حامد باز رفتی های وب؟:n08:نقل قول:
Printable View
حامد باز رفتی های وب؟:n08:نقل قول:
دوستان به راهنماییتون نیاز دارم
کدوم سرویس های وب الان خوبه؟ هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ کیفیت؟
من قبلاً 2 مگ محدود پارس داشتم با دانلود شبانه رایگان
حالا میخوام یه پرس و جو بکنم ببینم های وب به درد میخوره یا نه؟
راجع به این طرح فشفشه و اونی که تو سایتش زده: 30 روز 40 گیگ هم یه توضیحی بدین
مرسی از همتون
:n16:
برا منم فشفشه ها نیمده هنوز....:n03:
به من هم هنوز فشفشه تعلق نگرفته!
نقل قول:نقل قول:لطفا کمی صبر داشته باشین , اهدای کدها به صورت منطقه ای هست و با توجه به تعداد زیاد مشترکین فعالی که مدارک را ارسال نمودند این فرایند کمی طول خواهد کشید .نقل قول:
جواب من ندادی دوست عزیز
تا این حد سکرت موضوع؟
بله نمیتونم متاسفانه اطلاعات بیشتری در اختیارتون بزارم .نقل قول:
برای من سه تا فشفشه اومده،چی کار کنم که اون یکی ایمیل هم بیاد؟!
من ایمیلم رو قبلا ثبت کرده بودم!
حجم اضافه میشه یا کد فشفشه میده؟ بعدشم چند روز مهلت استفاده داریم اگر کد باشه و فعال نکنیم؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
چطوری فشفشه رایگان بگیریم؟
توی قسمت "بانک مجازی ← مشاهده ی کد تخفیف" میاد که زمانی برای استفاده نداره! جلوش یک علامت هست برای استفاده!نقل قول:
هفت روز از زمان پرداختم گذشته هنوز رانژه هم نکردن دوبارهم زنگیدم میگن پیگیری میکنیم....از چاله پارس افلاین در اومدیم افتادیم تو چاه های وب....من برم اسم هر دو اپراتورشونو بدم 195 که خوبم بلدم چی بگم....خستته شدم دیگه :n35:
نقل قول:فشفشه ها تاریخ انقضا ندارن و هر زمانی که مایل بودین میتونین فعالشون کنین .نقل قول:
در مرکز مخابراتی شما محدودیتی وجود نداره ؟ خط شما تخلیه شده بود ((DSL نباید ثابت بشه )) و بعد سفارش سرویس از های وب دادین و یا قبلش این کار رو کردین ؟ در صورتی که قبل از تخلیه خط توسط ISP قبلی درخواست رانژه داده باشین رانژه خط شما 9-6 روز کاری زمان خواهد برد , دلیل آن هم کاملا مشخص هست ولی اگه خواستین بفرمایید عرض کنم خدمتتون.نقل قول:
سلام از عصر به بعد چراغ adsl هی قطع میشه دوباره شروع میکنه به چشمک زدن ثابت میشه یه 5 دقیقه کار میکنه دوباره قطع میشه یبار روی adsl plus سرویس کار میکنه بعد ریست میشه تنظیمات روی g.dmt.bis ست میشه مشکل از کجاست از مودمه یا از طرف شرکت؟
دو تا فشفشه بهم دادن و مدرک جواز کسب که برای سرعت بالاتر آپلود کرده بودم تایید نکردن چون روش فشفشه ندادن
برای تایید ایمیل باید چیکار کرد چون ایمیلم رو قلاها تایید کردم
سلام دوستان
سرویس 8 مگ (دینامیت)
برای راه اندازی احتیاج به مدارک خاصی داره؟
بله . برای سرویس های بالاتر از 128Kbps به قول شما به مدرک خاصی نیاز هست . :n18:نقل قول:
نقل قول:
حالا اون کسی که قبلا 8 مگ گرفته والان نه کارت دانشجویی داره و نه جواز کسب محدود میشه روی 128 ؟
چون دوست من دقیقآ توی همچین شرایطی هست :n02:
کسی از سیاست های این شرکت خبر نداره ! دیروز یه چی میگفتن ، امروز یه چی دیگه ! :n21: برا همین فعلا هیچی معلوم نیست . :n18:نقل قول:
کارت دانشجویی دادم قبول کردم . اما بقیه چیکار میتونن بکن اینجوری خیلی نامردیه؟
3تا فشفشه بهم دادن
----------------
3روزی هست به شدت حجم من داره زیاد کم میشه متاسفانه ریز مصرف نمیاد و تایم کلی را نشون میده
تو 12 ساعت 1 گیگ مصرف میکنه؟ با چیز شکنم وصل میشم بیشتر وقت ها ریموت هم دارم
با همین شرایط قبلا اینجوری اصلا نبود و الان با اپدیت پنل اینجوری شده
پینگم با 8.8.8.8
شده 234
2تا تایم اوت میده 2تا هم 240
چرا انیجوری شده
نقل قول:
دوست عزیز یه سوال دیگه دارم ازت
تعداد صفحات این تاپیک بالاس و من وقت نمیکنم همه رو مطالعه کنم
فزض کنید من یه سرویس دینامیت 3ماه گرفتم
محدودیت روی طرح های فشقشه به چه صورت هست؟
برای مثال من یک طرح فشفشه 15 گیگ 5 روزه فعال میکنم . این 15 گیگ رو توی 2 روز مصرف میکنم . ایا با تموم شدن حجم ، باید 3روز صبر کنم تا بتونم دوباره همچین طرحی رو فعال کنم؟
و اگر جوا سوال بالا مثبت هست
ایا محدودیتی در تعداد فعال کردن این طرح ه وجود داره؟
مثلاً توی یک ماه میشه 6 با فعال کرد این طرح رو ؟
احتیاج نیس برا فشفشه صبر کنی تا زمانت تمام شه،بعد از تمام شدن حجم درجا میتونی یکی دیگه فعال کنینقل قول:
هر چند تا بخوای میتونی فشفشه فعال کنی شرکت هم خوشحال میشه :n02: (به نفع شرکته)
توی پنل اینو نوشته :نقل قول:
" این ترافیک اضافه در صورت عدم اتمام تا انتهای زمان خود یا پایان زمان سرویس به صورت اتوماتیک صفر می گردد.لذا قبل از خرید حتما به حداکثر زمان قابل استفاده و حجم بسته ترافیکی کاملا دقت فرمایید ، همچنین برای جلوگیری از محاسبه حجم اصلی سرویس بجای حجم ترافیک فشفشه حتما بعد از تکمیل فرآیند خرید فشفشه و قبل از پایان زمان مورد نظر ، نسبت به روشن و خاموش نمودن مودم خود با فاصله توقف زمانی حداقل 2 دقیقه ای اقدام فرمایید.
