سلام دوست عزیز
من جایی میشناسم که بخری...قیمت شرکتیش بین 1.350.000 تا 1.400.000 هست..در دو رنگ سفید و مشکی ( ساخت امریکا )
ولی اگه بودجه را زیاد کنی میتونی پارادایم بگیری ساخت کانادا...کلا پارادایم حوزش فقط باند و صداست و از بوستون بالاتره...
Printable View
سلام دوست عزیز
من جایی میشناسم که بخری...قیمت شرکتیش بین 1.350.000 تا 1.400.000 هست..در دو رنگ سفید و مشکی ( ساخت امریکا )
ولی اگه بودجه را زیاد کنی میتونی پارادایم بگیری ساخت کانادا...کلا پارادایم حوزش فقط باند و صداست و از بوستون بالاتره...
سلام
مرسی از توجه شما
تا 2 تومن برم سمت جامو بهتره یا پارادایم بگیرم؟
می خوام با آمپ دندن AVR-2312 درایوش کنم.
اگه مدل خاصیم مد نظرتون هست ، شمارشو برام بفرستید.
هرچی کوچیکتر باشه بهتره، جامو صداش خوبه ولی حجیمه.
سلام دوست عزیز..
ببین اگه اون amp رو داری که بیخیال ولی اگه میخوای بگیری کلا بیخیال اون اون باش چون خیلی قدیمی هست...
بعد پارادایم رو اصلا با جامو تو یه سطح نیستن...کیفیت صداش خیلی متفاوت هست...اصل و نصب پارادایم موسیقی بوده...
این شماره نمایندگی 66705815 بگو با رضا کار دارم از طرف ندیری تماس میگیرم...
حتما بگو از طرف منی تا بهت بگه چون تلفنی زیاد توضیح نمیدن...ولی کارش مطمئن هست...
به نظر من پارادایم تو افکت هیجان نداره.من به شخصه صداش نمیپسندم.
راه حل شما چیه؟نقل قول:
حیف امپ شما نیست بهش بلندگوی کوچیک وصل کنی:n15:نقل قول:
جامو 606 خوب راه میندازه
به نظرتون امپ یاماها 477 چطوره ؟
یاماها همیشه آمپ های خوبی داشته.بستگی داره برای چه بلندگویی بخوای ولو اینکه این مدل بعید می دونم وارد شده باشه.نقل قول:
خسته نباشی و خدا قوت
میخوام این امپ رو با پارادایم c 90 5.1 ست کنم .. ( البته بستون اگوستیک 5.1 این کوچیک هاش هم مدنظرم بود ولی از نخش اومدم بیرون )
بلوری هم pioneer میخوام بگیرم
باز mr rayan شما چی پیشنهاد میدید ؟
راستی در مورد امپ اونیکو نظرتون چیه ؟
ممنون.نقل قول:
اگه این بلندگو دارید که همین آمپی که انتخاب کردید براش مناسبه.اگر هم این بلندگو میخواید بخرید به نظرم گزینه های دیگه ای هم هست.
انتخاب بلوری پلیر عالیه.
اونکیو تو محصولات رده پایین خودش چیز زیادی واسه خودنمایی نداره.
آمپو که از قبل دارم، با دو تا بوکشلف جامو ست بوده که الان می خوام اسپیکر 5.1 براش تهیه کنم.نقل قول:
امروز تماس می گیرم. ممنون
اسپیکر کوچیک میخوام ولی کیفیتش در حد جامو باشه. مهم برام کیفیتشه.نقل قول:
اگه بشه یه چیزی پیدا کرد که همون صدا رو بده ولی حجمش کوچیک باشه خیلی بهتره.
چیزی که وقتی نگاش کنی باورت نشه این صدا از این اسپیکر کوچیک در میاد. :n19:
mr rayan من محدودیت فضا دارم فقط مجبورم تو انتخابم سایز ستلایت انتخاب کنم...
تو رنج قیمت پارادایم چه گزینه ای وجود داره ؟ ممنون میشم که بهم بگید...
امپ 477 هم تو بازار هست
سلام
نظرتون در مورد اسپیکرهای یاماها چیه
می خوام یه جفت از ارزونای اینا
یا ایناکد:http://shop.avayesymphony.com/index.php?route=product/category&path=96_76_90
رو به ست جامو ۶۰۶ اضافه کنمکد:http://shop.avayesymphony.com/index.php?route=product/category&path=96_76_94
قیمت پارادایم ندارم.ولی فوکال سیب گزینه خیلی خوبیه.نقل قول:
سلامنقل قول:
پیشنهاد اینه از سری s خود جامو اضافه کنی
حدود قیمت فوکال سیب چنده؟
با آمپ من خوب میشه؟
سلام بر بچه های عشق
قیمت پارادایم حول و هوش 1.800 تا 2 تومن اما فوکال مدل سیب فکر کنم بالای 2.400 تومن یا 2.600 باشه...
