حتی اگه تو تظیمات مودم یوزر و پسورد رو عوض کنم؟
Printable View
حتی اگه تو تظیمات مودم یوزر و پسورد رو عوض کنم؟
هر اکانت روی یک مک ادرس ست شده زمانی که شما میخوای از اکانت کس دیگه ای استفاده کنی باید اکانت اون شخص بروی مک آدرس شما ست بشه.نقل قول:
نظرتون درباره این مدمی که تو طرح اقساطی میده و میگن کره ای هست چیه
در مقایسه با مودم های دیگه چه مزیت و معایبی داره؟
خودتون داريد ميگيد پمپ بنزين سر كوچه. مودمتون ك اونجا نيست. ربطي نداره اقانقل قول:
نه عزیز من کی گفته پینگ وایمکس کمتره!!!!
از نظر فنی ADSL پینگ بهتری داره البته تو ایران هیچی معلوم نیست.
سرویست در حد معمولیه. مشکل سیگنال نداری. آره اگه بشه -75 بهتره. CINR Reuse1 رو سعی کن بهتر کنی.
نقل قول:
سلام میثم جان. مطمئنی کمتر باشه بهتره ؟ من مودم رو قبلا جای دیگه گذاشته بودم rssi اون -70 بود و سرعتش افتضاح بود اما بردمش جای دیگه گذاشتم شد - 80 و الان دارم عشق میکنم. پس تو چطور می گی کمتر باشه بهتره؟!!!:worried:نقل قول:
این وضعیت قبلیه من بود. اصلا صفحه باز نمی کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمتر باشه بهتره. بهترین مقدار RSSI که من داشتم -62 بوده که سیگنالم 100٪ بوده.
آره عزیزم مطمئن باش.
وضعیت قبلی سیگنالت بهتر بوده. احتمالا وقتی جای مودم رو عوض کردی BSID هم عوض شده و اومدی رو یه سایتی که ترافیک کمتری روش بوده.
من قبلا هم گفتم سرعت اینترنت به آخرین چیزی که ربط داشته باشه سیگنال وایمکس مگر اینکه وضعیت سیگنال اونقدر داغون باشه که قطع و وصل بشه. کلا CINR بالای 11 میتونه یه سرویس خوب بگیره.
نقل قول:
با سلام
دوستان من یه سرویس 2مگ دارم و تو شهر اهواز منطقه کیانپارس هستم از بس سرعت پایینه کلافه شدم قبلاً شب میرسید 10k و روز تا 200 میومد الان که شب رو بیخیال شدیم روز هم شده 30-50 .
این هم یه سری اطلاعات اگه ممکنه راهنمایی کنید چکارش کنم بهتر بشه
WiMAX Status
Connection Status Connected
Connect Frequency 3549000KHz
Connect Bandwidth 10000KHz
Upload Data Rate 0 bytes/sec
Download Data Rate 0 bytes/sec
Signal Strength 79%
Link Quality(CINR Reuse1) 60%
Link Quality(CINR Reuse3) 71%
CINR Reuse1 22.15dB
CINR Reuse3 24.33dB
RSSI -70.08dBm
UL_FEC 16-QAM(CTC)3/4
DL_FEC 64-QAM(CTC)2/3
BSID F6:C068:2B:20
POWER 17.77dBm
اهواز! تأیید میشه. من نمیدونم چطوریه بعضیها میآیند اینجا از سرعت بالا حرف میزنند.
البته شما روی مکان و جهت مودمت کار کنی، وضعیت بهتر هم میتونی بگیری.
يعني شما باور نداري ما سرعتمون بالاس؟ من ك اهواز نيستم كنقل قول:
باور بکنم یا نکنم، وضع ما خرابه. چه کنیم؟
الان من باید چیکار کنم چجوری از حالت دمو در بیام؟نقل قول:
راستی مودم منBM632W هست ...میشه عوضش کرد و یکی بهترش رو گرفت؟
نقل قول:اهواز نیست توی خوزستان کلاً اینجورهنقل قول:
حیف که روی کافو نوریم ولا یه ثانیه هم استفاده نمیکردم
من امروز اهواز به چند تا از مراكز فروش مبين نت سر زدم
يكي شون كه يه مقداري اشنا هم در اومد گفت كه سرعت هاي بالاي 512 همه محدود شده هستند و حداكث 50 -60 كيلو بايت بيشتر دانلود ندارند
گفت كه خودش هم اصلا به كسي بيشتر از 512 توصيه نمي كنه
يه چيزاي ديگه هم گفت كه فعلا بماند
اوضاع اهواز همينه ديگه اينترنت همه نوعش ااز وايمكس گرفته تا.... فتضاح هست و بنداز بندازه. هيچكس هم جوابگو نيست
میشه بیشتر توضیح بدید رو کدومش باید زوم کنم؟ و چقدر باشه خوبه؟نقل قول:
داداش چرا بماند لطفا بگید اگاه بشیمنقل قول:
سلام دوستان این status منه ، چند تا سوال داشتم 1. link qulity مربوط به چیه؟
Signal Strength 83% Link Quality(CINR Reuse1) 4% Link Quality(CINR Reuse3) 27% CINR Reuse1 10.89dB CINR Reuse3 15.47dB RSSI -69.17dBm UL_FEC QPSK(CTC)1/2 DL_FEC 16-QAM(CTC)1/2 BSID F6:C0:14:01:14:97 POWER 8.73dBm
2.power خیلی متغیره برای من علت چیه؟بین 3 تا 19! بالا باشه بهتره؟
3. وضعیت CINR خوبه؟
شما اول با خود چراغها مودم را تنظیم کنید. بعدتو تنظیمات مودم این چند چیز مهمه:نقل قول:
Signal strenghth >>100%
RSSI>>-62
CINR>>32
بقیه هم وقتی اینها خوب باشه؛ خوب هستند. اینها بهترین وضعیت بود. شما باید سعی کنید مقادیر هرچه بیشتر به اینها نزدیک باشه.
دوست عزیز اگه چیز خاصی می دونی بگو و ما رو هم در جریان بزار آخه خیلی از دوستان توی اهواز با کندی بسیار شدید سرعت در شب مواجه هستن لطفا اگه اطلاعاتی داری به ما هم بگو (دوست نداشتی اینجا بگی با پیام خصوصی بگو)نقل قول:
اگه مثلا می دونی محدودیت خاصی برای کاربرا گذاشتن و یا اینکه کی قراره درست بشه این وضعیت !!!
سلام دستت درد نکنه بابت جواب.نقل قول:
یکی از دوستام هم گفت که احتمال داره روی یه دکل دیگه رفتی که سرعتت خوب شده.
وایمکس هم چیز عجیبیه والاااااااااااااااااا
:39:
سلامنقل قول:
مطلبي نيست كه فكر كني حالا معجزه مي شه و قراره اوضاع بهتره بشه؛ بيشتر سوالات خودم بود
يكيش اينكه كلا سرعت هاي بالاي 512 نه به صورت محدود شده بلكه بدتر از اون اصلا تو مبين نت وجود نداره كه حالا بخوان محدودش بكنن اخر سرعت همون 512 هست و اونايي كه سرعت بالا دارند از خوش شانسي و خلوت بودن مركزي بوده كه بهش وصل شدن
اونجاهايي هم كه سرعت بالا دارند مثل دانشگاهها و شركت ها كلا نوع خدمات ارائه شده (از نظر نوع سرويس اينترنت) بهشون فرق مي كنه او از نوع اين طرح هاي اشغالي نيست كه به ما مي دن
بعدش احتمالا تا دو ماه ديگه يه دكل تو شهرك نفت راه مي افته كه پوشش اونجا رو بهتر كنه البته مثل اينكه دكل الان هم وجود داره ولي غيرفعال هست.
البته واسه اينكه بدونيد اهواز تو همه زمينه ها فرق مي كنه و قانون جنگل توش حكمفرماست بدونيد واسه تبديل مودم ايرانسل به مبين نت كه تو تهران 25 تومن هزينه داره؛ اينجا بالاي 60 تومن ازتون مي خوان.
اینم یه توضیح بدین لطفانقل قول:
سلام به آقای سلام کن:
وضعیت شما بد نیست. اگر بتونی به مقادیر بهینه که نوشتم نزدیکش کنی، بهتر هم میشه.
دوستان؛ یه سؤال:
گذشته از وضعیت آنتن دهی و قدرت سیگنال، یه چیز دیگه در مورد مبین نت که خیلی آزاردهنده است، اینه که یکباره آی پی عوض میکنه.
یعنی نشسته ای و داری یک پیام میدی؛ حالا فرض کن تصویر و لینک و نوشته آماده کردی که تو یه پست بگذاری، یکدفعه میبینی که آنتن عوض شده و مجبوری مودم را ریست کنی. یعنی همه چی از دست میره.
این برای شما هم پیش میآد؟
دیشب یه فایل 800 مگابایتی گذاشتم واسه دانلود 40 درصدش دان شده ..
شبها دیگه درست بشو نیس ..
برات متاسفم مبین نت دو زاری
مربوط میشه به نسبت سیگنال به نویز شما. وضعیتش لب مرزه. سعی کن بهترش کنی و از 10 به 13 برسونیش.
power توان خروجی مودم شمارو نشون میده که کمترش بهتره برای شما.
نقل قول:
چند روز پیش تماس گرفتم گفتم سرعتم به شدت کنده .اپراتور فرمودند 10 گیگ حجم داشتید که 7 گیگش مصرف شده و 3 گیگ باقی مونده.گفتم چه ربطی داره به سرعت گفت حسابتون رو شارز کنید.منم گوشی رو قطع کردم دیدم داره شعر میگه..روز بعد تماس گرفتم اپراتور فرمودند با اسپید تست تست بگیر و سرعتت رو بگو منم این کارو کردم و سرعتم رو بش گفتم.و در پاسخ گفت چقدر سرعتت کمه بهش گفتم اگه کم نبود که تماس نمیگرفتم حالا باید چکار کنیم اپراتور گفت نمیدونم والا یه روز دیگه سرعت رو تست کنید::::::::::
سلام. من دهم شارژ ماهیانه ام تموم میشه. می خواستم بپرسم چجور باید مجددا شارژ کنم؟ توی صفحه پرداخت اینترنتی باید وارد کنم؟ تو قسمت مبلغ چقدر باید بنویسم؟
تعرفه من 1 مگ 4 گیگ هستش. تو لیست تعرفه ها نوشته 24 هزار تومن. و اینکه میخواستم بدونم چقدر باید پرداخت کنم. آیا همون 24 هزار تومن است یا مالیات هم باید بپردازیم.
یه سوال دیگه، اگه هنوز از طرح باقی مونده باشه (هم زمانی و هم حجمی) اگه پول رو پرداخت کنم چه اتفاقی میوفته؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم فوری فوری جواب بدید. نیاز دارم اساسی ... همین الان منتظرم
پرداخت اینترنتی-- از ATM بانک ملت-- واریز از بانک ملتنقل قول:
از اون قیمتی که زده توی سایت بیشتره باید زنگ بزنی پشتیبانی دقیقش رو بهتون میگن
اگر فاکتور براتون صادر کرده باشن و در حال انتظار باشه به محض واریز تعرفه قبلی + حجم از بین میره
یک سوال ! من از نمونه ی جیبی دارم شبانه رایگانه ؟ البته زیاد اهل دانلود نیستم همین 20 گیگ برای 2 سال اضاف هم میاد اما میخواستم بدونم .
و اینکه اسم مودم و پسوردش رو چطوری میتونم عوض کنم ؟
سپاس
سلام به همه بچه های گل
من سرویس 2مگ دارم بنظر شما این سرعت خوبه بده یا متوسطه؟؟؟
اولی سرور کرج بود این دومی سرور تهران
سلام دوستان اين مودم يو اس بي هم همون كيفيت و كارايي مودم هاي معمولي رو داره ؟
سلام
از دوستان کسی هست که تو شیراز اکانت گرفته باشه؟اگه که جواب مثبته بفرمایید که تو کدوم محله هستین و سرعتش چطوره(هم شبانه و هم روزانه)؟
2.این مودم های جیبی همراه چطورن؟کیفیت دریافت امواجش واسه شیراز راضی کننده هست؟
3.مرسی
سلام
مبین نت جدیدا منطقه ما رو (غرب تهران - شاهین شمالی) تحت پوشش قرار داره می خواستم ببینم با مودم ایرانسل میشه آنتن دهی مبین نت رو بررسی کرد اگه میشه لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
دانلودت بدک نیست ولی آپلودت خیلی کمه!!نقل قول:
من با 512 دانلودم 1.01 و آپلودم 0.50 هست!!
سلام دوستان..یه سوال..من اگه وایمکس تو یه شهری بخرم..برم یه استان دیگه که تحت پوشش همین مبین نت هم باشه میتونم نت کار کنم؟
من نداشتم ولی معمولا این مدم ها یه تقویت کننده دارند که درصورت لزوم امواج رو تقویت کنند (البته مدل ایرانسل داره)نقل قول:
ولی نکته مهمش اینه که دیگه اینترنت تون wifi نیست و فقط واسه همون سیستمی هست که Usb بهش وصل شده.
مدم های خوب هستند ولی از بعضی ها شنیدم قدرت دریافت سیگنالشون یخورده ضعیف هست بغیر از اینکه قیمتشون هم بالاستنقل قول:
نه نمیشه اصلا ربطی بهم ندارند و دکل ها و انتن هاشون از هم جداستنقل قول:
مگر اینکه مودم مال خودت باشه و بدی کلا مودم ایرانسل رو تبدیل کنن به مبین نت یعنی تنظیماتش رو به مبین نت تبدیل کنی
البته بعدش بعید می دونم بتونی برگردی به ایرانسل