گاهی نه همیشه این یه باگه باید برطرف بشه در حقیقت این صحفه وجود نداره اماوقتی تعداد پستهای یک صحفه فول میشه اون ظاهر میشه اما پستی که من الان میزنم اون صحفه باز میشه:27:نقل قول:
Printable View
گاهی نه همیشه این یه باگه باید برطرف بشه در حقیقت این صحفه وجود نداره اماوقتی تعداد پستهای یک صحفه فول میشه اون ظاهر میشه اما پستی که من الان میزنم اون صحفه باز میشه:27:نقل قول:
آفرین بالاخره تونستی صفحه رو باز کنی تو:31:
آقا بازی کی تموم میشه پس؟
من الان تو نقشه هیچ جایی نیست که برم کسیم بهم زنگ نمیزنه ماموریتا هم تموم شده
اما پایان بازی رو اعلام نکرده جایی یعنی مرحله ای هنوز مونده؟
یا اینکه کلا اینجوری وقتی بازی تموم میشه هیچی نمیاد منظورم همون اسم سازنده و صدا گذاری و اینجور چیزاس
نقل قول:
شما الان چند درصد از بازی رو رفتی؟
منم همچین تجربه ای داشتمنقل قول:
ولی بعد فهمیدم که بازی تا 64 یا%65 بیشتر نیست
و بقیه ی درصدش هم باید امتیاز بگیرید مثل کشتن اون پرنده ها فکر کنم!!!
نه اگر پایان بازی رو البته پایان داستان بازی رو اعلام نکرده و اون آهنگ آخر بازی و سازندگان بازی نیومده بازی تموم نشده کاری که باید بکنی اینه که همینطوری توی بازی چرخ بزن و وقت گذرونی کن تا یکی بهت زنگ بزنه اگه نشد برو یه چندتا مرحله فرعی رو برو یا با دوستات بر بیرونی جایی تا درجاتت دوستیت بره بالا باهاشون برو کاباره دارت و غیره مسابقات ماشین رو تکمیل کن ژابهای لیتل جاکوب و از اینجور چیزا مخصوصا هوای رومن و دیمیتری رو خیلی داشته باش دوستیت رو بیشتر کننقل قول:
داداش من بازی رو از بوت منیجر پلی 3 بازی میکنم مستقیم میرم تو بازی برا همین توی کاپ پلی 3 درصد نمیزنه برام:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
نه من درصد توی ترپلی کاپ پلی 3 رو نمیگم اونو که هیچ وقت 100 % نمیکنم:31:منظورم کلا خود بازیه که دوستمون میگه تموم نشدهنقل قول:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
آره دیگه نه آهنگ اومده و نه اسم ها اومدهنقل قول:
پس باید الکی بگردم تو بازی به هر کیم زنگ میزنی میرن تو منشی نامردا:31:
آره دیگه شما حالا یکمی توی شهر ها برای خودت بچرخ و حال کن تا خوشون بهت زنگ بزنن یکمی باید صبور باشی اصولا زود زنگ میزنن شاید براشون کاری پیش اومده:31:نقل قول:
دوستان کسی آموزش از تمام قسمتها و آیتم های مخفی بازی و بررسی جزئیات بازی داره ؟!