من صدای پاردایم رو شنیدم خوب بود با امپ 477 اما صدای بوستون و فوکال سیب رو نشنیدم...
البته کارایم 70 درصد فیلم و 30 درصد موزیک هست....
من میخوام امپ 477 یاماها و بلوری پایونیز ست کنم ...با باندهای
بین
فوکال سیب
پارادایم
بوستون x5.1
مانده اااام....
به نتیجه رسیدید به منم خبر بدین.نقل قول:
ممنون
علی آقا زنگ زدی به اون شماره ای که دادم ؟ چی پیشنهاد داد ؟
حدود قیمت دور و بر 2 تومنه.قیمت دقیق ندارم.نقل قول:
آمپ شما 2312 بود؟اگه آره که پیشنهاد میکنم صدای سیب بشنو و اگر خوشت اومد تو خریدش شک نکن.
سلام بر اهل فن
من امروز صداي باند فوكال مدل brid ستلايت رو شنيدم خيلي خوب بود...
الان موندم بين فوكال brid و پارادايم c70 به نظر اساتيد كدوم رو انتخاب كنم ؟؟؟
البته مدل دام فوكال هم هست كه ميگن يه هيولاست...
اساتيد نظر بدن
c70 پارادایم خیلی شبیه به سیب فوکالهنقل قول:
شما صدای سیب گوش کن نصبت به قیمت صدای خوبی داره
brid خیلی گرون تر از چیزی که باید باشه
سلام
دوستان با برند پور اکوستیک اشنا هستند ؟
صاحبان فروشگاههای معروف ( وقیمت پایینش ) میگن که چینیه ( چینی چینی )
اما برچسب پشت بلند گوها ( بروکلین ...... ) و اینترنت میگه که چینی نیست
-------------------------------------
از نظر زیبا شناسی صوتی !! ایا یه جفت بلند گو سراند ( با توجه به اینکه از نظر کمیت مقدار صدای کمی از کل حجم صدا از این بلنذ گوها پخش میشه ) از یه برند معروف و گران ( مثل فوکال با قیمت 2 تومن ) تو یه مجمعه برند دیگه خودش رو نشون میده ؟
یا برا سراند نیازی نیست این همه پول خرج کنم
طبق توصیه رایان عزیز من یک ماهه که دارم دنبال یه جفت بوکشلف سراند جامو برا ست جامو 606 خودم میگردم اما پیدا نمیشه که نمیشه
مجبورم که از یه برند دیگه بخرم ( انتخابها بسیار محدوده مخصوصا برا من که شهرستان هستم )
اما مرددم که ایا پرداخت هزینه زیاد برا یه جفت سراند عقلانیه یا نه ؟
دوستان من امروز یه تصمیم مهم گرفتم...
قرار شد باند DOME 5.1 فوکال بگیرم...قیمت هم 4.600 هست...
امپ هم احتمالا یاماها 477 یا دنون 2000 بگیرم...که البته یاماها برای a/v بهتره...
هنوز پولم کامل جور نشده...دعا کنید ردیف زودتر جور بشه...
اقا چه خبره 4600 برای چهارتا بلندگوی فسقلی:n13::n04:نقل قول:
آمپ 2000 دنون میشه با بهترین های سری 700 فوکال یا 606 جامو ست کرد
اگر از طراحیش خودشت اومده بگیر و لذت ببر ولی اگر فکر میکنی با توجه به پولی که پرداخت میکنی صدا بهت میده اینطور نیست.گزینه های بهتری هم هست.قیمتش دوبرابر فوکال سیب هست ولی صداش به صورت خیلی ناچیز بهتره.نقل قول:
mr rayan من صداي brid رو شنيدم به نظرم بهتر از c70 پارادايم بود...صداي سيب رو نشنيدم،،....اما dome به نظرم كيفيت صداش خيلي بالاتره به شرطي كه امپ خوب جوابگوش باشه...
اقا داوود من فضاي محدودي دارم و نميتونم باندهاي بزرگ بزارم مجبورم انتخاب ستلايت داشته باشم...
خوب قيمت dome 4.600 و bird 2.500 هست واقعا نمي ارزه من ٢ تومن جور كنم بزارم روش براي dome ؟؟؟ و چه گزينه هاي ديگه هست تو اين رنج ؟؟
سايت what,s hi fi بهش ٥ ستاره داده باز استايد چه نظري دارن ؟؟؟
چه پول مفتی واقعا پای این بلندگو باید بره...! من اگه بودم هرگز چنین کاری نمیکردم... 4600 بی زبون:n28:
شما صدای سیب هم گوش کن.تو این بازه قیمتی که مد نظر شماست من اگر جای شما بودم میگشتم و میدیدم تو بازار بلندگوی بوکشلف از چه مدلایی به صورت جدا فروخته میشه و دو جفت بوکشلف و یه سنتر و یه ساب به صورت جدا جدا می گرفتم.نقل قول:
در هر صورت نظر شما مهمه.اگر خیلی از مدل dome خوشت اومده بگیر و لذت ببر.
mr rayan تفاوت سیب و bird چیه ؟ خودتون کدوم رو پیشنهاد می دید ؟
بعد اینکه تو اینا ساب های مختلفی گذاشتن ؟ چطوریه ؟ کدوم بهتره ؟
sib و bird تفاوت آنچنانی ندارن.نقل قول:
bird خروجی صدای بیشتری داره.
bird چند قیمت میدن؟
و اینکه با کدوم ساب فروخته میشه چون کمپانی فوکال با سه نوع ساب این مدل معرفی کرده.ساب cube خوبه اگه رو مجموعش باشه.
سلام بر اساتید
تو سایت خود فوکال 3 مدل زده از BIRD...من نمیدونم کدوم مدل رو قیمت داد ولی با ساب CUB قیمتش بدون تخفیف 2/600 بود...
الان تو سایت این مول ها رو زده که من دقیقا فرقشو نفهمیدم...
1--> 5.1PACK BIRD - 5 BIRD & CUB 3
2--> 5.1PACK BIRD - 3 BIRD 2 LITTLE BIRD & CUB 3
3--> 5.1PACK BIRD - 5 LITTLE BIRD & CUB 3
تو این 3 مورد کدوم بهتره ؟ بعد فروشنده گزینه C70 پارادایم هم پیشنهاد داد...
اساتید گل لطفا
گزینه اول از همه بهتره.به نظرم گزینه 2و3 به دلیل استفاده از بلندگوهای little bird دیگه سمتش نری بهتره.نقل قول:
و در آخر بهتره بری صدای همین چند مدلی که مد نظرت هست گوش کنی تا بهتر بتونی تصمیم بگیری.
سلام.
دوستان راهنماییم میکنید در باره :
1-سوییچ phase که پشت ساب هست کارش چیه؟
2-ورودی های left , Right پشت sub به کجای آمپ ول میشه؟
(آمپ دنون X1000 , بلندگو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=danavan;8348957]سلام.
دوستان راهنماییم میکنید در باره :
1-سوییچ phase که پشت ساب هست کارش چیه؟
2-ورودی های left , Right پشت sub به کجای آمپ ول میشه؟
(آمپ دنون X1000 , بلندگو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اول از همه اون کابل ساب دایو بکن بنداز دور
صدای هوم شدیدی به صدا میده احتمالا هوم تو ساب احساس کردی
ورودی lfe به خروجی پری امپ وصل کن
ورودی استریو برای امپ های ساده استریو به کارت نمیاد
فاز بیخیال شو چون پاسخ فرکانسی اکوستیک اتاقه و از این بحث خارجه گیج میشی
[QUOTE=davood-d;8349347]ممنون... من چون کابل ساب داشتم دیگه تهیه نکردم... چی بگیرم به نظرتون؟نقل قول:
پس بی خیال اون سوییچ بشم و اون دو تا ورودی چپ و راست...
ولی صدای هوم شدیدی اون طوری احساس نمی کنم... البته باید با کابل دیگه گوش کرد بعد مقایسه کنم...
بازم ممنون .
سلام. یه سوال داشتم اگر کسی تجربه استفاده از آمپ استریو یاهاما مثل مدلهای AS300، AS500 رو داشته، میشه در مورد کیفیت صداش در مقایسه با سایر آمپ ها یه توضیحی بده. ممنون میشم
سلام--
دوستان به نظر شما یک امپ پایونیر 5.1 مثل 823 که بهترین امپ 5.1 پایونر است بهتر و قدرتمندتر است یا یک امپ 7.1 کاناله 923 که اولین رده امپ 7.1 کاناله پایونر است---کدام بهتر ؟ ومنطقی تر؟ .قدرتمند تر است؟----------متشکر
بهترین و اولین رده و ... نداره.5 کانال و یا 7 کانال بودن یک آمپ ربطی به بهتر یا بدتر بودنش نداره.ولی در کل آمپ 923 نسبت به 823 امکانات بیشتری داره و در صورت داشتن بودجه خریدش بهتره.نقل قول:
سلام دوستان میخواستم نظرتون رو در مورد این مدل سینمای خانگی فیلیپس بدونم
HTB-5570D
از دوستان کسی تجریه استفاده از این مدل یامدلهای مشابهرو داشه و در انتها بین ای مدل و 4550 سامسونگ که 3D بلوی هست کدوم رو ترجیح میدید ارادت و تشکر از شما