ضمنا شما تا پایان زمان بسته ترافیک فشفشه خریداری کرده امکان خرید بسته ترافیک فشفشه جدید و تغییر سرویس را نخواهید داشت. "
برای منم هر سه مدرک رو قبول کردن. ۳ فشفشه ۵۰۰ مگی هم دادن.
نقل قول:
ممنون از پاسخ شما
سوال بعدی من در مورد شبانه هست
طبق تعرفه های سایت، بالاترین سرعتی که شبانه هم داشته باشه 1 مگ هست
ایا شبانه های وب هم مثل ای اس پس های جدید محدود شده ؟
یعنی بعد از یه حجم مشخص (منصفانه) سرعت به شدت افت میکنه یا خیر
با توجه به اینکه این دوستیمون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکسی گذاشتن که با سرویس 1مگ دارن با 400k دانلود میکنن حدودا هم ساعتی 1.5گیگ گرفتن
ممنون میشم از دوستانی که شبانه دانلود میکنن یه راهنمایی کنن تو این زمینه
من آریافون دارم سرعت دانلودم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های وب بای وب
دوست عزیز
من فقط کارت ملی دادم آیا قبول میکنن و سرویسم رو قطع نمیکنن
یکی نیست جواب بده
من چکار کنم.
های وب سرعتش چرا اینقدر بد شده
من سه روزه های وب گرفتم (سرعت 512)، شب اول سرعت دانلود 400 تا 500، شب دوم 80، شب سوم که دیشب بود باز سرعت دانلود 400 تا 500، انگار بین وجدان خوب و بدشون جنگه!نقل قول:
زمان مشخصی میکنه که اهریمن پیروز میشه یا فرشته :n02:
بعد کاملا مشخصه سرعت به منطقه بستگی داره، من الان شهر گرگان هم روز سرعتم خوب بوده تا الان، هم شب، بعضی دوستان که از سرعت شکایت دارن 90 درصد به خاطر منطقه شلوغ هست
چجوریه من همین الان زنگ زدم گفتم بچه های پی سی ورلد یه چند تایی شون فشفشه نیم گیگی گرفتن چرا به من ندادین هنوز
گفت نه اونها یه فشفشه دیگه دارن استفاده میکنن فکر میکنن نیم گیگیه :n31:
یعنی خدا لعنتتون کنه این های وبی های دروغگو
آره ملت نمیدونن فشفشه نیم گیگی چیه؟؟؟؟؟ :n02:
این که میگه هنوز این فشفشه های نیم گیگی رو هیچ کسی نگرفته
چی بگه آدم به اینها
خودشون هم هنوز خبر ندارن که شروع کردن به دادن فشفشه ها
3 تا فشفشه الان به پنلم اضافه شد
اون یکی چرا اضافه نشده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
سلام
دلیل قطعی مداوم های وب ؟
با تشکر
نقل قول:بهتره به خودشون زنگ بزنی تا راهنماییت کنن چون خودشون از مسئله راضی نیستند !نقل قول:
بهت پیشنهاد میدن که چه کار کنی
یک سوال فنی پینگ در حال استانداردی که شرکت تعریف کرده باید روی چند باشه؟
الان من 8.8.8.8 روز 270 بوذ زنگ زدم گفت از 260 تا 310 حدودا این پینگ استاندارد شرکته؟
بعد میگم پرا سرعت دانلودم نصف شده گفت پهنای باید مرکزتون از ساعت 2 به بعد پر شده :n13:
در حال حاضر قرار نیست سرویس کسی قطع بشه (( هنوز این بخش نامه اجرایی نشده در شرکت )) ولی احتمال اجرایی شدنش وجود داره , اما در صورت اجرایی شدن :نقل قول:
ارسال اسکن کارت ملی و قبض تلفن برای مشترکین اجباری هست (( لازم نیست آخرین قبض تلفنتون باشه )) و اما در رابطه با مدرک لازم برای دریافت پهنای باند بالای 128 میتونین اسکن کارت دانشجویی یکی از اعضا خانواده و یا یکی از آشناهاتون رو ارسال کنین
سرعت داغونه ! یعنی برای اینه که مدرک برای بالاتر از 128 ندادم آوردن روی 128 سرویسمو !؟
ساکن استان مازندران هستین ؟ لطفا شهر محل سکونت خودتون رو بفرمایید .نقل قول: