Huawei HG532eنقل قول:
من این مودم رو گرفتم
Printable View
Huawei HG532eنقل قول:
من این مودم رو گرفتم
آقایون چک کنید که آیا شارژ شما پریده ؟ من دیشب اینترنت چک کردم 720 مگ بود بعد برنامه Du meter بهم گفت از دیشب تا الان 100 مگ مصرف کردم بعد قطع شد تا داداشم بهم گفت که -520 بود یعنی برام منفی زده و واسه من شارژ خرید.نمیدونم چرا پرید ؟؟ یعنی یک گیگ خورده و رفت!
نقل قول:
بله برای من 1700 منفی زده ... ولی امروز صفر شده بود ...در کل 800 مگ پریده .....
سلام
یعنی الان دانلود شبانه مشکل داره فعلا دانلود شبانه نکنیم؟
خودتون رفتید گرفتین یا اومدن به زور تحویل دادن و رفتند ؟؟؟نقل قول:
خودم گرفتم با یک کپی کارت ملی.نقل قول:
خودشون هم پیشنهاد میدادن که برای نصب بیان که من گفتم نه خودم بلدم.
**
دیشب هم 1 گیگ شبانه از من کم کرده ولی چون توی حسابم 2 گیگ داشتم منفی نخورده.
یعنی 1 گیگ پر هیچ کاریشم نمیشه کرد !
الان داشتم پنل رو چک کردم نوشته بود که من توی این 2 روز 1 گیگ مصرف داشتم (به همراه آپلود)
آخرین باری هم که حسابو چک کرد پریروز بود که 2 گیگ داشم.الان هم 200 مگ ته حساب مونده !
موندم این 800 مگ چطور شده.ماشالا چه قدر پیشرفته است این پلوتو تازه امکان بازاریابیم بهش اضافه کردن :n08:
دیگه دهن برنامه نویس پلوتون صاف شد!
یعنی این پلوتون آشغال ترین پنلی هست که این چندسال تو نت دیدم!
امروز به صورت اتفاق با یک نفر آشنا شدم در مخابرات اصفهان یک سری سوال پرسیدم جالب ترین حرفش این بود که قراره مخابرات سرویس های 15 و 20 مگ را واگذار کنه اگه برنامه ریزی درست باشه آخر اسفند در غیر اینصورت اردیبهشت سال 94 البته گفت برنامه ویژه ایی هم برای دی ال سی ها داره... امیدوارم همینطور باشه.
رفتید از کدام مرکز گرفتید ؟؟؟؟ مودم پلمپ بود؟؟؟نقل قول:
میخواستی در مورد نامحدود سوآل کنی ببینیم سال آینده میاد یا نه؟؟نقل قول:
والا من شهرستانم.مرکز شهید ملکی شهرموننقل قول:
بله پلمپ بود
این اینترنت حرفه ای که زده شبانه 99 درصد تخفیف چجوریه؟؟؟ واقعا یعنی اگه 1000 تومن دان کنم فقط 10 تومن میدم؟؟نقل قول:
با توجه به سرعتش که نوشته تا 10 مگ ، اینو بگیرم بهتره یا سرویسای پاییزشو؟؟
سرعت شما حتما ۱۰ مگ نیست اون ها تا ۱۰ مگ باز میزارن حالا شما هرچی میتونی استفاده کننقل قول:
خب حالا باز از 2 مگ بیشتره. کلا کدوم بهتره؟؟؟ 99 درصد تخفیف دیگه صیغه ایه؟؟؟نقل قول:
نگفتید تو این 2 روز اخیر کسی دانلود شبانه داشته؟
مشکلی نبوده تو کم کردن حجم؟
عزیز به مبلغ نیست من این طرح دارم با سرعت 1.2 مگابایت هم دانلود میکنم تخفیف یعنی اگر مثلا در ساعات مشخص شده 2 تا 7 صبح 10 گیگابایت استفاده کنی 100 مگابایت از حسابت کم میشه.سرعتم به خط شما بستگی داره از 2 تا 10 مگابیت متغیر برای دوستاننقل قول:
فقط هر وقت خواستی از شبانه استفاده کنی بزار 5 تا 10 دقیقه بگذره از 2 بعد استفاده کن برای وصل شدن به شبانه هم باید مودم یه خاموش و روشن بکنی
چرا برای من یک شب 10 گیگ کم کرد.شانس اوردم بیشتر نزاشته بودم برای دانلود از 2 تا 7 حدودا 17 گیگ برای من دانلود میشه کرد.نقل قول:
