نخیر دوست عزیز. من خودم همین شرایط رو داشتم و الان سربازمنقل قول:
طبق قانون جدید باید خدمت کنید. یعنی 21 ماه
Printable View
نخیر دوست عزیز. من خودم همین شرایط رو داشتم و الان سربازمنقل قول:
طبق قانون جدید باید خدمت کنید. یعنی 21 ماه
سلام اصفهانی ها من کجا باید برم واکسن بزنم تو قائمیه کجا
محتوای مخفی: درد و دل
خب عزیز من واسه این میگم خون که اگه واکسن تو خونت نباشه باید دوباره بری بزنی.نقل قول:
نه با دو ماه گیر نمیدن.فردا مدارکت رو ببر پلیس+10.
از هموشون هم یکی دو تا کپی بگیر.
اول و اخر باید بری سربازی تا راههای جدیدی جلوی پات باز بشه.اون کسی هم گفته نرو بدون که خیر و صلاحت رو نمیخواد.نقل قول:
---------
یادمه خودم که توی تیپ بندرعباس بودم چ روزهای سختی که نگذروندم.بعضی وقتا کار به جایی می کشید که فقط فحش به خودم می دادم و می گفتم احد حقته.باید بیشتر از اینا زجر بکشی.یه جریاناتی هم پی اومده بود که نمیشه گفت.
خونواده هم بااینکه نزدیک بود بهم سر نمیزدم.واقعا تنها شده بودم.کادری ها هم مزخرف و بی شعور.واقعا دوران بدی بود تا اینکه مثل خودشون گرگ شدم.اون موقع راحت گذشت.با بچه ها هم رفیق شدیم و اخرش فقط خیلی دیر می گذشت لامصب.یادمه 67 روز مونده بود خدمتم تمام شه انگار 20 سال طول کشید.
الان خدا رو شکر به اخلاق خوب گذشته برگشتم.
دوستانی که تازه میخوان برن فقط بگم که 1 ماه اولش سخته.بعدا عادت میکنی.کامپیوتر و این حرفا رو هم مثل آب خوردن فراموش میکنی.
بهتره زودتر بری اینو تمومش کنی به خدا هر چی بگذره بدتر میشه . اومد و چند ماه دیگه اومدن گفتن 24 ماه اونوقت با 3 ماه باید 27 ماه خدمت کنی برو ببین اگر عفوی چیزی هست که بهتر زودتر بفرست . اگرم نیست چاره ای نیستنقل قول:
نمی دونی من خودم خوراکم بازی و فیلم و ...کلوپ و ... بود الان یک ساله خدمتم نمی گم خدمت ادمو مرد میکنه ولی دیگه با بازی و اینجور چیزا حال نمیکنم از سرم پریده تو هم زودتر بفرست بازی و این چیزا نون و اب نمیشه چهار روز دیگه به خودت میای می بینی از همه عقب افتادی . این از اون حرفهای جدی بود که فقط به رفیقام می زنم :7:
دوستان راهی هست که خودت انتخاب کنی کدوم ارگان بیفتی؟ حتی با پارتی؟
به نظرتون کدوم بهتره؟ ارتش؟ ناجا؟ سپاه؟ (من خودم به شخصه از ناجا متنفرم. از اینکه سر چهارره بیفتم یا توی کلانتری متنفرم)
در ادامه ي صحبت هاي احد بايد بگم وقتي خدمتت رو شروع ميكني ناخداگاه از عادتهاي معمولي فاصله ميگيري. نه كه خوشت نياد ديگه ،حوصله اي واسش نداري.
من وقتايي كه مي اومدم نت شايد هفته اي دو سه بار . اونم مي اومدم يه سر به ياهو ميزدم و ايميل هام رو چك ميكردم. يه سر به گوگل پلاس و شايد فيسبوك.بيشتر هم همين فروم مي اومدم ببينم دنيا دست كيه و چه شده چي نشده!!!
.
در كل مثل قبلا كه هميشه با يه حالتي آنلاين بودم ديگه نيست. حتي الان.
در كل روز فقط شبا اونم همين حدودا يعني . 9 تا12 ميام .