نقل قول:
دوست عزیز تمام این موارد توی اینترنت هستن ولی من متاسفانه لینکی ندارم که بدم خدمتتون ولی با یه سرچ توی گوگل به راحتی میتونید تمام این موارد رو پیدا کنید
چون من هم آموزش مراحل و هم مراحل مخفی رو دیدم توی اینترنت ولی متاسفانه یادم نیست کجا بوده ولی مطمئن هستم که وجود داره:46:
حالا شما سرچ کن اگه نتونستی پیدا کنی بگو که من هم یه جستجو بکنم برات
موفق باشید:11:
گفتم بچه ها 100% کنن :31:
راهنمای قدم به قدم 100% کردن مراحل Gta IV با عکس
کد:http://wanteddl.blogsky.com/1389/04/08/post-102/
دوستان کسی میتونه لینک نرم افزاری که برای استفاده از دسته توی بازی هست، بذاره ؟
هر چقدر تو گوگل گشتم چیزی نیافتم !:31:
تو تاپیک زیر هستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
مراحل مخفی چیه؟نقل قول:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
[QUOTE=Ghaioom;6031446]تو تاپیک زیر هست
[/QUOTEکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
:13:آدرس سر راست تر نداشتی بدی؟ یک سوزن رو چطور تو کاهدون میشه پیدا کرد؟
دسته بازی gta iv: زبونش انگلیش هست
موفق باشید:11:کد:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379477
این چیشو باید دانلود کنیم؟نقل قول:
نقل قول:
وقتی صفحه باز میشه
توی گزینه 1 نوشته Download the following archive
که شما روی کلمه archive باید کلیک کنید تا بره برای دانلود
البته من لینکش رو میذارم
کد:http://lcsteam.net/dump/gta4/xbox360emu%203.0.zip
دانلود کردم اما چیزی برای نصب نداره چندتا فایله باید چکارشون کنم؟نقل قول:
نقل قول:
یه فایل توش هست به نام Readme توی اون توضیح داده که چی کار کنی:46:
بی خیال اصلا از خیر دسته گذشتیم:27::31:
نقل قول:
چرا آخه کامل توضیح داده توی فایل Readme کاری نداره بخون از روش و هر کاری گفته انجام بده:46:
این عکسایی که قبل از رفتن تو بازی میاد همشون تو بازی هستن نه؟ ولی این عکس که تو social club هست. اون نیست؟!!
تاکسی سوار شدن تو نسخه های قبلی بازی نبود نه؟ تو این نسخه گنجانده شده نه؟ :31:
کسانی که راهشون تو مقصد رفتن در مرحله ها دوره میتونن از تاکسی استفاده کنن باحاله زود با enter زدن میره! :31: من که اینکارو میکنم. اگه تاکسی پیدا نکردین میتونین به رومان زنگ بزنید و car service بگیرین :31:
من بیشتر اوقات اینجوریم رم اگه مقصد دوره.
همینجوری گفتم شاید همه میدونستین! :31:
این دوربین پشت ماشین هم چرا یکم سمت چپه تو نسخه های قبل همش پشت، پشتش بود؟!
من بازی رو سیو نمیکنم خودش سیو میشه مشکلی نیست؟ مثلا بعدا خواستم ذخیره کنم؟
نقل قول:
همشون هستن:31:
بله میشه سوار تاکسی شد:31:
همه هم میدونستن:31:
این دوربین کلا همینجوریه
اگه سیو کنی بهتره چون الان داره اتومات سیو میشه و به صورت دستی هم خودت سیو کنی برای بکاپ گرفتن لازم میشه و بدرد میخوره
من زبانم زیاد خوب نیست من این بازی رو یک ساله تموم کردم فقط میخواستم بدونم این برای eflc هم کار میده یا نهنقل قول:
نقل قول:
آره برای EFLC هم عمل میکنه:46:
نه میدونم که سوار میشه میخواستم بدونم همه میدونن که تو مرحله هم میشه اگه مقصدش دور بود میشه سوار شد و حوصلش کمتر میشه. چون گاهی مرحله ها راهش خیلی دوره و باید با تاکسی بری اگه حصوله نداشته باشی! :31:نقل قول:
منظورم این بود که با تاکسی برین زودتر مقصدین ! :27:
میگما یه یکی دوباری تو یابون اتوبوس اومد. الان نمیاد چرا؟ میخوام سوار شم ببینم چه خبره! :31:
GTA دیگه ای قرار نیس بیاد؟:دی
این که فسیل شد دیگه
اتوبوس کم میاد توی خیابونها ولی توی شهر اولی یه جا هست که مثل ایستگاهه اونجا همیشه 3 تا اتوبوس هست که میتونی سوار بشی یکمی بگردی خودت پیدا میکنی نزدیک پمپ بنزینه:31::46:نقل قول:
نقل قول:
هنوز که به طور قطعی چیزی معلوم نیست ولی شایعاتی مبنی بر اینکه GTA V تا پایان سال 2011 یا اوایل سال 2012 میخواد بیاد هست ولی فقط در حد شایعه هست
الیته توی سایت استار گیمز هم همچین مطلبی رو گزاشته میتونی بری ببینی :46:
نگاهی به حواشی مرتبط با Grand Theft Auto V
چطوری؟ کدم فایلو باید کجا کپی کنم؟ توی کدو فولدر بازی باید کپی کنم؟نقل قول:
فسیل مسیل رو بیخیال ما تازه داریم میگیمیمش !! :31::27:نقل قول:
چرا کم میاد؟ :31: اون پمپ بنزین دقیق یادم نیست ولی چند باری از کنارش گذشتم. ولی اتوبوس فک کنم نبود. شاید یه پمپ بنزین دیگس؟ اگه عکس بزاری خوب میشه.نقل قول:
نقل قول:
خب شما الان داری بازی میکنی ولی برای ماها که الان خیلی وقته بازی رو تموم کردیم فسیل به حساب میاد و دنبال نسخه جدید هستیم:31:
کلا توی بازی کمه توی شهر هم زیاد نیست بیشتر توی اتوبان های هست فرودگاه هست و میتونی پیدا کنی
عکس که الان متاسفانه نمیتونم بزارم چون اینترنت ندارم ولی توی شهر اولی درست روبروی اتوبانی که میخوای بری برای فرودگاه یه ایستگاه هست که همیشه توش 3 تا اتوبوس هست نزدیک این ایستگاه هم یه پمپ بنزینه
اگه پیدا نکردی تا 3 روز دیگه میتونم عکش رو بزارم ولی یکمی بگردی پیدا میکنی:46:
نقل قول:
این طریقه نصب هست
اول از حالت فشرده خارج کن بعد مراحلی رو که گفته به ترتیب انجام بده:46:
Installation:
Extract xinput1_3.dll, xbox360cemu.ini file to the game exe directory.
Rename DLL if needed
Extract dinput8.dll file to the game exe directory if you want to hide your controller from the game.
**DO NOT REPLACE SYSTEM FILES**
تو هم مارو گرفتی:31: گفتم توی کدوم فولدر دقیقا باید کپی کرد؟نقل قول:
خب نوشته توی فولدر بازی دیگه من کی تو رو گرفتم سعید جان :31:نقل قول:
عزیز کامل توضیح داده باور کن حوصله ندارم الان ترجمه کنم وگرنه برات ترجمه میکردم میذاشتم متن رو:46:
سلام دوستان من این بازی و 2 باره نصب کردم حالا که پتچ 1.7 رو میخوام نصب کنم ارورر میده
Instalition failed Run Setup To instal updata
مشکل ار چیه
نقل قول:
شاید ناقصه پچ شما
حجمش چه قدره؟ یه عکس هم اگه از ارور بزاری بهتر میشه راهنمایی کرد:46:
سلام نه 3 بار دانلود کردم هر بار این ارورر بازی هم کامل نصب کردم اما نه تو درایو C
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید مشکل از ویندوزه!نقل قول:
ببر یه جا دیگه این فایلو ببین نصب میشه؟
برو آدرس زیر مثل اینکه مشکل شما هم هستش!
کد:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=449896&st=340
نقل قول:
شما این رو دانلود کن پچ سالمه
1.0.7.0
کد:
http://games.softpedia.com/progDownload/Grand-Theft-Auto-IV-Patch-Download-30489.html