شکایت کردم درحال بررسی ولی دیشب استفاده کردم همون 1 درصد کم کرد
دیشب مشکلی نبودنقل قول:
خب همین دیگه منظورم بود. این که خیلی خوبهههه!!!! الان موندم اینو بگیرم یا سرویس پاییزه با شبانه اریگان یا فن آوا حجمی 512 با شبانه رایگان.نقل قول:
مرکز من (شهید قندی) سری قبل برای جمع آوری و رانژه خیلی اذیت کرد (یه ماه بیشتر طول کشید تازه اونم با مراجعه حضوری) . شنیدم سرویسای مخابراتو زود رانژه میکنند آره؟؟
از زمان ثبت درخواست برای سرویس 24 ساعت بعد خط شما رانژه میشه و برای دریافت زودتر سرویس میتوانید با کپی کارت ملی و اصل در صورتی که خط به نام شما باشد به مراکز مخابراتی موجود در سایت مراجعه کنید.نقل قول:
ببخشید دوستان من الان طرح پاییزه رو ثبت نام کردم و در پنل اومده ولی نوشته غیر فعاله . چند روز طول میکشه تا فعال بشه ؟ آیا کار خاصی باید انجام بدیم واسه فعال شدندش ؟
سلام:
Dns مخابرات چنده؟
ممنون
اول ببین خطت چی هست؟اگه تا 10 مگ ساپورت میکنه یکساله حرفه ای بگیر که سرعتت دانلودت هم بالا باشه.نقل قول:
اگر هم که خطتت فیبرنوری اگه اشتباه نکنم تا دو مگ بیشتر نمیدین همون پاییزه بگیر.چون اگه فیبر نوری باشه و اون حرفه یکساله ثبت نام کنی به هیچ عنوان سرعت بالاتر از 2 تا 3 مگابیت نمیدن.
در کل بستگی به خطتت داره
نقل قول:
37.255.176.33
192.168.112.10
DNS های مخابرات بدرد نمیخوره.در ضمن هیچکدوم هم پینگ نمیده
اقای اصفهان عامل مخابرات برو به ریست بگو خودتی!
از من حدود یه ماهه که داره از شارژم کم می کنه هنگام دانلود شبانه . هر چی هم زنگ می زنی می گی که می گن پیگیری می کنیم . کسی از بچه ها حضوری نرفته اونجا ببینه حرف حساب این آقایون چیه ؟
اینم از تست سرعت سرویس 10 مگ شرکت مخابرات در ساعات رایگان شبانه
(ساعت 2 بامداد )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
همچنان مشکل روی 10 مگ بستن سرویس حرفه ای روی خطوط معمولی هست (خط فیبر نباشه) ؟
یعنی اگر روی 5 ببندن و خط بکشه تا 10 ... راهی نیست درخواست بدیم ببریم روی 10 ؟
سلام دوستان خطمون مشکل داشت ورفتم به خدمات امور مشترکین برای دریافت اینترنت میگند پورت خالی نداریم اصلا و مشکل از مکان تونه گیج شدم به خدا یعنی نمیشد برای دریافت اینترنت رانژه کنیم خط رو
وقتی امور مشترکین گفته است نمی شود پس نمی شودنقل قول:
طبق روال عادی برنامه اگر یک مقداری صبر کنید یکنفر می آید و به شما سرویس وایرلس پیشنهاد می کند :n02:
روال عادی اینه که اگر 100نفر مشکل داشته باشند یک نفر هست که 24ساعته شبانه روز تست بذاره بگه همه چی خوبه...نقل قول:
حذف شود...
جواب دندان شکنی بود خوشمان امد:12:نقل قول:
یعنی هیچ کاری نمیتونم بکنم تا adsl بگیرم به خدا از وایمکس خسته شدم دیگه
esfahanweb ظاهرا دستکشاش آهنیه
شما ناراحت نشوید ، همه میدانند که این تستها جعلی است و با کلک درست شده ، اسپید تست هم با مخابرات اصفهان دستش توی یک کاسه استنقل قول:
شما به فروش سرویس وایرلس ادامه بدهید
عادت ندارم مسائل را به مدیریت بکشم ولی این مورد را چون از حد خودتان عبور کردید با اسکرین شات به مدیریت فروم ریپورت کردمنقل قول: