دمشون گرم .باهام راه اومدن.گفتن چون پسر خوبی هستی بهت رحم میکنیم:27:نقل قول:
منم گفتم ....
Printable View
دمشون گرم .باهام راه اومدن.گفتن چون پسر خوبی هستی بهت رحم میکنیم:27:نقل قول:
منم گفتم ....
دوستان پس با این اوصاف پولی که من هزینه میکنم ایناس دیگه:
1هزينهي راهاندازي و نصب اين سرويسها (ECO) در تهران معادل 25000 هزار تومان
2-هزينهي مودم 59.000 تومان (همون zyxel)
3-پول پیک 2000
4-هزینه ترافیک 18900
جمع 1-4
25000+59000+2000+18900=104900
با تخفیف کارت طلایی 10000-104900=94900
درسته؟فقط 5000 تومن رفت تو پاچم.مودم خود شاتل رو هم میگیرم چون گارانتی تعویض داره و از این جور حرفا.
دوستان نظری ندارن؟
نقل قول:
شاتل مودماشو گرون تر از بازار ميفروشه ولي نظر من اينه كه اگر مودمي رو ميخوايد تهيه كنيد و خود شاتل داره، حتماً از خود شاتل بخريد چون پس فردا مشكل اينترنت يا هر چي پيش بياد، ديگه شاتل بهونه اي سر مودم نميتونه داشته باشه
در مورد مودم که اکثر مودم ها 1سال گارانتی تعویض دارند. اگه پول داری بخر اما اگر نداری مودم زیاده... به یه نفر دیگه هم پیشنهاد کردم اما میل خودته . من planet ade-3410 گرفتم 40هزار نصبشم 5مین و اتوماته و به قول شما 1 سال هم گارانتی تعویض داره.نقل قول:
من کاربر آرت هستم و این ماه آخرین ماه استفادم از اینترنته و یه سوال دارم:
اگه من بیشتر از 22 گیگ مجازم استفاده کنم (مثلا 30 گیگ) بعد چه اتفاقی میفته؟ من که ماه بعد دوباره نمیخوام شارژ کنم که مجبور شم پول اضافی رو روی ماه بعد بدم.
چی میشه؟
بلافاصله 22 گیگ که تموم بشه قطع میشه اینترنتت :46:نقل قول:
سلام
ماله ما شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــود فــــــــــــــــــــــــ یــــــــــــــــــــــــ ـــــــبـــــــــــــــــ ــــــــــــــــر نـــــــــــــــــــــــو رییییییییییییییییی
لعنت به مخابرات Adsl قطع شد!
حالا باید برم از مخابرات با اون سرویس های الکیش بگیرم
امروز 2 -3 تا زد حال خوردم.یکیش این بود که وقتی خواستم یه خط تلفن جدید سفارش بدم(52000)به مخابرات گفتم این خط رو واسه یadsl میخوام (یعنی فیبر نوری یا ریموتی یا pcm نباشه فقط به فقط سیم مسی باشه)،برگشت بهم گفت معلوم نمیشه کرد.گفتم مگه هندونه در بستست.گفت یه جورآیی اره:19:نقل قول:
نه متأسفانه! ولي مشكل نمايش لينك ها حين باز شده صفحه با Opera Turbo حل شد.نقل قول:
اینا در مورد فیبر نوری و اینا چیزی نگفتن بهمون !
از کجا باید بفهمم چیه ؟ یارو نیاد این جا بگه به خططون نمیخوره اینا ؟؟؟!
به سال ساخت خونه ربط داره ؟ (بهم نخندین) :دی
هزینه دی وی دی رایتر یادت رفت...امروز 65 تومن پیاده شدم یه PLEXTOR PX800A گرفتم ساخت مالزی...خدا بده برکت...هارم یه نفسی تازه کرد....!نقل قول:
65 تومن رایتر + 10-15 تومن DVD خام ميشه 80-85 تومن خوب 90 تومن ميدادي يه هارد 1 ميگرفتي كه بهتر بود!!! به نظر من پلكستور گرفتن با اين قيمت هارد اشتباهه! من خودم رايتر سامسونگ گرفتم تا الآن هم مشكلي نداشتم خيلي هم بي صدا هست. :31:نقل قول:
:11:
به سال ساخت خونه اصلاً ربطي نداره.نقل قول:
وقتي مخابرات مياد يه پروژه اي رو شروع ميكنه (ميده دست يه پيمانكار)، كل اون منطقه رو يه دفعه فيبر نوري ميكشن و كابل هاي مسي رو خارج ميكنند. حالا چه خونه نوساز باشه چه چند ده سال ساخت.
هر شركت اينترنتي كه بخواد بياد براي نصب، قبلش پيش شماره شما رو چك ميكنند و آمار كامل از نوع خط شما رو دارن.
البته من اصلاح میکنم. 65 تومن دی وی دی رایتر :31: : دینقل قول:
من هم حدود 6 ماه هست lg گرفتم تا الان باهاش مشکلی نداشتم.
