بود . با speedtest دانلود رو 10 مگابیت بود آپلود هم 4 مگابیت
البته این که میگم مال 2 هفته پیشه تست کردم
نقل قول:
ایرانسل تعرفه بسته های همراه خود را اصلاح کرد:
کد *141*10# رو مبزنم ولی باقیمانده رو صفرمیزنه.روش دیگه ای نیست که بفهمم چقد از بسته مونده؟.تازه یه سه گیگ سه ماه ویژه فجر خریدم
Sent from my HUAWEI G750-U10
توی 2-3 صفحه قبل میتونید پست تست ها و مکان هایی که تست کردم رو ببینیدنقل قول:
شما سیمکارتتون رو عوض کردید ؟ گوشیتون چی هست ؟
سمت حافظیه - ارگ کریمخان - ملاصدرا - عفیف آباد و زرگری که تست کردم 4G هست
اما چون قدرت سیگنال ضعیف هست ممکنه گوشی شما به طور خودکار سوییچ نشه روی شبکه lte
4G ایرانسل در ملاصدرا بسیار ضعیف هست و سرعت بیشتر از 2 مگابیت ( یعنی سرعت دان حدود 250 کیلوبایت ) نمیرهنقل قول:
و 3G هم سمت شما ضعیف هست ( کلا مرکز شهر اینطوره ) و در فرهنگ شهر معالی آباد و سمت سر صدرا حدود 6 تا 8 مگابیت هست
شما با همراه اول واقعا سرعت عالی میگیرین و از همون استفاده کنید
مودم خودش رو خریدم. فقط حواستون باشه که بسته اینترنت مودم ها با گوشی فرق داره
*555*1*4*#4نقل قول:
من ندیدم شما گفتی واسه دانلود فک کردم واسه وبگردی میخوای،برای دانلود به نظرم همین 24 گیگ 10 هزار تومان عالی باشهنقل قول:
آقا مگه میشه دو تعرفه ی شبانه یعنی نامحدود یکهفته ای (که بقول شما 99 گیگ هم هست) 10 ت باشه ، 24 گیگ یکماهه هم 10 ت ؟؟!!!!نقل قول:
اگه حجم و زمان را یکجا نده که خیلی بده!نقل قول:
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
هیچ اصلاح قیمتی صورت نگرفته از 12 بهمن ماه الی 22 بهمن
50% تخفیف شامل کسانی هست که بسته اینترنتی خریداری کنند
سیستم جزیره ایرانسل هم تا 22 بهمن ماه بدون در نظر گرفتن موقعیت مکانی مشترک 90% تخفیف اعمال میکند
اینو دیگه از مهندسین و برنامه ریزهای ایرانسل بپرسید :n31:نقل قول:
تا اونجا که من میدونم و تست کردم ایرانسل معابر اصلی رو نسل سه و چهار کرده و معابر فرعی هنوز روی نسل دو باقی مونده. کسی اطلاع داره چه زمانی مناطق باقی مانده تهران هم به نسل سه و چهار مجهز میشه؟
خیلی مضخرفه سرعت دانلود هم از 130 بالا نمیره . دو خط بیشتر آنتن ندارم
اینستاگرام ایرانسل زده: # ﺑﻨﺪﺭﻋﺒﺎﺱ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﯾﮏ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺑﺰﺭﮒ
50 گیگ رو من گرفتمنقل قول:
بعد یهو دیدم قطع شد
دقیقا هم داستانش همینه که کل ترافیک تقسیم بر تعداد ماه میشه
خیلی جالبه هیچ جا هم این موضوع رو نمیگن و عین دزدی هست اینکار
زنگ زدم هم اپراتور منگلش دو کلمه حرف نمیتونست بزنه منم گیر داده بودم چرا جایی نگفتید که این جوری هست
آخر بسکه مزخرف گفت قطع کردم
كسي تا حالا آدرس ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گوشش خورده؟
داش برو خدا رو شکر کن من زیر دکل 3g سرعتم از 8 بالا نمیرهنقل قول:
دیشب سرعت دانلودم تو ساعات شبانه بین 600 تا 800 بود البته با 3g:n16:
من ارم هستم و نوت ۴ دارم. اصن هیچ جا سوییچ نشده ۴جی. حافظیه سیگنالش کافیه؟ سرعتش چقدره؟نقل قول:
ارم رو راستش تست نکردمنقل قول:
طرف ارگ کریمخان که فول هست
اما سمت حافظیه 2-3 تا آنتن میده
اگر از چهار راه ادبیات بری سمت بلوار گلستان تقریبا وسطای اونجا آنتن فول گرفتم
سرعت هم اینجاهایی که گفتم بین 10 تا 18 مگابیت بوده
در ضمن یک برنامه هست به نام 4g toggle
با این برنامه میتونید شبکه رو روی LTE only بزارید که دیگه سوییچ نکنه !
راستی ! نوت 4 مدل 4 جی دارید شما ؟ یعنی نسخه C ؟ چون حتما میدونید که نسخه H نسل 4 رو پشتیبانی نمیکنه
ممنون. اره نوت ۴ سی دارد LTE And GSM And hspda میاد رو صفحه. 4G toggle هم که نصب کردم یه صفحه سیاه داره و نمیدونم چشه. لینک برنامه رو لطف میکنی بدی؟؟نقل قول:
راستی٬ سرعت گسترش شبکه چطوره؟
سریع بوده و پیشرفتی داشته؟
قاط زده پاکش کنید
چند تا نکته
یک من بسته سه ماهه ۵۰ گیگ خریدم ظاهرا برای هر ماه حدود هفده گیگ در نظر گرفته که هیچ جایی نگفته پس ناچارام 195 شکایت کنم
۲ برای کنترل باقی مانده صفحه کنترل حساب برید کدشم با قبلی فرق می کنه ستاره 500*1*4*4
۳ این طرح ایرانسل قطعا برای فروش مودمهاشم هست
چند تا نکته
یک من بسته سه ماهه ۵۰ گیگ خریدم ظاهرا برای هر ماه حدود هفده گیگ در نظر گرفته که هیچ جایی نگفته پس ناچارام 195 شکایت کنم
۲ برای کنترل باقی مانده صفحه کنترل حساب برید کدشم با قبلی فرق می کنه ستاره 500*1*4*4
۳ این طرح ایرانسل قطعا برای فروش مودمهاشم هست
توی نت سرچ کنی هستنقل قول:
اگر اون صفحه میاد باید بیخیالش بشی
یه کاری کن
برو توی تنظیمات - از قسمت network mobile گزینه network mode رو بزن
ببین اونجا نوع شبکه روی lte/wcdma/gsm هست ؟ چون من بعضی از مدل های سامسونگ رو که دیدم اصلا lte رو توی این قسمت ندارن ! اگر تونستی یه اسکرین شات برام بگیر از این صفحه
در مورد سرعت گسترش . باید بگم که سرعت گسترش 3G فوق العاده بود ! و هر روز که یک منطقه رو میرفتم میدیدم 3G شده
مثلا در عرض 1 هفته مسیر صدرا رو که میرفتم هروز میدیدم که پوشش 3G جلو تر رفته و بعد از 10 روز از معالی آباد تا صدرا کاملا 3G شد
الان بیشتر شهر بجز چمران نسل 3 شده
اما متاسفانه سرعت گسترش نسل 4 افتضاح هست. من که بعد از این همه مدت تغییری حس نکردم !
خیلی خیلی ضعیف هست پوشش 4G
تبریز کسی تو مناطق شمال شرق LTE رو تست کرده ؟
دوستان سلام!
3G و 4G تو منطقه ی پونک محدوده ی بلوار کمالی راه افتاده؟ اگه جواب مثبته سرعتو ایناش به چه شکله؟ (همراه اول که 3Gش تعطیله اونجا.)
تحریم ایرانسل تموم شد؟ :-S
دوستان تو اهواز چند روزیه که هی قط و وصل میشه.جریانش چیه؟
نت میره و میاد تو فواصل چند دقیقه ایی.رو مخه:n37: