بچه ها پورت ساکس من امروز کار نمی کنه و بسته شده. .نمی تونم با.....فایر کار کنم. شاتل دارم. مال شما هم اینطوریه؟
Printable View
بچه ها پورت ساکس من امروز کار نمی کنه و بسته شده. .نمی تونم با.....فایر کار کنم. شاتل دارم. مال شما هم اینطوریه؟
کسی از افرانت و آریا گستر اسپادانا چیزی می دونه؟
عجیبه سایت netindex افرانت رو اول معرفی کردم ولی هیچ کدوم از این ها این جا تاپیک ندارند.جریان چیه؟
برای من که اصفهانم کدوم بهتره؟(دارم از صبا میرم پس می خوام بهتر باشه)
درود،
پیشگامان سرویسهاشو تغییر داده (اصفهان) به نطر میاد بدتر شده! سرویسهای Home فقط دانلود شبانه دارن. و نوشته شده از ۱۲۸ تا ۲ مگ.
کسی از این سرویسها استفاده کرده؟ سرعت شبانه چقدره؟
شبکیه چطوره؟ سرعت شبانه ۱ مگ چقدره؟ به دانشجو ۱ مگ میدن؟
نقل قول:
با توجه به تصوير شما سرعت شما 10 مگابيت بر ثانيه هست. !!!!!!!!!!!!!
شاد باشيد:40:
شاتل گرونه ؟ کدوم سرویسش ؟نقل قول:
من خودم پارس انلاین و اسیاتک و شاتل داشتم و دارم
شاتل سرویس های اکوش برای کم مصرفا عالیه ولی حجم بالا بخوای گرون در میاد
اسیا تک برای من تو منطقه عباس اباد عالی بود سرویس ۵۱۲ و ۲۵۶ استفاده کردم سرعت دانلود ۳۰۰ تا ۴۰۰ KB/S
پارس انلاین هم الان دارم که میخوام بگم از رانژه در بیارن (البته من مشکلم استثنایی بوده . چون ۱۰ گیگ از حجمم پرید بی دلیل . )وگرنه سر همین مشکلم خیلی باهاشون دعوا کردم ولی همشون مودب بودن و جواب هم خوب میدادن . فقط تو سیستمشون یه مورد کوچولو هست که زیر بار نرفتن خودشون (نمیدونم چرا) ولی در کل من فکر میکنم پارس انلاین خوب باشه . چون شرکت بزرگتریه و مشترک بیشتری داره ( و پهنای باند بیشتر نسبت به سایر شرکت ها)با ۵۱۲ تا ۲۰۰ KB/S دانلود دارم
...
به طور خلاصه بگم من خودم 256 نامحدود مخابرات دارم تحقیق که کردم شرکت های خصوصی به ندرت نامحدود با این قیمت مخابرات میدن اما سرعت مخابرات نسبت به شرکت های خصوصی کمه من سرعت برام زیاد اهمیت نداره حجم کارهای که انجام میدم بیشتر اهمیت داره مخابرات مشکلی که داره نقاط شهر ممکن سرعت دانلودشون 10 تا 20 با هم متفاوت باشه!نقل قول:
اما در مورد شرکت های خصوصی پرس و جو کردم میگفتن صبا نت خیلی بهتره:31: مخابرات اگه یه روز اینترنت قطع بشه دوباره بهت اضافه می کنه و اگه به هر دلیلی نتونی شارژ کنی مثل این ماه دو روز رایگان میدم که خودم این ماه اینطوری شد گفتن پنلمون مشکل داره!!
سلام
من میخواستم Adsl بگیرم میخواستم با توجه به شرایطم دوستان لطف کنن یه شرکت رو بهم معرفی کنن ؟
1- هزینه ماهیانه تا سقف 45 هزار تومان
2- سرعت بالا
3- اینترنت نامحدود
البته مخابراتم نباشه و ضریب اشتراک سرویساش پایین باشه ....با تشکر
[QUOTE=amirfakhrian;7174004]الان چند وقتی است که وقتی در ساعت رایگان یک فایلی را دانلود می کنم سرعتش از 60 یا 150 بالاتر نمی ره ولی اگر چند تا فایل را همزمان دانلود کنم کل فایل ها با همون سرعت دانلود می شند. چرا اینطوریه. در صورتی که در ساعتهای غیر رایگان اینطوری نیست. الان این عکس رو نگاه کنید که حدود 25 فایل رو به صورت همزمان با سرعت 40 ، 50 دانلود می کنم. مشکل از کجاست. این مشکل تقریبا یک ماهی هست که ایجاد شده. قبلا سرعت شبم 300 بود ولی جدیدا اینطوری شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
شما از کدوم شرکت اینترنت گرفتی؟کدوم شهر؟
این که مشکل نیست عزیزم،موهبته!!!! برو لذتشو ببر:31:
کدوم اینتر نت از همه ارزونتر و کدام از همه بهتر است
ارزانترین سرویس اینترنت در حال حاظر توست شرکت نوین نت (pap) ارائه میشه. :)
1. سرویس 512 کیلوبیت با 5 گیگ حجم قیمت 7500 تومان!!!!!
