سلامنقل قول:
برادر دانشگاه آزاد شهرستان میخونه تقریبا ترمی 1200000
تومن در میاد
ارزشم بستگی به خودتون داره استادا خوب درس می دن اگر دانشجوها درس بخونن می تونن موفق باشند ارزش داره مهم کار عملیه
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
برادر دانشگاه آزاد شهرستان میخونه تقریبا ترمی 1200000
تومن در میاد
ارزشم بستگی به خودتون داره استادا خوب درس می دن اگر دانشجوها درس بخونن می تونن موفق باشند ارزش داره مهم کار عملیه
موفق باشید
سلام
من ممکنه تا ترم 10 (یعنی بعد از 4 سال معمول و یک سال سنوات) نتونم تمام واحد ها را پاس کنم و واحدام بمونه. بعد از این مدت باید برم سربازی؟ راهی داره بیشتر از 5 سال بخونم؟ ورودی 91 هستم کارشناسی پیوسته.
سلام
میتونید 2 سال سنوات داشته باشید قبلا که این طور بود اگر بیشتر بشه بهتون مدرکه معادل میدن
بچه ها اگه مهندسی ازاد قبول بشم ولی پیش دانشگاهیم نتونم بگیرم تا اخر شهریور چی میشه!؟ باید چیکار کنم از دستم نره؟
ثبتنامتون نمیکنن چون کارشناسی با پیش دانشگاهیه مگر ناپیوسته که با کاردانی باشه.نقل قول:
فکر کنم برای بدون کنکور بشه مرخصی گرفت برای یک ترم یعنی شهریه یک ترم و بدین و از ترم بعد ثبتنام کنید که بنظرم ارزش نداره و کاره بیهوده ایه
خوب اونکه ادم همون ترم بهمن دوباره ثبت نام میکنه چرا شهریه بده!!نقل قول:
چرا تو دفترچه دانشگاه آزاد هیچ کدوم از واحد های تهران رشته حقوق نداره؟!
دوستان اخیرا ثبت نام ورودی های جدید دانشگاه آزاد اینترنتی شده ؟
نقل قول:
ثبت نام دانشگاهیشون؟ :n13:
ندیدم دانشگاه ثبت نام دانشجو رو اینترنتی کنه!
دوستان ثبت نام بدون ازمون دانشگه ازاد چطوریه؟ بر اساس معدل کل دیپلمه؟
من تو سایت ثبت نام کنم باید صبر کنم تا جوابش بیاد که ببینم قبول شدم یا نه؟ یا هر کی ثبت نام کنه قبول میکنن؟
۹۹ درصد موارد قبولینقل قول:
اکثرا هم پر نمیشن چه برسه به اینکه رقابت باشه
الان کامپیوتر مشهد ک بدون کنکورن بعد چرا از کنکور هم میگیرن؟نقل قول:
پس باید منتظر جواب باشم. تو تهرانم این 99درصد قبولی هست؟نقل قول:
سلام
یه سوالی داشتم
بنده دیپلم رو باید سال 81 میگرفتم ولی به دلیل افتادن در یک درس سال 91 گرفتم
الان دیپلم من مال سال 91 حساب میشه
من میتونم کنکور بدون آزمون پیوسته دانشگاه آزاد شرکت کنم؟ شرایط تحصیلش چطوریه؟
یه سوال دیگه در مورد دوره مجازی داشتم - مثلا تو سایت سنجش بر اساس سوابق تحصیلی میگیرن ، رشته ای که من میخوام فقط یک جا داره اونم نور طوبی تهران - رشته حقوق با کد 16113 - دوره مجازی زده
میخواستم از همه لحاظ بدونم کلاساش چطوریه؟ مدرکش اعتبارش چطوریه؟ هر چیزی که نیازه
مرسی
کسی اطلاع نداره؟نقل قول:
سلام
دوستان (به خصوص کسانی که دانشجوی تهران مرکز هستند) لطفا راهنمایی کنید!
میخواستم بدونم در حال حاضر کلاسهای دانشکده هنر و معماری (تهران مرکز) کلا در مجتمع داتشگاهی نیایش (پونک) برگزار میشه یا هنوز توی همون ساختمان مرکزی خیابان فلسطین (انقلاب) هست؟!
من بین انتخاب طراحی صنعتی دانشکده هنر و معماری (تهران مرکز) و طراحی صنعتی دانشکده فنی مهندسی تهران غرب مردد هستم!!
چون خونمون غرب تهرانه و تا دانشکده فنی مهندسی تهران غرب (شهرک هما) نهایتا یه ربع فاصله داره ولی اگر قرار باشه برم خ فلسطین (دانشکده هنر و معماری تهران مرکز) مجبورم متفرقه برم و حداقل 45 دقیقه تا 1 ساعت تو راه باشم اونم با کلی وسیله دست و پا گیر مثل تخته شاسی و ...!
به نظر شما اصلا تفاوت چشمگیری بین این دو تا دانشگاه/دانشکده هست که ارزشش رو داشته باشه دردسر رفت و آمد دانشکده هنر و معماری تهران مرکز رو به جون بخرم؟! (البته در صورتیکه کلاسهای طراحی صنعتیش توی پونک برگزار نمیشه!)
لطفا راهنمایی کنید!
وقتی همه نمرات نهایی بشه و فقط نیم نمره برای مشروط نشدن احتیاج داشته باشی راهی وجود داره؟
81 تا 91 برای یک درس؟!درست نوشتین؟؟نقل قول:
بله بدون کنکور میتونید چرا که نه!شرایط خاصی نداره همه چی در دفترچه در سایت هست
برای توضیحاتی در مورد دوره مجازی این دوتا لینک رو بخونید کمکتون میکنه :
کد:http://www.iranresearches.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-2/488-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%D9%8A%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D9%88-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D9%8A%D8%B7-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%D9%8A%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84.html
کد:http://www.iranresearches.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-2/501-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%D9%8A%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D9%88-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D9%8A%D8%B7-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%D9%8A%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%85.html
نقل قول:
اعتراض بزنید به یکی از درس هایی که احتمال میدین استاد باهاتون راه میاد،با استادم هماهنگ کنید که نمره ای بده تا از مشروطی در بیاید.
ترم پیش یکی از دوستانم همین کارو کرد و مشروط نشد.
نقل قول:
نمره نهایی شه دیگه 99 درصد کار تمومه و کار خاصی نمیشه کرد . مگر اینکه مطمئن باشی استاد نمره اشتباهی بهت داده و اونم دیگه کلی نامه نگاری و در خواست و ... این چیزا لازم داره ... باید قبل نهایی شدن نمره ها اعتراض و صحبت با استاد و این کارا رو انجام بدی
دوستان من میخوام دانشگاه آزاد ثبت نام کنم با گزینه ی حضور در کنکور.برای ورود یه مقدار اطلاعات میخواد که توی اونا شناسه انتخاب رشته هست.اون چیه؟ شناسه ثبت نام چی؟
شما اگه کنکور دادی برو سایت سنجش قسمت نتایج.تو صفحه نتایج کنکورت پایینش ی کد داده برای دانشگاه ازاد منظور همینهنقل قول:
من اصلا متوجه نشدم.کجا چنین کدی هست؟من هرچی نتایج اولیه که اومده رو بالا پایین میکنم چنین چیزی نمی بینم.بعد این کد شناسه ی انتخاب رشته س یا شناسه ثبت نام؟نقل قول:
اون پایین نوشته کد برای ثبت نام دانشگاه ازادنقل قول:
چطور نیست؟؟؟ همون صفحه ک رتبتو میبینی...
کاملا پایین بود.دیدمش زده کد انتخاب رشته.ممنوننقل قول:
شناسه ی ثبت نام کدومه؟
کسی اخراجی شده کارش به نامه نوشتن برسه ؟ اگر نامه نوشتید قبول کردند ؟
سلام. بچه ها یه ترم دیگه دارم تا درسم تموم شه تو مقطع کارشناسی.....الان برای جایی مدرک میخوام....میتونم از دانشگاه مدرک فوق دیپلم بگیرم یه ترم دیگه که درسم تموم شد کارشناسی رو بگیرم؟؟؟
سلام دوستان
ترم قبل من فقط یه درس امتحان دادم و با 7 افتادم و مشروط شدم راهی نداره کلا حذف شه مشروطی من بپره؟
میخوام تطبیق واحد بدم کاردانی بگیرم با این مشروطی واحد کم میارم بهم معرفی به استاد میدن 6 واحدشو؟
با تشکر
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
سلامنقل قول:
لطفا راهنمایی کنید دوستان [emoji17] [emoji18] [emoji257] [emoji257] [emoji257]
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
سلام
دوستان قیمت شهریه ثابت رشته های فنی و مهندسی چقدر شده؟
الان شهریه های ثابت+متغییر برای رشته های فنی و مهندسی چقدره؟
بستگی به سال ورودی دارهنقل قول:
sent frome my htc one_m9 using Tapatalk
یکی از دوستان کارشناسی ناپیوسته عمران تهران جنوب ثبت نام کرده شهریه ثابت + متغیر شد 1.700
سال 94- منظورمه95
شهریه رشته ها هم متفاوته
مثلا برای دو رشته کامپیوتر و حسابدارینقل قول:
دوستان من ترم پیش اصول3 افتادم.تابستون اصول3 و میانه1 که پیش نیازش اصول3 بود برداشتم.حالا این ترم بازم اصول رو بیفتم ولی میانه رو قبول بشم چطور میشه؟نمره اش ثبت میشه و میتونم میانه2 رو بردارم؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمرش که ثبت میشه ولی ترم بعد باید باز این درسی که گفتی یعنی : اصول 3 و میانه 2 رو با هم برداری . کلا این جور موارد قانون خاصی براش نیست همه چی به مدیر گروه و آموزشتون بستگی داره . قبلش یه چک کن باهاشون بعدا مشکلی پیش نیاد ..نقل قول:
سلام بچه ها
دانشگاه تهران غرب واحد مهندسی کامپوتر
برای بچه های بدون کنکور کی ثبت نام انجام میشود؟؟؟؟
هرچه ب شمارش زنگ میزنم فاییده ای ندارد
میشه کمکم کنتید؟:n39:
از من به شما نصیحت برو حضوری بپرس . تا خودت نری اونجا کسی جوابت رو نمی ده.
من 2 بار رفتم ولی هربار ی چیزی میگن ی بار میگن 20 شهریور ی بار میگن 15 شهریور دیونه شدم ب خدانقل قول:
چون کارمندم نمیتونم هرروز مرخصی بگیرم ولی همین عصبی شدم دیگه:n03::n04:
آقا نگران نباش حالا دیر هم بشه ثبت نام می کنند .