همینطور یک مگ و دو مگ شش ماههنقل قول:
Printable View
همینطور یک مگ و دو مگ شش ماههنقل قول:
دوست عزیز نمیدونم تعریف شما از شرکت خصوصی چیه!! اما اگه منظورتون به فروش سهامه.. باید بگم بازم بیش از 50 درصد سهام به نام دولته (و قرارم نیست بیشتر ازین بفروشن!) که با این حساب میشه یک شرکت دولتی و نه خصوصی و در ضمن سهامداران هیچ دخالتی در اداره ی امور یک شرکت یا موسسه ندارن!نقل قول:
واگه منظورتون زیر مجموعه های مخابراته که بصورت پیمانکاری دست بخش خصوصیه .. باز هم عملکرد این بخش ها زیر نظر شرکت مخابرات و اونها سرخود کاری انجام نمیدن! و باز هم این زیر مجموعه های خصوصی اسم مخابرات رو از یک شرکت دولتی به خصوصی تغییر نمیده!!!
اگه فکر کردی از مخابرات می رم کور خوندی:n02: دارم یه خط جدید می گیرم تا یه اینترنت دیگه بگیرم من هنوزم به مهندسای گل مخابرات امید دارم :n09: این عصر تلکام حیف که منطقه مخابراتی ما رو تحت پوشش نمیده الان یه هفتست دارم به تمام ایمیل های شرکت(از مدیر تا ابدارچی) ایمیل می زنم که بابل رو کامل پوشش بدن و یه روز درمیون هم زنگ می زنم اینقدر اینکارو می کنم تا خسته شن اخرشم فکر کنم یه کابل اختصاصی از مرکز مخابراتی تحت پوشششون تا خونمون بکشننقل قول:
یه هفته نشده اومدن اینجا رضایت نامه گرفتن !!!:n15:
انگار بازم باید شکایت بزنیم به سازمان تنظیم
این چه وضعه تاز ه6 روزه
256 نصف ماه ول کردم اومدم 128
سرعت شده 8 کیلو
لعنتی ها
آخه دیگه واسه چی موندی اینجا،کیفیت داغون،می گم دیروز پیش پشتیبانی بودم،همه چیز فیکس شده،جدول به من نشون داد که 512 نامحدود تا 48 سرعت دانلودش باید باشهنقل قول:
ميشه حداکثر سرعت سرويس های نا محدود رو به ترتيب نام ببريد ؟نقل قول:
128=
256=
512=
1024=
2048=
یک مگ یک ساله محدود 4 گیگ= 230 تا 250 متغیرنقل قول:
دوست عزیز مطمن هستید؟نقل قول:
الکی پول تو جیب این .........نریزیم
از 6 ماهه یک میگ خبر ندارید؟از دوستان کسی اطلاعی نداره یک مگ 6 ماهه روز و شب دانلودش چنده؟
من خودم یک مگ یک ساله دارم سرعتش تا دیروز همین بود الان رو نمیدونم غروب که خونه رفتم نتیجه قطعی رو میزارمنقل قول:
داداشم 512 شش ماهه محدود داره سرعت اون رو هم غروب اعلام میکنم
ی مگ u سرعتش چنده ؟
واسه چی میخوای انقدر پول بدی؟نقل قول:
برو از یه شرکت دیگه بگیر رو200 باشه
مخابرات به احتمال زیاد 120 هست
چه پشتیبانی جالبی داره این 2020 !!
زنگ میزنم میگه شما در حال حاضر نفر 6 در صف هستید .. بعد از یه ربع میگه که شما نفر اول در صف هستید ..
الانم تاحالا یک ربع گذشته ، هنوزم داره میگه شما نفر اول در صف هستید !!!!!!!
بهشون تبریک میگم ! روش خوبیه واسه پروندن مردم !!! ظاهرا دارن به مردم سرویس میدن اما در حقیقت به هیچ کس سرویس نمیدن چون هرکس توی صف صبر کنه و آخرش اگه خدا خواست نوبتش بشه ، مثل من گوشی رو محکم میکوبه روی تلفن !!!
دو هفته ی پیش از بازرسی مخابرات بابل بهم زنگ زدن که میایم منزلتون برای پیگیری شکایتی که از سازمان بازرسی مخابرات کردید ..
اومدن و پرسیدن مشکلتون حل شده ؟! منم گفتم واقعیتش مثل قبل نشده ولی بهتر از روزهای خفت بار خرابی شده !!
طرف گفت از بالا به ما گفتن فعلا یه پهنای باندی اضافه کردیم تا یوزرها فعلا حالشو ببرن !!!!
بعد گفت پس اینجارو امضا کنید که مشکلمون حل شده تا ما پرونده ی شکایت شمارو مختومه کنیم .. منم امضا کردم !!
طبق صحبتای این مسئول ظاهرا دوباره پهنای باند اضافه شده تموم شده و اینطور که از اتفاقات گذشته میشه پیش بینی کرد حداقل یک هفته ایی باید منتظر درست شدن اوضاع باشیم !
ساعت 12 رفتم درخواست تخلیه بدم و الان خطم تخلیه شده . حالا به نظرتون کجا برم که از چاله تو چاه نیفتم؟!
های وب خوبه؟
بهت تبریک می گم خودتو راحت کردی :n02:نقل قول:
از من میشنوین اگه سرعت براتون مهمه شاتل بهترینه . پشتیبانی هم که فولن مثل مخابرات نیست زنگ زدی بپیچوننت الان یکی از خط های من مخابرات هست و اونیکی ۱۲۸ محدود شاتلنقل قول:
پینگ و سرعت روزانه شاتل خوبه ولی شبانه هم سرعت کمه مثلا 512 تا 80 میده و هم محدودیت دانلود اعمال میکنن.
