شاید چند مگ داشتی و چون زودتر از ساعت 2 نیمه شب شروع کردی سیستم صبانت در زمان دانلود شبانه متوجه شده که شارژت تمام شده و برای همین قطعاش کرده!نقل قول:
Printable View
شاید چند مگ داشتی و چون زودتر از ساعت 2 نیمه شب شروع کردی سیستم صبانت در زمان دانلود شبانه متوجه شده که شارژت تمام شده و برای همین قطعاش کرده!نقل قول:
بله دو سه هفته هست این ریختیه تا قبل از 9 صبح 2 مگه بعدش میشه 512 واز ساعت 1 ظهر تا صبح روز فردا دیال اپ همراه با تایم اوت و پینگ بالا هست.در تاپیک پارس و شاتل هم دیدم یه همچین چیزی بود چند تا از سرویس دهنده های وایرلس هم در دو هفته اخیر مشکل پیدا کردن ظاهرا مشکل زیرساختی هست .البته خیلی ها هم وضعیت نت براشون بهتر شده و الان مشکلی ندارن .حالا باید منتظر موند تا مشخص شه داستان چیه.نقل قول:
نه دیگه اصلا این سرویس "محدود!" نیست که بخواد دانلود شبانه داشته باشه. ولی خوبیش اینه دوستم واسه مغازش 2048 صبانت گرفته من شبا از اکانت اون برا دانلود استفاده می کنم :n02:نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال
توی طرح نامحدود
بعد از تموم شدن حجم
راهی هست که سرعت کم نشه ؟
میشه دوباره سرعت و باز کرد آیا ؟
میدونم نامحدود گرفتی ولی آخه fairusepolicy داره، میخوام بدونم دانلودی که در ساعات رایگان می کنی هم جز اون 15 گیگ حساب خواهدشد یا نه؟نقل قول:
دوستان پینگ صبانت برای بازی خوبه؟؟؟
نقل قول:
تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه مبلغ ( ریال ) حداقل ترافیک دریافتی(گیگابایت) سرویس سرعت 1ماهه 254717 10 برنز اقتصادی نامحدود 128 404717 20 برنز ویژه نامحدود 256 839623 40 نقره نامحدود 512 2089623 120 طلایی نامحدود 1024 3632075 200 الماس نامحدود 2048
اینجا گفته یه ماهه 10 گیگ برای 128 ولی دوستان همه صحبت از 15 گیگ می کنن. جریان چیه.
سلام بر همه
صبانت در شاهرود هم نمایندگی داره ؟سرویس ارائه میده؟
صبانت 512 و 1 مگ سرعت دانلود روز و شبش در مشهد رو چنده ؟
نقل قول:
اینجا گفته یه ماهه 10 گیگ برای 128 ولی دوستان همه صحبت از 15 گیگ می کنن. جریان چیه.
جدیدا شده 10 گیگ،27 تومن و شبانه و روزانه فرقی نداره، هرچند مگ که استفاده بشه، چه روز و چه شب،خیلی هیجان انگیز، جزء همین 10 گیگ محاسبه می شه. بعد از 10 گیگ هم میشه دیال آپ که می تونید به صورت بهینه استفاده کنید.فقط یک یدی که داره این هست که اون صداهای خاطره انگیز دیال آپ رو نداره متاسفانه.:n03:نقل قول:
میدونم نامحدود گرفتی ولی آخه fairusepolicy داره، میخوام بدونم دانلودی که در ساعات رایگان می کنی هم جز اون 15 گیگ حساب خواهدشد یا نه؟
این صبانت چرا اینقدر افت کرده؟ الان پارس آنلاین برای تمام سرویس های محدود و نامحدود (تا حد fair use) خط رو روی 9 مگ می بنده و دوستان با حدود 1 مگابایت در ثانیه دانلود می کنن. ولی صبانت 120 کیلوبایت در ثانیه دانلود بیشتر نمی ده. حجم ها رو هم اشتباه حساب می کنه. 9 گیگ من روی 8600 مگ تموم شد!! بعد از کلی پیگیری حجم باقی مونده رو برگردوندن. هنوزم حدود 100 مگ کم برگردوندن.:n04:
اشتباه میکنینقل قول:
من 128 محدود دارم
خطم رو 4مگ بستن
سرعت دانلود ام هم شب و روز 220 هست
من الان خودم سرویس سه ماهه محدود 9 گیگ دارم ، مشهد، سرعتم به هیچ وجه بالای 120kB/s نمیره و بخش فنی هم تایید کرد که 128 رو روی 120KB/s دانلود محدود کردن. خط هم چون قبلا 1 مگ داشتم روی 4 مگ بسته شده ولی چه فایده که محدودش کردن.
سلام دیشب اصفهان در شبانه حدود 3 ساعت 20 مگ دانلود شد یعنی 10 کیلو در ثانیه.قضیه چیه؟
اقا جدیدا صبانت گند زده به شبانه،تا ساعت 2 میشه محدود میکنه سرعت رو تو تهران
اینام دیگه زرنگ بازی یاد گرفتن
مردمممم صبا نیاین
این دانلود شبانه 2 شب پیش من هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت صبانت یکی از بهترین شرکت های ایران بود من اهل شیرازم حدودا 5 تا 6 تا شرکت اینترنت یا isp عوض کردم مثل آسیاتک و پارس آنلاین و شاتل و ... که هیچ کدوم سرعت دانلود شبانه صبانت رو نداشتن .. در 2 سال اخیر سرعت خط 512 صبانت بین 400 تا 700 کیلوبایت کم و زیاد می شد که حتی در بعضی از شبا من بالای 8 گیگ دانلود داشتم... ولی از 4 روز پیش سرعت ها واقعا افتضا شده تا جایی که بالاتر از 40 یا فوقش 50 نمی ره...من امروز با شرکت صبانت تماس گرفتم و اینجور که خودشون میگن تمام isp ها رو بستن تا جایی که سرعت شبانه خط 6مگ هم بالاتر از 100 کیلوبایت نمیره ...یعنی صبانت هم به شرکت های آشغال پیوست... واقعا متاسفم برای ایران به جای پیشرفت پسرفت میکنن ....:n21::n21:
من شبی 3 گیگ میگیرم دقیق هر شب
من هم قبلا ۱ مگ ، محدود، هر ماه ۱۰ گیگ داشتم ، قیمتش از ۳۸ به ۵۰ رسیده ، بی شرف ها گرون کردن ، سرعت دانلود هم که قبلا ۴۰۰ بود الان به ۱۴۰ رسیده ، شبانه هم سرعتم ۴۰۰ بود ، که شبی ۷ گیگ دانلود می کردم ، الان فقط برای سایت هایی که سرورشون تو ایران سرعت ۴۰۰ هست ولی بقیه سایت ها همون حدوده ۱۴۰ هست !!!!
بر پدر و مادرشون لعنت !
دوستان سلام
میخوام از مخابرات تخلیه کنم، 3تا سوال داشتم از شما عزیزان
1- آیا سرعت دانلود از سرور داخلی با خارجی و همینطور پینگ در طی 24 ساعت زیاد نوسان داره؟
2- سرویس 128 و سرویس 512 هر کدوم روی چندمگ بسته میشن؟
3- کل مبلغی که موقع ثبت نام از مشترک بابت رانژه و... دریافت میشه چقدر هست؟
باتشکر
1- توی این مدتی که من داشتم خیلی کوتاه پیش اومده سرعت کم بشه و انصافا ثابت بوده منتها پینگش در کل معمولی هست ولی نوسان نداره !نقل قول:
2- تا جایی که من ددیم همه رو روی 2 مگ میبندن. البته بازم بستگی به مرکز مخابراتی داره. دوستم 2 مگ گرفته 2 مگ بستن !!!
3 - تو سایتش زده 5 تومان رانژه ولی نمایندگیا اکثرا اضافه میگیرن. برای ما 10 تومان گرفت !
ولی یه چیز جالبی که من تو صبانت دیدم ، حالا دقیق نمیدونم از چی هست ، ولی با توجه به پینگ معمولیش خیلی راحت صفحات رو باز میکنه و برای من که با سرور مجازی کار میکنم خیلی عالی جواب میده.
صبانت شیراز چند روزه سرعت شبانش از سرعت روزانش هم بهتر شده، برای کل ایرانه این وضعیته؟
آقا این چه وضعشه من فایلهایی که قرار بود یک هفته ای دانلود کنم یه شبه همش دانلود شدن :n02:
دوستان یه لطفی میکنید آی پی های پایینو پینگ کنید (در cmd کپی کنید)
کد:ping 94.242.221.1 & ping 37.247.54.1 & ping 94.101.94.101 & ping 77.88.8.8 & ping 77.88.8.3 & echo %DATE% %TIME%
بفرمایید:نقل قول:
سلام
جالبه تو اهواز _ مرکز مخابراتی ولی عصر
صبانت سرعت 128 تا 2 مگابایتشو روی 6124 بسته........
__________________________________________________ __
دوستان کسی سرویس 6و8 مگ رو تست کرده؟
صبانت ترافیک رو بیش از حد محاسبه میکنه برا همین زود به زود باید شارژ بخرم
من الان چندین شبه دارم با نرم افزار های مختلف چک میکنم و هر بار میبینم صبانت خیلی بیشتر از چیزی که من مصرف کردم تو پنلم میزنه
مقداری که صبانت محاسبه کرده:
مقداری که من واقعا دانلود کردم
دوستان آیا برای دانلود شبانه اگه اینترنت مثلا از ساعت 1شب کانکت باشه و ساعت 2 شروع به دانلود کنه مشکلی پیش نمیاد ؟ به این دلیل می گم که نماینده فروش میگفت ساعت 2 مودمت رو یک بار خاموش روشن کن بعد دانلود کن !
شماها تا حالا مشکلی نداشتین؟
قبلا خیلی رایج بود که اگر قطع نمی کردی قسمتی ار دانلود شبانه رو جز روزانه حساب می کرد یا توی سایت ساعت سرورشون عقب بود که این مشکل پیش می آمد ولی بعدش درستش کردن. من مشکلی نداشتم از این جهت.
سلام کسی نامحدود صبا نت استفاده نکرده ؟سرعتش چطوریه؟
من یک هفته ای میشه نامحدود دارم. خیلی راضیم فقط یکم پینگش بهتر بود دیگه عالی میشد.نقل قول:
این سرویس نامحدود بعد از مصرف منصفانه سرعت چند میشه؟
والا مال من که هنوز محدود نشده . البته همین مصرف منصفانه هم هرکی یه مقداری میگه. یکی اینجا گفت 15 گیگ ، سایت صبا زده 10 و نماینده شهر ما میگفت 15! سرعت هم بعد این میشه همون 16 کیلوبایت !نقل قول:
اگه اینجوری باشه که دیگه نامحدود نیست که ،میشه دیال آپ
تو سایت صبا نوشته(( سرویس های نامحدود بهیچ عنوان امکان برگشت از فروش ندارد.)) این یعنی چی؟؟؟
یعنی اگه دیدی سرعت در حد دیال آپ هست و توی ذوقت خورد به ما ربطی نداره! همینی که هست! در ضمن شبانه رایگان هم نداره. حجمش هم تازگی از 15 به 10 گیگ کاهش یافته، در عوض قسمتش 2 تومن بالا رفته.نقل قول:
سوال : چطوری میشه از اکانت صبانت یک خط دیگه استفاده کرد؟ باید طرف قطع باشه؟
من که تا حالا مشکلی نداشتم. یعنی نیاز نشده که مودم رو خاموش روشن کنم توی این محدوده زمانی گذر از 2 شب.نقل قول:
دوستان آیا برای دانلود شبانه اگه اینترنت مثلا از ساعت 1شب کانکت باشه و ساعت 2 شروع به دانلود کنه مشکلی پیش نمیاد ؟ به این دلیل می گم که نماینده فروش میگفت ساعت 2 مودمت رو یک بار خاموش روشن کن بعد دانلود کن !
شماها تا حالا مشکلی نداشتین؟
برنامه ریزی کردم بایوس سیستم رو، خودش ساعت 2 روشن میشه 2:05 دقیقه دانلود رو شروع میکنه تا 6:55 بعدش هم خاموش میشه.
شبی حدود 5 گیگ رو با سرعت 1 مگ دانلود میکنه.
لطفا این تنظیمات یکم توضیح بدهدنقل قول:
سرعت اسمی ثبت نامی شما چقدره؟نقل قول:
ماهی چقدر میدی؟ چقدر حجم میدن؟
Sent from my GT-I9100G
بر حسب قابلیت Resume By Alarm مادر بورد سیستم روشن میشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
بر حسب اتصال PPPoE مودم به طور خودکار به اینترنت وصل هست. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بر حسب قابلیت دانلود زمانبندی شده دانلود منیجر دانلود شروع میشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بر حسب قابلیت Task Scheduler ویندوز سیستم در ساعت مشخص خاموش میشه. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سرعت اسمی 1 مگابیت هست. ولی با اندازه گیری به کمک DU Meter حدود 2 مگابیت بهم میده.نقل قول:
جشنواره پاییزه 1 مگ صبانت شیراز سه ماهه سه گیگ حجم + هزینه رانژه 19 تومان. (قبلاً مشتری مخابرات شیراز، لعنت الله علیهم اجمعین بودم)
اینم از دانلود دیشبم ! البته باید تا 6 گیگ میرسید ولی فکر کنم دارن توی زیرساخت شهرمون یه سری تغییرات اعمال می کنن