من قبل از سربازي كلا فوتبال زياد بازي ميكردم با PC. رفتم يه ايكس باكس خريدم كه با دوستان و پسر خاله فوتبال بزنيم.
فقط بگم وقتي سربازيم تموم شد تازه دادم ايكس باكسم رو آپديت كردن كه بشه روش بازي كرد.
و خيلي چيزاي ديگه.
وقتي سربازي تموم ميشه كم كم حال و حوصله و حس و حال اون قبلت دوباره برميگرده بهت.
زمان ميبره فقط!
سربازي آدم رو مرد نميكنه (البته سختي هاش صبوري رو يادت ميده ) بيشتر سعي ميكنه تحملت رو روي مشكلات و سختي ها بيشتر كنه
من تازه كم كم دارم برميگردم به خودم. بس كه ياد گرفتم خودم كسي نيستم و دقيقا نقش يه سرباز رو بايد بازي ميكردم يه كسي كه بايد هركي هرچي ميگه بگي بله قربان. بله جناب!!!
ديگه چي؟ پپسي هم باز كنم واستون؟؟؟:31:نقل قول:
نيرو رو اگه پارتي خيلي خيلي فجيه داشتي باشي بله امكانش هست. دوست خودم از نيرو دريايي فرستادنش نيرو هوايي.
ولي اگه نيرو هم پارتي نشد يگان و محل راحت تر ميشه با پارتي جا به جا بشي.
معمولا بدون پارتي جا به جايي سه چهار ماه طول ميكشه!!
مخلصیم اتفاقن هوس پیپسی کردم :31::31:نقل قول:
نه منظورم جا به جایی نبود. من الان تو دوران نقاحت قبل از ارسال دفترچه هستم. :24:پارتی هم میشه گفت دارم. امکانش هست مثلاً بهش بگم بتونه منو بندازه سپاه؟
سلام به شما دوستان عزیز یه سوال دارم (از 5 نفری که پرسیدم 10 تا جواب گرفتم!) من متولد دی ماه 1372 هستم و امسالم کنکور دادم ولی احتمال قبولیم پایینه میخوام سال بعد کنکور بدم میخوام ببینم من سربازی میببرنم یا باید دفترچه پر کنم یا ... ؟؟؟؟؟؟رشته ام ریاضیه
سرباز خيلي كم شده . خيلي .
وضعيت هم معلوم نيست چي ميشه. بوش مياد كه از سال 92 سربازي ميشه 24 ماه.
اگه خودتون رو الاف كرديد به نظر من دست بجنبونيد و سربازي رو بريد و قالش رو بكنيد.
به خدا باورتون نميشه وقتي شروع ميشه و تو دور مي افته چقدر خوب ميگذره. فقط روزهاي اول و روزهاي آخره كه سخت ميگذره.
هرچقدر بيشتر بگذره سخت تر ميشه. چون واقعا سرباز كم شده.
من بيچاره هيچكسي رو نداشتم بذارم جاي خودم .
ديگه مجبوري يكي رو گذاشتم جام زدم به چاك جاده و فرار كردم!
.
سربازي وقتي تموم ميشه درسته كه مشكلات و برنامه ي بعدش رو داري ولي ديگه خيالت راحته يه چيزي مثل خوره تو مغزت نيست و اينكه بدوني ديگه مانعي نيست كه هرآن جلوت سبز بشه و نذاره ديگه از يه حدي بري جلوتر...!
براساس بند پ همه چی امکان پذیر هست اما در مورد شما پارتی زیر سردار اصلا بهش فکر نکن البته سرهنگ از نوع سپاهی هم کار راه اندازه!!!نقل قول:
سلام
1.برای تمدید اعزام تا چند روز قبل از تاریخ اعزام فعلی وقت داریم اقدام کنیم
2.در دوره ی آموزشی گواهی اشتغال به خدمت در یگان مربوطه رو صادر میکنند یا نه؟ برای ماده ی 127 پرسیدم
سلام.نقل قول:
1-قبل از اینکه برگ سفیدت بیاد باید اقدام کنی.به عبارت دیگه هر چه سریعتر بهتر.
2-اونم صادر میکنن ولی به سختی.ماده 127 نمیدونم چیه ولی معمولا میگن هر وقت تقسیم شدی برو از یگانت برگه بگیر ولی اگه اضطراری باشه میدن.
خدمت رفتن قبل از دانشگاه آنقدر مزایا دارد که به نظرم می ارزد همان سال اول کنکور را رها کنی و بروی،اگر اطمینان داری که سال بعد موفق می شوی میتوانی هم بمانی ولی اگر سربازی رفتی و بعدا" شروع کردی به زندگی میبینی دنیا چقدر زیباست تا اینکه همیشه استرس خدمت توی وجودت باشد.نقل قول:
نه میخوام بگم خدمت آسونه نه میخوام بگم خیلی حال میده،خیلی هم سخت میگذره،فقط باید مست باشی که بهت سخت نگذره،البته نخورده مست،خیلی کارها میشه توی خدمت کرد،خیلی چیز ها رو هم میبینی که درد خودتو فراموش میکنی،من مجردم،وقتی رفتم،تخت بغلی من یکی بود بچه ی شمال بود،زن و بچه داشت،شب سرشو میبرد زیر پتو و آروم گریه می کرد،نقل قول:
یکی از بچه ها بود،مادرش مریض بود،مرخصی رفت او ومد (توی اموزشی)،دو روز بعدش زنگ میزنه میفهمه مادرشو بستری کردن وبیهوشه،تازه اومده بود مرخصی بهش نمیدادن،گفت هر جور شده میخوام برم،هر کاری کردیم گفتیم برات سنگین تموم میشه،هر بلایی ممکنه سرت بیارن،ما هر کاری کردیم گوش نداد،از روی فنس ها با هزار بدبختی رفت،دو ساعت بعد با شیرینی برگشت،گفتیم چی شد،گفت زنگ زدم گفتن به هوش اومده و با هاش صحبت کرده بود و ...
یکی اونقدر بنگ میکشید،هر چند دقیقه یه بار میومد میپرسید،سیگارمو ندادم به شماها(فراموشی)؟!یکی بود در نهایت خست(واسه مبحث سیگار)ولی وقتی شیشه میزد،بش میگفتیم سیگار داری،کل پاکتشو خالی میکرد جلوت،فاز مبحت
اونجا اونقدر درد مند میبینی که درد خودت یادت میره.
سربازی فقط سختیش نیست که میگن آدمو مرد میکنه،آدم همه چی میبینه،همه جور آدم میبینه،همه جور فرهنگ،همه جور زبون،و هزار تا همه جور دیگه،وقتی توی خدمت بودم،توی یک روز از یکی از سردترین شهرای ایران منتقل شدیم به یکی از جنوبی ترین و گرمی ترین شهر ها،اونقدر آب و هوا ما رو اذیت کرد،N بار دیگه هم جامونو عوض کردن،یکی از بچه ها بود 4-5 بار تبعید شده بود.با همه ی بدبختی هایی که کشیدم الان وقتی یادم میان یه علاقه ی خاصی به اون روزها دارم،واقعا" تکرار نشدنی،ناب
برو برادر،هیچ تجربه ای سربازی نمیشه.دقیقا" هیچ تجربه ای.خیلی ام زود میگذره،به جز آخراش
من یک سوال خیلی مهم داره
کسی که یک هفته،10 روزی از آموزشیش گذشته چطوری میتونه تجدید دور بشه؟ (خودش رو به چه بیماری بزنه)
حالا اگر تجدید دوره شد روال کار چطوره؟ آیا دوباره از نو محل آموزش رو تعیین می کنند یا میفرستن محل آموزش قبلی؟
امکان داره برای آموزش دوباره از ارتش بیفته سپاه یا برعکس؟
دوست عزیز وگرامی تجدید دوره میخوای بشی فرار کن برو دو هفته دیگه بیا برات تجدید دوره میزنند اما اموزشیت همونجا خواهد بود !!نقل قول:
سلام دوستان.
یه سوال در مورد نسخه پیچی (داروخانه بیمارستان چمران) که امریه گرفتم . جاش خوبه؟ . چطوری نسخه بخونم :دی
اگه دارو اشتباه بدی چی میشه؟
خدمت همون 21 ماه هستش؟
البته من دیپلم ادبیات علوم انسانی دارم.
ساعت کاری از چند تا چنده؟
با لباس نظامی باید برم؟
مرسی ولی نه دیگه اینجوری نمیخوامنقل قول:
میخوام هر طور شده محل آموزشی عوض بشه
راهی هست؟
با دستور مستقیم فرمانده کل قوا یا سردار فیروز ابادی یا رئیس ستاد مشترک ارتش بله امکانش هست !!!!!نقل قول:
رفیق همونجا که داری خدمت میکنی وایسا خدمتت رو بکن
هر چه خدمتت راه تر باشد،بعد از اتمام لذت خاطراتش کمتر خواهد بود و ایضا" هر چه راحت تر باشد زمان دیرتر می گذرد.نقل قول:
دوستان هر چه قسمتتون هست برید و نترسید هر چه اسون تر بگیرید بهتره بهرحال اگه سختی هم داشته باشه تجربتون بیشتر میشه براتون خاطره میشه خلاصه اول اخر تموم میشه من خودم نیروی انتظامی و.ا بودم تو یزد و بافق اولش فکر میکنی بدجایی هست ولی بعدا میفهمی چقدر خوب بوده به نظر من شهر خودت باشی بدتره
برادر یک راه دیگری هم هست،با یغلوی برو تو صرت فرمانده،بعد قضایی می شوی چند ماه زندان نوش میکنی،مقداری هم جریمه پرداخت می کنی،در اینصورت تجدید دوره خواهی شد و مکان آموزشی ات را تغییر خواهند داد.نقل قول:
نه بابا.این چه راهیه.نقل قول:
اینجوری زندانش میکنن.
امکان تغییر مکان اموزشیش هم خیلی کمه.
رفیقی که از الان داری می ترسی گوش کن:
شما برو یه پارتی گیر بیار که بتونه جاتو عوض کنه.یکی از رفقای منم همینجور بود.یه اشنا تو نظام وظیفه پیدا کرد کدشو از ناجا زدن به سپاه.3 روز قبل از اعزامش بود.
يعني هااا. آدم چيزايي ميشنوه كه جاي سوال داره :31:
با يغلوي بزنه تو صورت فرمانده؟؟؟
فرار كنه؟؟
بابا بجاي اميد دادن اينجوري ميترسونيد بيچاره رو.
يادمه منم كه ميخواستم برم همه ميترسوندن ولي خوب به قول دوستام ميگن من دوست دارم برم سربازي . بس كه به حرف هيچ كس گوش ندادم!!
-
به طور كلي مهم محل آموزش نيست چون رس ما رو كشيدن تو سيرجان .ولي يگان خدمتي يا دوره ضرورت رو بايد يه كاري بكني كه جايي رو كه دوست داري بيفتي.
بدون پارتي هم ميشه. كافيه بعد از پايان آموزشي بري به اون محلي كه زير نظر اون نيرو هست و درخواست انتقالي بدي (اگه اونجا نيفتادي) يه سري مدرك هم جمع و جور كني كه مشكلات داري و ميخواي اميريه ات رو بزني اونجا.
يكم بايد بدويي البته اگه دوست داري كه خودت دنبال كار خودت باشي. درست ميشه.
من 5 روز رو هي رفتم اومدم كه كار انتقاليم درست شد. اونم تو مرخصي بعد از آموزشي!!!
البته راهی که من گفتم،جدی نگفتم،در واقع خواستم بگویم هیچ راهی نیست،خوب معلوم است هر کسی دو ماه آموزشی را به دست کم 3 ماه زندان ترجیح می دهد.
خیلی ممنون از ابراز همدردی و راهنمایی دوستان
راستش من این انتقال رو برای خودم نمیخوام، الان برادرم اونجا هست و داره آموزشی رو میگذرونه (اعزامی 19 تیر)
اصلا سختی آموزشی به درک ولی مشکل اینه که بعد از آموزشی اونها رو میفرستن مرزبانی سیستان و بلوچستان! با اشرار مسلح و قاچاقچی ها و ...
میخوام هر طور شده برای بعد از آموزشی مرز نیفته و داخل شهر باشه
حالا راهی هست؟
مگه آموزشی داداشت کجاست؟نقل قول:
کی گفته حتما میفرستن زاهدان؟
والا منم که آموزشیم کرمانشاه بود همیشه میگفتن شما میوفتین س و ب که اینجور نشد، آخرش اقتادم بندرعباس
هیچی معلوم نیست
عزیز باید یه اشنا پیدا کنی که بتونه موقع تقسیمش بندازتش شهر مورد نظر.
اون راهی هم که میلاد گفته خوبه ولی 3-4 ماه طول می کشه.خودشم انجام داده این کارو.:31:
اگر هم ایرانشهر افتاد بگو چند تا رفیق دارم اونجا سربازن.شاید به پست هم بخورن و بشه کاری کرد.
عزیز کی گفته حتما" می افتند مرز سیستان و بلوچستان؟!فرمانده ها گفته اند؟!از دوستانشان شنیده اند؟!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آموزشی داداشم محمد رسول الله ناجا بیرجند هست که ظاهرا بیشترشون رو میفرستن مرز
یعنی اونطور که تو اینترنت سرچ کردم و هم اینکه خودش تماس گرفته میگه 90 درصد ما رو میفرستن مرز سیستان و بلوچستان
با سلام
این مهلت فراغت از تحصیل برای دانشجویی که بهمن پارسال درسش تموم شده یکساله؟آخه چند روز پیش تو خبرا بود که قانون جدید برای دانشجویان جدیده و ....
درود بر دوستان
دوستان، ایا در حین خدمت هم راهی ترفندی هست که 1 ماه از خدمت کم کرد!:9:من به این 1 ماه خیلی محتاجم! البته خدمتم از آبان شروع میشه!
و متاسفانه هیچ چیزی که باعث کاهش خدمت بشه ندارم! لطفا اگه کسی راهی چیزی بلده بگه،
این یک ماه اگه کم نشه برابر با 1 سال عقب افتادنمه!
هر ترفندی بود مشکلی نداره!:11:
بیشتر حرفه،مگه اینکه از این ماموریتایی باشه که سپاه هر استان هی مدن میره سر یه مرز کنترلشو دستش میگره که اونم فقط توی یگان اتفاق می افته×نقل قول:
منم شنیدم - اگه درست باشه عالیه من بهمن ماه درسمو تموم میکنم و میتونم از سابقه جبهه پدرم استفاده کنم - بعد واسه ما 18 ماهه یا 21؟نقل قول:
نه خیر دوست عزیز شما باید مثله یه مرد 21 ماه خدمت کنیدنقل قول:
با تشکر از جوابتون دوست عزیز .نقل قول:
ولی چرا تو قوانین اومده که اونایی که دو ترم رو گذرونده باشن می تونن با قبولی در دانشگاه بعدی از دانشگاه قبلی انصراف و بلا فاصله در دانشگاه بعدی ثبت نام کنند.
اگه میتونم چند تا سوال برام پیش اومده:
سنوات تحصیلی من چگونه محاسبه می شود و من چند ترم بعد از قبولی دوباره در دانشگاه میتونم درس بخونم؟
در ضمن من قبلا دوبار کنکور کارشناسی ناپیوسته هم داده ام
اگه میشه زودتر راهنماییم کنید
سنوات تحصیلی مربوط به آموزش عالی اگر ترم چهار لیسانس دوباره کنکور قبول شی یعنی قبولی کنکورت دومت دو سال یعد از قبولی کنکور اولیت باشه می تونی انصراف بدی بری رشته ای که کنکور دومیت قبول شدی رو بخونی و دوباره برات از نو حساب می شه یعنی می تونی چهار سال درس آموزش رایگان بخونی. کلا کسانی که کنکور سراری یه جا قبول شند چه درسو شرو کنند چه انصراف بدند تا دو سال یعد نمی تونند کنکور شرکت کنند از اون به بعد شرکت در کنکور سراسری مجاز می باشد. البته اگر یک بار در هر مقطعی از آموزش رایگان استفاده کنی و مدرک بگیری حق نداری دوباره اون مقطع رو از آموزش رایگان استفاده کنی. اینا مال یه 4-5 یال پیشه اطلاعاتم شاید الان تغییر کرده باشه.نقل قول: