IDM که فکر ما ترافیکیا رو نکرده ، حتی وقتی دانلود رو شروع نکنی ، شروع به دانلود میکنه...نقل قول:
Printable View
IDM که فکر ما ترافیکیا رو نکرده ، حتی وقتی دانلود رو شروع نکنی ، شروع به دانلود میکنه...نقل قول:
نقل قول:سلام:20:نقل قول:
این گزینه ای که تو عکس مشخص کردم نباید تیک داشته باشه:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کم نکردن که محاله ! اینا حتما چیزی که یادشون نمیره کم کردن حجمه ! کلا اگه کم نشد باید یکبار مودم رو Reboot کنی .نقل قول:
اون 100 مگ رو هم حتما کم میکنن :27:
سلام
من 2 روزه ترافیکم تموم شده ولی هنوز سرویسم وصله
:27::8::thumbsup:
چه عشقی میکنی :27:نقل قول:
چه جوری دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا مال من وقتی میخوام وصل شم ارور 691 میده.
کسی جدیدا به این مشکل برخورده؟
برای من هم یه بار کم نکررد چند دقیقه بعدش همه شو (شاید هم بیشتر) توی یه زمان اتصال 1دقیقه ای کم کرد :31:نقل قول:
باگ آنلاین :27:
یبار واسه منم اینطوری شد بعد زنگ زدم طرف گفت کانکشنتو یه بار پاک کن بعد دوباره بساز که اینکارو کردم درست شدنقل قول:
معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن
نقل قول:
دوباره 30mb دیگه هم کم کرد ولی جای شکرش باقیه زیر 100mb کم کرد
دیشب حدود 1100 مگ دانلود داشتم.
افتضـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــاح !!!!
یه چیزی فراتر از افتضاخ.حیف برق
من با گوشی و از تورنت دانلود میکنم.نقل قول:
پس برق ..... :31:
گندیه که پارس زده ، شما هر استفاده ای بکنی ، دوره بعد که ترافیک بگیری ازش کم میشه... پس خیلی خوشحال نباش : دینقل قول:
هر چی فک میکنم متوجه افتضاح بودن نمیشم ، میشه توضیح بدی؟؟؟نقل قول:
من شبی 300-400 تا رو به زور میگیرم ، تازه یه مدته سرعت شبانم بالارفته...
دیشب برای من راس ساعت 12:30 کمه خواستم دانلود رو شروع کنم قطع شد و دیسکانکت کردم که کانکت کنم دیگه ارور 691 میداد و 10 دقیقه تلاش کردم بی فایده بود خوابیدم دم صبح که کانکت کردم کانکت شد
برای من هم دیشب همینطور بود من تا 12:20 کانکت بودم و هیچ مشکلی نبود بعد از دیسکانکت ساعت 12:30نقل قول:
اومدم کانکت بشم ارور 691 و بعضا 651 میداد تا نزدیک 2 همینطور بود دیگه بیخیال شدم و بعد مدت ها یک شب
Pc ما بالاخره خاموش شد.
دیگه یکجواریی دارن رو اعصاب راه میرن با این کارهاشون، اون هفته دو روز هیچ سایتی باز نمی شد این هفته هم
اینطوری
خب گوشی ات باید دائم شارژ بشه. :31:نقل قول:
منم قدیما از گوشی استفاده می کردم ، اما پارس یه چیز دیگه اس ! :46:
وقتی این ارور ها رو دریافت مکنین تجربه نشون داده که بین 15 دقیقه تا 30 دقیقه مودم خود را خاموش نمایید سپس دوباره روشن نمایید.باشد که درست شود.جمله مهندسی بودا :31:
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
داداشه گلم این سوالت رو نمیتونم جواب بدم به دلایلی.شرمنده :11:نقل قول:
جمله مهندسی شما قبول (البته در شرایط خاص این روش جواب میده) اما مشکل دیشب از جای دیگه بودنقل قول:
بغیر از من هم دو سه نفر این مشکل رو عنوان کردند
به نظر من که هیچ شرایط خاصی هم نداره، هر موقع به این مشکل خوردم با این کار درست شده :46:نقل قول:
عزیز همه دارن میگن که مشکل از پارس آفلاین بوده... شما چرا نمیگیری؟نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم اگه سرویس 1m را بگیرم بعد بخوام ترافیک اضافه بخرم قیمتش همون گیگی 5 تومنه؟ اگه اره...
نظرتون چیه که 1m با 2g ترافیک به 55 تومن و بعد 5g اضافه بگیرم 24 تومن؟
قضیه این تقسیم بر هشت رو کی راه انداخته ؟
وقتی می ری سرویس بگیری میگن 256 کیلوبایت هستش
وقتی هم از سرعت پایین مثلا 80 کیلوبایتی شکایت می کنی می گن این 256 رو تقسیم بر هشت کن سرعت واقعیت رو نشون می ده
آخرش این 256 کیلو بیت هستش یا کیلوبایت ؟
تا دو ماه قبل با سرعت 240 کیلوبایت دانلود داشتم الان فوق فوق تا 120 کیلوبایت بره
غیرمستقیم شنیدم که اگه دانلودت زیاد بشه سرعتت رو کم کی کنن ولی توی شارژ بعدی دوباره سرعتت به حالت اول بر می گرده حالا منتظر هستیم ببینیم توی شارژ بعدی درست می شه یا نه
کسی نیست جوال من رو بده؟نقل قول:
راستی دانلود مجانی از چه ساعت تا چه ساعتی هست؟ من از 1 تا 6 صبح 1.1 گیگ دانلود داشتم، خوبه یا بد؟
نقل قول:
صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید
256 کیلوبیت اصلشه ، اونا اشتباه بهتون میگن ، پس نتیجه میگیریم سرعت دانلود شما اگه 32 به بالا باشه حق شکایت ندارید :46:نقل قول:
این پاراگراف اخر هم توی شاتل اتفاق می افته نه پارس انلاین . اینجا به دانلود زیاد و ... کاری ندارن اگه سرعتت کم شده مشکل از منطقه مخابراتی شما هست . البته الان سرعت تمام بچه ها افت کرده که برمیگرده به پارس انلاین
:20: دلبندم خوب دقت کن که من نگفتم مشکل از پارس نبوده.من میگم هر موقع پارس این مشکل رو به وجود میاره،با این روش حلش میکنم.الان جمله هام رو هم فارسی گفتم که خوب متوجه بشی دوست عزیز !! :31:نقل قول:
عزیزم منم فارسی واست بگم که : خیلی ها مودمشون رو bridge تنظیم میکنن نه pppoe یا pppoa ...نقل قول:
وقتی bridge باشه چه شما مودمتون روشن باشه و چه نباشه اصلا به نت وصل نیستید...
یعنی مودم رو روشن کنی یا خاموش کنی هیچ فرقی واست نمیکنه...
با اجازت اینی که گفتم در مورد شاید 90 درصد بچه ها صدق میکنه...
آخه مشکل اینجاست که ماله من دقیقا bridge هست و من خودم از پشتیبانی پرسیده بودم قبلا و اونهم این راهنمایی رو کرد و من هر دفه جواب گرفتم !!!
حالا آقا این که مشکلی نیست.ارور گرفتی شما این کار رو نکن.ما هدفمون کمک کردن بود.عزت زیاد
ترافیک اضافی برای همه سرویس ها قیمت یکسانی داره.از نظر من اگه فقط اهل دانلود شبانه هستی 1m بگیرنقل قول:
درباره جمله اول تا اونجایی که من می دونم این کارشون دیگه به یه جور رسم واسشون تبدیل شده و وقتی که می خواهی ازشون اشتراک بگیری به کیلوبایت بهت می فروشن و وقتی که ناراضی هستی باهات به کیلوبیت حرف می زنننقل قول:
درسته کیلوبیت میگن آخه منم سرعتم کم شده زنگ زدم میگم سرعتم از 170 اومده روی 40-50 . طرف میگه خوب مشکل چیه حالا ؟ میگم خوب سرعته دیگه . میگه برو خداتو شکر کن در اصل باید 32 باشی که بالاتر هم هستی !!!!!!!!!!!!نقل قول:
واقعا همینطوره اولش که میگن واسه 256 حتما سرعت بالاتر از 100 هست اما حالا بیا ببین که اونا دست پیش رو گرفتن و ما هم زبونمون کوتاه شده . بنظرم این قوانین فقط توی مملکت ما باشه .
امروز اوضاع من یکم بهتر شده
ولی این سامانه سنجش سرعت مخابرات واقعا" قاط زده سرعت منو 3800kb/s زده:31::18::24::thumbsup:
دوستان درست میگن
دیشب پارس از ساعت 12.30 تا 2.30 قطع بود:دی
تازه این 256 کیلوبایتی که به من دادن گفتن آپ 512 هستش یعنی تا 512 کیلوبایت هم می تونی دانلود کنی :18:
بعد زنگ زدم گفتم سرعتم اومده پایین گفتن مثلا چقدر من هم گفتم قبلا با 300 دانلود می کردم ولی الان با 80 دانلود می کنم اکانتم رو نیگاه کردن گفتم با اکانت 256 نمی تونی بیشتر از 256 دانلود کنی :2: به واحد فروش زنگ زدم گفتم ان حرفی که موقع خرید گفتید دروغ بوده گفت نه پشتیبانی تازه وارده نمی دونه پشتیبانی می گه همچین چیزی امکان نداره :19:
حالا یه چیزی این سایت هایی که دیگه نمی تونم ازشون دانلود کنم گی درست می شه ؟
یه سری فایلهای نیمه دانلود از این سایتها دارم چیکارشون کنم ؟
عکس از اندازه پوشه موقتی برنامه دانلود منیجر
عکس از لیست فایلهای دانلود منیجر
واس منم همینطور بود...نقل قول:
پارس چرا ترافیکش تموم نمیشه؟؟؟ تا حالا روزی 1 گیگ میخریدم ، از وقتی تصمیم گرفتم طلاقش بدم ترافیکم تموم نشده :41: شمایی که مشکل ترافیک خوری دارین هم تصمیم به تعویض ISP بگیرین حل میشه : دی
نقل قول:
برای من هم دقیقا همین مشکل پیش اومد و خوابیدم و 4:30 بود که کانکت کردم
بهترین isp یه روزی پارس بود و تبلیغشو میکردم
اما حالا آشغال ترینش همینه دوره بعد میرم شبکیه یا صبا
دیشب 330 مگ بیشتر دانلود نکردم خسته هم بودم نتونستم زنگ بزنم پشتیبانی
الان هم که نوز ساعت 1 نشده سرعت از 100 بالاتر نمیره و نرمالش روی 60 هست
خاک بر سرشون کنم که نمیتونند یه کم پایدار بمونن
من همونی بودم که تا یک ماهه پیش هر شب 3 گیگ دانلود داشتم بعد شد 2 گیگ بغد 1 و حالا هم .......
یه باگ جالب واسم پیدا شده
یکی دو روزه هر چی وبگردی میکنم از حجمم کم نمیشه ولی به محض اینکه دانلود کنم هم اون حجم دانلودی که کردمو کم میکنه و هم اون وبگردیها رو بعدن کم میکنه.
نقل قول:
چون لینکات مستقیمه میتونی از سایتهای لیچر استفاده کنی یعنی اینکه لینکاتو اونجا آپلود کنی بعدش دانلود کن
فروش میخواست تعهدنامه بفرسته بعد یزره صبر کرد گفت نه مخابرات شما نیاز به تعهد نداره
این یعنی چی یعنی امکان داره منطقه ما سرعت بالا باشه؟ (دلخوشی میدیم به خودمون :31:)