ینی چی ملی شده؟نقل قول:
من دیشب 4.5 گیگ دانلود کردم (سرور خارجی)
ارسال شده از GT-N7100 با استفاده از تپاتالک 2
Printable View
ینی چی ملی شده؟نقل قول:
من دیشب 4.5 گیگ دانلود کردم (سرور خارجی)
ارسال شده از GT-N7100 با استفاده از تپاتالک 2
در حدود نیم ساعت فقط سایت هایی را باز می کرد که سرورشون ایران بود.نقل قول:
گوگل و دی ان اس ها پینگ نداشت اما سایت ایرانسل و رهبری را باز می کرد! :|
نگران نباش... تو تنها نیستی ... به زودی همه این جوری میشیم!نقل قول:
سلام.
چطوری میشه از VoIP وایمکس ایرانسل استفاده کرد؟
مگه راه اندازی کردن؟ فکر نکنم!نقل قول:
VoIP کلن تو ایران هنوز راه اندازی نشده.نقل قول:
وایمکس این روزا خیلی بازی در میاره. خوشبختانه از نظر سرعت من مشکلی ندارم. ( بزنم به تخته چش نخوره )
ولی امروز دو مرتبه قطع شد! کلا نیم ساعت قطعی داشتم.
من فکر میکردم راه اندازی شده ولی حیف که نشده..
ميلاد جان برنامه چي هستش ميشه اسمش رو بدي؟؟؟؟نقل قول:
من الان مودم bm632w مبين نت رو زدم قشنگ جواب داد با اونكه تو پوشش خارجي مبين نت هستم ولي ايرانسل كلا تو هشتگرد پوشش دهي خيلي كم و ضعيفي داره و بيشتر مناطق داخل پوشش قرمز و زرد هست.
الان به هيچ عنوان نميشه كه مودم ايرانسل رو بدم مبين نت روش ست بشه؟؟؟؟ يا با كسي بايد معاوضه كنم كه ايرانسل بخواد ؟!! يا مودم رو بشه فروخت مودم مبين نت خريد. آخه مودم خيلي گرون شده شده زور داره. نميدونم چيكار كنم. يا شبكه وايرلس مبين نت رو بگيرم.
شاتل در تهران راه اندازی کردهنقل قول:
در بسیاری از شهر ها راه اندازی شده البته توسط شرکت های دیگر. برای استفاده کافی است یک خط اینترنت پر سرعت داشته باشید.
من یه بار 2-3 ماه پیش که تعرفم تموم شد گفتم خوبه تست کنم ببینم شبانه دقیقه یا نه چون از حساب منم کم میشد یه با از ساعت 2:10 یه بارم از 2:7 شروع شد تا دقیقا پایان ساعت شبانه اینکه چرا؟ نمیدونم ولی اگه سیستم هنوز مثل قبل بود تست با BWmeter میگرفتم میذاشتم تا خودت ببینی الان دیگه اگه تعرفت تموم بشه از شبانه هم نمیشه استفاده کرد در ضمن من خودم کارم طراحی سایته از هر زمانی که بخوان میتونن شبانه رو تنظیم کنننقل قول:
از نمایندگی های مبین نت سوال کن، یه سری از مودم های ایرانسل توی شبکه مبین نت قابل تعریف و استفاده هستند.نقل قول:
ممنونم. زنگ زدم نمايندگي سيب سبز گفت بيارين اينجا تبديل ميكنيم.نقل قول:
بچه ها ظاهرا ایرانسل خودش رو به خط جدید فیبر نوری متصل کرده ( نمی دونم سراسری همه شرکت ها وصل شدن یا نه شرکت ها خودشون جدا درخواست می دن...)
بچه هایی که dns دستی ست می کنند و اخیرا مشکل باز شدن سایت هارو پیدا کردند پیشنهاد می کنم لیست جدید برای خودتون بسازین چون dns قدیمی که ما داریم مال مسیر جنوب کشور است و با مسیر جدید درست جواب نمی ده ( احتمالا موقع تست کلی از dns های اروپای شرقی و روسی رو تو مسیر خواهید دید.)
واسه من که همون قدیمیها اتوماتیک ست شده 92.42.51.31 92.42.51.77 اگه ممکنه dns های جدید رو اینجا بزارید.نقل قول:
دوستان میشه یخورده ساده تر توضیح بدهید از زمانی که سرعت اینترنت مشکل پیدا کرده وقتی بدونه ف** می خوام یه سایت داخلی را باز کنم همش رفرش میشه ولی وقتی از پ ر و ک س ی ف ا ی ر استفاده می کنم برعکس سرعتم بیشتر هم میشه مودم من فضای باز هستش
اگر مشکل باز شدن نداری و فقط سریعترین dns هارو می خوای باسه شما نیست.....نقل قول:
پ ن:
اینا چطور تو نتایج شما اول اماده ولی اصلا تو نتایج من نیست؟؟؟؟:n23:
سایت هاست داخلی یا سایت هاست خارجی؟نقل قول:
اگر هاست داخلی است بازم برای شما نیست.... باسه این مورد باید dns های داخل ایران رو استفاده کنی ( یا dns ای که مرتبط با ان سایت است - بعضی سایت ها از این اذیت کاری ها می کنند)
باسه dns ساختن قبلا تاپیک بود ولی رفته زیر خاک :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان از DNSBench باسه اینکار استفاده می کنم
یک تست از سرویستون میذارین ؟ اگه خوب شده ایرانسل دوباره شارژ کنمش
سلام
1 مگ نا محدود.
دانلود تورنت 127
اپلود تورنت 70
دانلود لینک مستقیم 128
حجم مصرفی ماهیانه حدود 300 گیگ :n09:
سرور خارجی لطفا :n02: بعد من الان 3-4 ماهی میشه که شارژ نکردم ! الان بخوام دوباره راحت مثل قدیم میتونم برم تو حساب کاربری شارژ کنم و وصل شم ؟
من دیروز ۲۵۶ مصرف آزاد رو تست کردم همچنان افتضاح بود کلا شبکه ایرانسل داغونه پینگ داخلی شبکش ۱۰۰میلی ثانیه در نوسانه!
256 مصرف ازاد ....چطوره پینگ ؟
ااا این الان وصله یا قطعه؟ :n04:نقل قول:
وضعیت انتن دهی مودم را را از داخل مودم نگاه کنید شاید به خاطر انتن دهی کم باشد.
من خیلی وقته از سیستم خونه تست سرعت نگرفتم. فعلا هم در حال گشت و گذار در نت هستم و 2 صفحه ریموت دسکتاپ هم باز است.نقل قول:
قبلا (حدود 2 سال پیش) سرور باکو خوب بود من هم با همون سرور تست رفتم. اگر سرور دیگری نیاز است بفرمائید تا تست کنم.
وصله داداش . سیگنال -69 هست و نویز هم نداره تمام چراغ ها روشن هستند تازه این جلوی adsl مخابرات که دارم لونگ میندازه اون الان پینگش 5889 هستنقل قول:
شما کدوم شهر هستید ؟ من تهران هستم مصرف ازاد از لیستم حذف شده!نقل قول:
آقا وضعیت پ.ر.و.ک.سی تو وایمکس چطوره کار میکنه؟(س.ا.ک.س کار میکنه)؟
با چی میشه رفت تو فیس.بوک
طرح 128 و 256 آزاد فعلا و شاید دیگر ارائه نمیشه
طرح خیلی خوب و عادلانه و با صرفه برای اون کسانی که استفاده خیلی کم در حد وبگردی از اینترنت داشتند بود
یک حرکتی مشترکین وایمکس ایرانسل انجام بدهند تا دوباره طرح آزاد با سرعت بیشتر ارائه بشه
کسی dns خوب واسه ایرانسل داره؟ مثل اینکه فقط تو DNS مشکل داره تو باز کردن صفحات جون میکنه با اینکه پینگش از آسیاتک هم که دارم کمتر و زیر 200 هست !
پینگ کمه چون از دلتا تلکام آذربایجان رد میشه.نقل قول:
فعلا تنها DNS سرور قابل اعتماد ماله گوگله 8.8.8.8 8.8.4.4
جالبه که رو 2مگ ستش کردن!نقل قول:
آها یعنی این فقط عدد روی کاغذ هست ؟ عملا پینگ کم نیست ؟ چون از دلتا میگذره ؟
ایرانسل انگار از چندتا گذر گاه میگذره چون با فیلتر شکن سرعت باز کردن صفحات بالا میره !!
چرا پینگ عملا کمتره اما پهنای باندو اینا اورسل کردن بهمین دلیل هم من کوچ کردم به مخابرات.نقل قول:
عمده ترافیکشون از دلتا میره.
تو منطقه ما باید 2 مگ بگیری تا اینجوری بشه!نقل قول:
۱ مگ پیشرفته (ماهی ۱۰ گیگ)
به نظرم سرعت خیلی خوبه.
البته این تست با چیز میز هست
سلام من نمی تونم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کنم می خواستم ببینم برای شما هم همین جوریه؟
البته با شاتل باز میشه!:n13:
سلام .نقل قول:
من که نتونستم وارد این سایت بشم .
وایمکس نامحدود 512 دارم .