2. سرویس 2 مگ با 3 گیگ 7500 تومان!!!!!!
3. سرویس 4 مگ با 9 گیگ 21 هزار تومان!
4. سرویس 512 با 1 گیگ 5 هزار تومان!!!!
کسی اینجا مثل من سپنتا داره؟
از دوستان سپنتایی تقاضا دارم بگن توی سرعت 1 مگابایت با چه نرخی دانلود میکنند.چند ماهی هست که از 128 به 1 مگ کوچ کردم اما سرعت دانلود فقط از نصف شب تا 7 صبح ایده آل(100 kb) ولی در طول روز حدود پنجاهه.پشتیبانی میگه از منطقه مخابراتیه(آیت) اما به نظر منطقی نیست چون شبها سرعت خوبه.:41:
نقل قول:
حدود یک ماه و نیم هست که سپنتا دارم.
سرویس 256 نامحدود رو دارم. قبل از این، یک سالی اینترنت مخابرات رو داشتم. قبل اون هم چند سالی شاتل داشتم. منتها شاتلم نامحدود نبود.
از شاتل خداحافی کردم چون اولا نامحدود نبود ثانیا ترافیک شبونش رو بدون اطلاع به من این اواخر آورده بود رو سرعت خیلی خیلی پایین (نمیدونم حالا چون دانلود زیاد کرده بودم، البته من هرازچند گاهی دانلود دارم اونم معمولا نرم افزاره، اهل فیلم نیستم)، عملا دیگه ترافیک شبانه رایگانی درکار نبود. برای همین منم سرویسم رو باهاشون به هم زدم. اومدم مخابرات 256 گرفتم. سرعت بازکردن صفحات خیلی بالا نبود و سرعت دانلود هم رو همون 32 کیلوبایت بود. بیشتر نمیشد ولی خب نامحدود بود. بعضی وقتا سرعت میومد خیلی پایین چون به هر حال ضریب 1 به 10 بود. بعد همه اینا، شمارم رو عوض کردم اومدم سپنتا نامحدود 256 گرفتم.
سرعتم معمولا به 32 اصلا نمیرسه. در حدودای 27 و 28 هست. من توقع داشتم حداقل تو زمان های کم مصرف اجازه بدن با سرعت بیشتری دانلود کنم. من دارم ماهی حدودای 35 تا 40 تومان پول میدم ولی به نظرم فرق زیادی با اینترنت مخابرات نداره. من 3 ماهه قرارداد بستم ولی احتمال بسیار زیاد دیگه قراردادم رو تمدید نکنم برم همون مخابرات رو با یک سوم قیمت بگیرم.
ببخشید سرتون رو درد آوردم پرچونگی کردم
:13:
ممنونم سالاری جان!:20:نقل قول:
به نظرم یه مشورت از کافی نتهای محلتون بگیر.تا اونجایی که من فهمیدم در هر منطقه مخابراتی یه شرکتهایی بهتر از بقیه جواب میدن
نقل قول:
اومدم خودم بگم بهترين سرويس نا محدود چيه حالا خودم جواب شما رو ميدم :31:
من از گيتي نت - مخابرات تهرانپارس (عاطف) و الانم از پارس انلاين دارم
من يه چيزي برام عجيبه. شما كه 40 تومن پوله نا محدود ميدي چرا نمياي از پارس انلاين بگيري؟
سرويس POL پارس انلاين من دارم و 128 اما تقريبا در 99.9% ساعات روز از 1024 استفاده ميكنم و تقريبا در تمام ساعات روز و شب بر روي 1024 و بعضي مواقع 2048 ميبندن.
سرعت دانلودم 145 كيلوبايت بر ثانيس و سرعت بارگزاري صفحات اينترنت هم خيلي عاليه. مثلا اگه سرور پي سي اكي باشه پي سي رو مثل باز كردن يك پوشه در كامپوتر باز ميكنه.
سرويس نامحدودش حولو حوشه 30 تومنه.
اما مخابرات همون چيزي كه ميگيري رو بهت ميده يعني من 256 گرفتم سرعتم هم در همون حد بود حالا كمي كمو بيش. گيتي نت هم روي سرعت بالاتر ميبنده اما نه 1024. مثلا 128 بگيري 256 ميبنده 256 بگيري 512 ميبنده. قيمتش از پارس انلاين كمي پايين تره و انصافا در مدت 6 ماهي كه داشتمش حتي 1 بار هم قطع نشد. البته مركز مخابراتي عاطف تهرانپارس انصافا بدون مشكله و اين جايي كه الان هستم (قدوسي پاسداران) واقعا افتضاحه.
حالا خودم :31:
دوستان ذيگه صبرم به سر اومده :31:
بهترين سرويسي كه ضريب اشتراكش 1 به 10 نباشه و كمتر باشه و كلا خيلي خوب باشه و پر سرعت كه نا محدود باشه چيه؟
الان تقريبا هر 3-4 روز بايد 1 گيگ شارژ كنم كه اصلا نمي صرفه.
بيشتر از 25 در ماه هزينه نمي كنم :31:.
اگه ميشه تجربياتتون رو از سرويس هاي نامحدود بنويسيد. :20:
دوستان كسي از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تجربه اي داره؟
قيمتش خيلي خوبه واقعا. كسي در موردش چيزي ميدونه بگه.
عزیز جان من بالاخره متوجه نشدم شما پارس آنلاین داری و تو تهرانپارس راضی یودی و توی پاسداران ناراضی هستی یا الان توی پاسداران مخابرات داری و ناراضی هستی؟نقل قول:
شفاف سازی بفرمایید لطفاً:27:
دوست عزیز مشکل استان گلستان و گنبد مربوط به زیر ساخت هست و فیبر ترانزیت دیتا فعلا هچ دسترسی به اینترنت جهانی قطع نمی شه.
سرویس مخابرات کجا میشه اینترنتی قیمت دیدو ثبت نام کرد
الان وضعیت 512 چطور میشه راحت گرفت ؟!!!
بچه ها من اينترنتم چند روزه قطع و وصل ميشه ... دليلش رو يه نفر بهم گفت بيشتر ممكنه به خاطر استفاده از وي پي ان تو اين چند روزه باشه ... چون خطم مشكلي نداشت ... ميگم ميشه منو را راهنمايي كنيد بايد چه كنم ....
سلام
من الان از شاتل سرویس میگیرم ولی همونطور که میدونید اگه در ساعات شب رایگان دانلود کنی تا سقف نهایت 18 گیگ و بعدش سرعت میشه دایل آپ 8kb ،
میخوام از شاتل برم یه شرکت دیگه بگیرم ، دانلودم زیاده ماهی 30 ، 40 گیگ. لطفا یه شرکت به غیر از مخابرات معرفی کنید که سرعت و سرویس دهیش خوب باشه
ممنون.
سلامنقل قول:
منم دارم از سپنتا فرار میکنم.یک ماه از نوین نت تستی گرفتم.هم قیمتاش خوبه و هم ظاهرا سرویسش.وصل شد خبر میدم.:46:
شاتل پارس انلاین سپنتا نرید ........................ سپنتا باز خوب ولی کیفت باند جالبی نداره مخصوا برای گیم انلاین و گران هست ....
کسی از دوستان نگفت مخابرات اینترنتی ثبت نام داره یا نه ؟!! ... ادرس بدید 512 راحت میدن چی میخواد ؟!!
دوستان من الان 128 صبانت دارم و سرعت دانلود روزانم حدودا 220 هستش و شبانه هم 50 تا 80
یعنی هر شب سرعت همین بوده و اصلا مثل شاتل یکدفعه سرعت رو کم نمیکنن
بیشتر از همه سرعت شبانه رایگان برام مهمه ! کسی سرویس بهتری از شرکت دیگه ایی که برای غرب تهران طرف های شهرک اکباتان خوب باشه سراغ داره ؟ یا کلا تهران
سلام مودم بدون طرح است و 110 خریدمش و نوش 110 تومان است.مال شرکت مبین نت است
مدل : bm632
به علت جابجایی خونه میخوام بفروشمش
به قیمت 75 تومان . 4ماه کار کرده در حد آکه همه چیش توپه.