آسیاتک تعریفی نداره یکی از دوستام داره میگه پینگ داغون شبانه واقعی و قطعیش زیاده .
های وب هم کسی نمشناسم داشته باشه بجز اقای روزبه که ایشون میگن بعضی ساعات سرعت پایینه.
حالا خودم موندم چه کنم
دوباره برگرد مخابرات:n02:نقل قول:
من الان هر شرکتی برم هر سرویسی هم بگیرم بهتر از این سرویسای تخیلی مخابراته.یه ماه گند زد به اعصاب ما.نقل قول:
حالا من تا غروب میرم نمایندگی ها میگردم ببینم چیکار کنم بهتره
دوستانی که سرویس یک ماهه دارن حجمی امشب ساعت 1 به بعد شبانه رو امتحان کنن فکر کنم به سرویس های ماهانه هم دانلود رایگان اضافه شده باشه دیشب اکانت دوستم رو وصل
کردم ساعت 2 و کمی وب گردی کردم 18 مگ مصرف شد که امروز رفتم دیدم حجم رو رایگان
حساب کرده , و همچنین سرویس نا محدود یک ماهه من رو هم رایگان حساب کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسانی که یک مگ و 512 حجمی دارن سرعتشون تا چند میره
سلام دوست عزیز:n11:نقل قول:
عرضم به خدمت شما؛ بارها تو اين يک ماه اخير براي بنده هم اين اتّفاق افتاده؛ شايد حرفم مضحک به نظر برسه، امّا برخي اوقات؛ وبگردي از ساعت يک شب به بعد رايگان حساب ميشه؛ ولي دانلود، خير!!! (سرويسهاي محدود يک ماهه)
ديشب سه الي چهار بار از ساعت يک شب تست کردم؛(حتّي مودم ري استارت کردم) ولي رايگان حساب نکرد
ولي شب قبلش فقط وبگردي داشتم؛ همش رايگان حساب شد
(دو مگ محدود؛ يک ماهه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت 128 نامحدود میانگشن تا 60 بودحدود 3 ساعته به زیر 10 برگشته مثل قبل واسه شما هم همینطوره؟
keyvan13611361 عزیز میشه اسم این برنامتو بگی همینی که عکس گرفتی ازش
نقل قول:
اره عزیز جان تا دیروز قبل ازاینکه بیان تو پنل کرم بریزن و برن(دوتا نوار سبز و قرمز گذاشتن) اینو هم برداشتن.ای بر ...
بسیار کاره خوبی کردی.نقل قول:
اگه همه همون اولیل هفته که مشکل داشت درخواست انصراف میدادین حساب کارد دستشون می اومد.
من چند روز رفتن شاتل. 256 گرفتم. هرچند میگن 128 تا 512 رو دو مگ فقط اولویتش تو ساعت شلوق فرق داره.(سه ما پیش 2مگ 4گ مخابرات تو روز سرعت حدود 60 تا:n13:. ز زدم پشتیباتی گفتم الان این با 256 که داشتم چه فرق داره نمیدوست چه بگه، نه مشکل از روتر :n08:همه سرویسا یکی بود. (از وقتی نامحدود امد با این کمپ های یه ساله گ... زدن به سرویساشون:n21:).
پشتیبانی شاتل عالی هر ساعتی ج میدن. پشتیبان فروش متوسطه، ولی پشتیبان فنی خوبه رازی کنندست.
سرعتمم تو روز در حدود 170 تا 220 میره. کیفیت ثابت. شبانه هم اوایل 62 فیکس چه یه session (همون تک لینک) چه 8 تا با دانلودر همون سرعت.
النا گاهی ساعات رایگان راحت تا 240 میره :D.
شاتل ضریب اشتراک پایینی داره واسه حفظ کیفیت. تو ساعات رایگان کاربران پر مصرف ظریب اشتراکشون بیشتر میشه یا با کاربران پر مصرف دیگه گروه میشن. اینو خودشون گفتن. ( لیست سیاهی که دیگران میگن).
یکی جواب منو بده سرعت دانلود 128 نامحدود چنده الان؟
8 تا 10 هستشنقل قول:
یعنی بازم سرعت رو کم کردن ناکسا
عوضیشون ک.ک.ا
آخه واسه چی برای این سرویس 40 تومن پول دادی :n13:نقل قول:
1 مگ محدود: 240نقل قول:
اقا یک مگ 6ماهه سرعتش چنده؟
اکثر صفحات شیلتر شده و من حتی نمیتونم صفحه باز کنم این دیگه چه گرفتاریه
سلام به همه دوستان . دوستان يه سوال داشتم بي زحمت جواب بدين ممنونتون ميشم
512نامحدود6 ماهه سرعتش چند ميشه ؟
يه توضيح هم بدن اين مسئولشون ميگفت اگه 3 ماهه يا 6 ماهه يا 1 ساله بگيرين سرعتش بالاتره
ممنون از بابت جوابتون
اره ولی اگه یه بار رفرش کنی بالا میاد سایت.نقل قول:
------------------------------------------------------------
بعضی از دوستان میپرسن 128 چنده الان.
128 نامحدود: 8 کیلو
256 نامحدود : 32 کیلو
اینا حداکثر سرعت هستن.
128 نا مخدود 8 kB...........!!!!!!!!!!!!!!!
اقا یک مگ 6 ماهه سرعتش چنده؟یه نفر جواب بده