سلام به همگی.:37:
تو پستای قبلی گفته بودم که مستاجر هستیم و تا یک سال دیگه هم همین جا میمونیم.
امروز زنگ زده بودم شاتل و به نوعی داشتم حال میکردم( :21:) از اینکه تا یه هفته دیگه همه کارا تموم میشه
اپراتور شاتل گفت آقا تلفن به اسم کیه ما هم گفتیم آقای X
-----دوباره حرفم رو تصحیح کردم گفتم مرحوم آقای X
-----اپراتوره گفت : مرحوم
-----گفتم بله:
----- گفت اقا شما به مشکل بر میخورین!!!!
-----گفتم چرا؟؟؟؟؟:18:
-----گفت خط الان به اسم وارٍث مرحوم هست!!!!
-----گفتم وارٍث هم دختر مرحوم هست(p) و هم همسر مرحوم(q)
-----یارو خندید و گفت دیگه بدتر، چون هم بایدگواهی انحصار وراثت +کپی مالیات بر ارث( :9:) +کپی کارت ملی و شناسنامه هر دو طرف رو اماده کنی
-----حالا یه چیز میگم همه بخندین :38:.اونم اینه که مرحوم (X) حدود 33 سال پیش رفتن اون دنیا و هیچ مدرکی دال بر انحصار وراثت و مالیات بر ارث رو ورثه مخصوصا دختر مرحوم (p) پیدا نکردن.
-----حالا ما هم که دیگه دایورت کردیم :25:.حالا چی کار کنم جز خرید یه خط دیگه؟همین جوری یه هفته عقب افتاد.
دوستان نظری ، کمکی به ذهنتون نمیرسه؟
منم 3 ساله سوزوکی دارم عین یه مرد داره رایت میزنه!!!:31:نقل قول:
با این اوصاف باید به خط بخری.نقل قول:
راست میگی اصلاح کردم :31: مهم نیت بود که همه گرفتین چی میگم :31:نقل قول:
:11:
دقیقااااااااااااااا...نقل قول:
منم سامسونگ گرفتم 26 هزار... 1سال هم گارانتی... حیف نیست 65 بدی DVD !!!
دو روز پیش هم گفتم که شبها من افت سرعت و قطعی پی در پی دارم،ما دو اکانت از شاتل گرفتیم که یکی در منطقه تجاری شهر است و دیگری در منطقه ای که عموما مسکونی است.دو شب پیش زنگ زدم شاتل گفتم که چرا قطع و افت سرعت داریم،گفت:ترافیک بالاست.گفتم:شما از وقتی که محدودیت سرعت را برداشتید مشکل برای من بوجود آمده،گفت:نه،ما محدودیت را برنداشتیم.بهش گفتم برداشتید همین الان دوستم در دفترمون داره دانلود می کنه با 64K در صورتی که خط آنجا 128 است و من در خانه که 512 دارم با 15 دارم دانلود می کنم.گفت:امکان نداره،شماه شناسه اش را بده،من هم دادم و گفت مراکز مخابراتیتون فرق می کنه و در مراکز خلوت ما محدودیت را برداشتیم.گفتم در همین مرکز مخابراتی هم شما محدودیت را برداشتید و دوستانم دارن بدون محدودیت سرعت(حداکثر64) دانلود می کنند،شما دارید کم فروشی می کنید.
البته این سرعت در روز است و آنها نیز شبها مثل من دچار مشکل هستند
بعد گفت اگر سرعت ثابت می خواهید باید اکانت ویژه بگیرید و ما در قرارداد هم گفتیم خطوط شما share است.
من خداحافظی کردم و دیگر حرفی نزدم.اما دیشب هم دوباره قطعی پی در پی داشتم که بی خیال زنگ زدن شدم،چون دوباره همین قصه ها را میگه.
من قبلا مشکل نداشتم و 2هفته است با قطعی و افت سرعت مواجه شده ام.
دقیقا منم شبها افت کیفیت شدید دارم سرعت دانلودم بین 1 تا 3 متغیره:41:
مشکلاتتون رو بصورت آنلاین با کارشناسای خود سایت شاتل در میون بذارین.
من دیشب یه مشکلی داشتم آنلاین رفتم بهشون گفتم خیلی زود هم جوابمو دادن.
برام جالب بود که اینقد زود جواب دادن.یعنی قسمت گفتگوی آنلاین که نوشته واقعا آنلاینن!!
از سرویس های شاتل سرعت کدوم بالاتره؟
به ترتیب سرعت دسته بندیشون کنین لطفا
منم شبا سرعت خیلی پایین میاد به طوری که اگه با دایال وصل شم سرعتم بالاتره!!:18:نقل قول:
هر 30 min هم خودش قطع میشه و اگه هم قطع نشه سرعت به قدری پایین میاد که آدم فکر میکنه dis شده:13:
بعدم اگه خودت دیس کنی و بخوای دوباره وصل شی PPPOE میشه:13:
نمیدونم چرا واسه شماها اینجوریه ! اما من که شب ها دارم با سرعت 60 تا 70 ثابت دانلود میکنم. دیشب 1320 مگ دانلود کردم... 128 eco هم دارم
شب تا ساعت 2 الی 2.30 سرعت دانلود برای همه پایینه دلیلشم اینه که همه همزمان در حاله دانلود هستن اما ار ساعت 2.30 به بعد سرعت بالا میره
حرف شما درست ولی قسمت فروشش آنلاین نیست اکثرا ولی پشتیبانیش آره هست:31:نقل قول:
دلیل را گفتم در مراکز مخابراتی شلوغ شبها دجار افت کیفیت میشه و شاتل کیفیت شبکه را فدای فروش بیشتر می کند.با مقایسه دو خط ما در دو منطقه مسکونی و تجاری به این نتیجه راحت می رسید.این توضیحات را اینجا دادم که دوستانی که در مناطق مرفه تر در شهر خود زندگی می کنند بعد از پرس و جوی دقیق از شاتل خرید کنند.نقل قول:
همان شب چند بار به کارشناس آنلاین گفتم اما سرش شلوغ بود و جواب نداد،یکبار هم گفت برای قطعی باید زنگ بزنی.دیشب هم ساعت 2 پشتیبان چراغش خاموش بود.بی خیال شدم.ضمنا قطع و وصل میشه یعنی اگر در حال دانلود از سایتهایی که قابلیت رزیوم ندارند باشید هر چه دانلود کردید به هدر می رود.نقل قول:
اتفاقا من دیشب حدود ساعت 8 شب قسمت گفتگو با کارشناس فروش رو رفتم و همون موقع بصورت آنلاین جوابم رو گرفتم:46:نقل قول:
آقا من از شاتل adsl گرفتم دو هفته پیش هنوز نیومدن برای نصب زنگ زدم میگن هنوز مخابرات خط را رانژه نکرده ممکنه خط مشکل داشته باشه . یعنی چه ؟
خوب منم که گفتم همیشه نیستن ولی پشتیبانیش 24 ساعت هستن من خودم یه بار 4 صبح باهاشون چت کردم :18::46:نقل قول:
کسی نگفت چی میشه!!نقل قول:
در ضمن قطع نمیشه چون سرویس آرت هست و تا 1.5 برابر بیشتر هم استفاده کنی قطع نمیشه.
بارها و بارها آنلاين باهاشون صحبت كردم و هر دفعه كامل جواب منو دادن.
ولي آنلاين هيچ وقت به پاي تلفني نميرسه.
تجربه من تو پشتيباني تلفني خيلي بهتره.
دوستا ن منظور از از اکانت ویژه همون سرویس آرت هستش؟؟؟؟نقل قول:
دوستان یکی می تونه کمکم کنه... :9:
من می خوام سرویس Eco 512 بگیرم. اما نه دانشجو هستم، نه کارمند، نه کاسب !! چی کار کنم که بتونم این سرویس رو بگیرم؟ می شه انواع راه ها رو بگین؟ :31:
از اکانت کنونی من که برای شرکت شهرادنت هست کمتر از یک هفته مونده، الان به شاتل درخواست بدم سریع بهم می دن؟؟؟ ( مرکز مخابراتی ما شهید کاظمیان با پیش شماره 4432 هست )
و پرسش آخرم اینه که به ازای هر یک گیگ اضافه، چقدر باید پول بدم؟
مچکرم :11::40::11:
9270 تومان به ازای هر گیگنقل قول:
نقل قول:
چقدر ارزون... :18:
فکر کنم صرف با همون دانلود شبانشه...!
سلامنقل قول:
خب شما میتونید به اسم یکی از اقوامتون که دانشجو هست ثبت نام کنید به شرط اینکه بتونه براتون از دانشگاه نامه جور کنه
یا به اسم یکی از اقوام که به مهر شرکت دسترسی داره
در آخر هم میتونی eco-128 بگیری و شاید شانست بگه و تبدیل بشه به :46:eco-512
برای اینکه بیای شاتل اول شهرادنت باید خطت را از رانژه در بیاره و بعد دوباره شاتل باید برای رانژه اقدام کنه که مسلما یکمی طول میکشه.
این جریان ترافیک مصرفی رایگان چیه؟
برای همه ی سرویس هاشه؟؟
سلام
جریان این کارت طلایی چیه؟
شاتل میگه که اگه 6 نفر رو کارت بدین 30 درصد تخفیف میگیرین
حالا این 30 درصد رو چطور میدن؟
یعنی 30 درصد اشتراک الانم رو پس میدن یا 30 درصد برای اشتراک بعدیم تخفیف میدن؟
ممنون
بابا دهن ما سرویس شده که چرا سرعت دانلود کم شده؟ مال من شده 24 شبا هم بضی وقتها به سه و چهار کیلو میرسه: دی
فک کنم همه افتادن تو خط دانلود شبانه.