اگر مایل بودید با مودم وایفای 130 ایرانسل(از این مودم بزرگ ها) که قیمتش 100 تومان است تعویض میکنم .
دوستان پیام خصوصی بدن
اینم عکسش :
از اهواز
Click here to view the original image of 946x274px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه سوال در مورد ترافیک مصرفی دارم ،می خواستم بدونم مبنای محاسبه ترافیک مصرفی آیا فقط میزان دانلود است یا مجموع دانلود وآپلود با هم.
سلامنقل قول:
مسلماً مجموع دانلود و آپلود.
سلام من پارس آنلاین دارم خیلی خوبه من سرویس 512 گرفتم خیلی هم سرعتش بالاست تو هم پارس آنلاین بگیر
دوستان لطفا در مورد adsl مخابرات تو شرق تهران ( شهید تندگویان) نظر بدید برای بازی آنلاین چجوریاست ؟
تا انجا که یادمه یکی از دوستان که مانند من مشکل داشت البته من از تندگویان نبودم ولی ان دوست بود با هم رفتیم از مخابرات بیروننقل قول:
کلا روتر این مرکز تا دو ماه پیش مشکل داشت
بچه ها از ساعت 3 دیشب تا الان دیگه اینترنت من صفحه هم باز نمیکنه . زنگ زدم پشتیبانی میگه خطت نویزش بالاست باید سرویس پایین تری برداری :(
هیچ راهی بجز پایین اوردن سرویس برای رفع نویز خط نیست . حتی به سر خط هم وصل کردم بازم نویز داشت.
مگه میشه یه دفه خط نویز بگیره اخه الان یه هفته هست دارم سالم بود؟
نوین نت من بعد 5 روز وصل شد.سرعتش از سپنتا بهتره یعنی حداقل اون سرعتی را که میخری بهت میده.بیشتر هم اکثرا میده.512 تا 2 مگ گرفتم.قیمتش هم خیلی خوبه.یک ماه تستی گرفتم.احتمالا یه سال تمدیدش میکنم.
می تونید از مرکز مخابرات محلتون بپرسیدنقل قول:
معمولا 512 رو راحت نمیدن ! اما من گرفتم و الان دارم ، برخلاف انتظارم خیلی خوبه فقط پینگ تایمش روی 300 400 به بالاس ! (برای گیم آنلاین یه کم ستمه )
قیمتش هم 20 تومن هست که میاد رو قبض
قیمتش چنده با چه ترافیکی. یه تست هم بزارنقل قول:
سلام، یک هفته ای هست مشکل اساسی پیدا کردم ( اینترنتم 256 مخابرات تهرات هست از وی پی ان و ساکس هم استفاده نمیکنم) ، بار اول که مودم رو روشن میکنم اصلا سایتی رو بالا نمیاره باید چند بار خاموش و روشن کنم بعد هم چند دقیقه منتظر باشم تا درست بشه تازه اونم بعد یک ساعت کار دوباره به حالت اول بر میگرده و روز از نو و روزی از نو. کسی میتونه کمک کنه؟
مودمتون اشکالی چیزی نداره ؟ وقتی سایتی رو بالا نمیاره چه چیزی مینویسه؟نقل قول:
سلام
دوستان مودم من یک بار ریست شد، حالا که دوباره تنظیمش کردم دیگه چراغ اینترنتش روشن نمیشه.باید با broadband connection وصل شم.نمیدونم مشکل از کجاس.رویPPPoA/PPPoE هم گذاشتمش.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
مودمم tplink 8951
اینترنت مخابرات
لطفاً در جاي مناسب سوالتون رو بيان كنيد.نقل قول:
شاد باشيد:40:
لطفاً در جاي مناسب سوالتون رو بيان كنيد.نقل قول:
شاد باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي دريافت قيمت و مشخصات سرويسها ميتوني به سايتش مراجعه كني:نقل قول:
شاد باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سرویسی بهم معرفی کنید که تو شبانه رایگان سرعت خوبی داشته باشه...الان صبا دارم می خوام تغییر بدم!!