از توی بازی این کار رو کردی؟؟؟نقل قول:
Printable View
از توی بازی این کار رو کردی؟؟؟نقل قول:
sure!!نقل قول:
:9:
من منتظر جوابمنقل قول:
سلام دوستان من چطور میتونم این دوگیم پدیای معمولی رو تو این بازی فعال کنم
ممنون
گیمپد من بدون شوک وبا یه پورت usbهست دوتا با یه پورت
از تنظیمات خارج از بازی این کار رو بکن.:46:نقل قول:
دانلود دایرکت 11 ویندوز اکسپی
سریال نامبرش و دارین
بفرماییدنقل قول:
4J9D-TWMU-A2VP-PTWY-HUWV
APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM
من فایل install orginal, patch 1.40 رو گرفتم و نصب کردم اما موقع اجرا میگه cd اصلی رو بذار برای دانلود فایل cv0f هم رفتم ولی سایتش که ادرسش رو نوشتم eror میده راهنمایی کنید لطفا.
http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
چطوری باید گل زد ؟؟
من که هر چی شوت میکنم دروازه بان دفع میکنه !
همیشه مجبوره از بغل حمله کنم و سانتر کنم تا شاید گل بشه .
کسی روشی بلده که بشه مستقیم و رو به جلو گل زد ؟
اگر منظورتون تک به تک هست به این ترتیب میتونین گل بزنیننقل قول:
زمانی که فقط دروازه بان جلوی شماست قبل از زدن شوت دکمه سرعت رو ول کنید تا بازیکن کمی آرام راه بره به محض اینکه آرام راه رفت شوت کنین سعی کنین خیلی کم شوت رو پر کنین که توپ روی زمین حرکت کنه
در همین حالت میتونین دسته رو به سمت عقب هم بگیرین که شوت کمی فریبنده هم میشه برای دروازه بان
سعی کنید موقع تک به تک کلا دسته سرعت و جهتها رو رها کنید و بعد شوت بزنید معمولا خود بازیکن توپ رو به گوشه دروازه هدایت میکنه نکته دیگه اینکه اگر تک به تک کامل هستید بهترین راه اینه که 2 تا 3 بار سریع توی سر توپ بزنید و بعد شوت کنید
یک راه دیگه هم اینه که وقتی تک به تک میشید شوت رو که پر کردید قبل از اینه پای بازیکن به توپ بخوره دکمه آر2 رو بگیرید به این ترتیب با یک حرکت سریع و فریبنده توپ رو بغل پا شوت میکنه که معمولا دروازه بان فریب میخوره
اما اگرمنظورتون شوت از راه دور هست معمولا شوتهایی که زمینی هستند و با ارتفاع کم باید به گوشه گوشه برن تا گل بشن اما اگر ارتفاع توپ نزدیک تیر بالایی باشه معمولا خیلی هم گوشه نباشن گل میشن
:11:سلام اساتيد فوتبال
من يه چند وقتي هست به فوتبال رو اوردم و با دوستم بازي ميكنم معمولا هم ميبازم:31:
البته اگه هيچكدوم سيستم نچنيم من ميبرم اما اون سيستم ميچينه و من چون بلد نيستم فقط نگاه ميكنم
اگه ممكنه يه سيتم بهم معرفي كنين لطفا با عكس كه جاي بازيكنا رو هم واسم مشخص كنين لطفا
سيستم طوري باشه كه بشه باهاش پاس هاي توي عمق رو دفع كرد چون دوستم شگردش اينه
و توي اين سيستم سعي كنيد بهترين راه گل زدن هم بهم بگين چيه
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون
دوست عزیز بازیکنت احتمالا آخر فصل بازنشسته میشه (اگه سنش بالاست)
سلام بچه ها
من ترینر pes 09 رو دانلود کردم ولی عمل نمی کنه
چه کار کنم؟
سلام من pes 2009 فارسی بازی میکنم اما نمیتونم بازیکن ساختنی بسازم چون قسمتی که میخوام سیوش کنم ارور میده کسی میدونه راهنماییم کنه که این مشکل من حل بشه ممنونم
[QUOTE=Rmv3x;3353133]این لینک ها هیچ کدومش کار نمی کنه ما رو گرفتی؟؟؟نقل قول:
دوستان من هر موقع می خوام که پچ رو نصب کنم (البته از این فروم دانلود نکردم) یه پنجره باز می کنه به این شکل
که منو تو خماری میزاره. لطفا کمکم کنید. تموم استخونام داره درد میکنه.
[QUOTE=Behnam_o2;3867010]این رجیستریو دانلود کن بعد بندازش تو فولدر KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 بعد اجراش کنو yes رو بزن حله . فقط حجمش 1 kb هست!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
این لینک کار نمیکنه لطفا اگه کسی فایلشو داره تو سایت آپ کنه
(ویندوزو عوض کردم بازی اجرا نمیشه)
سلام
من یه پنالتی زدم یه اتفاق جالبی افتاد گفتم شاید شما هم علاقه مند به دیدنش باشین
XBOX 360 هست و تیم هم آرسنال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونم نبايد اين تاپيك و مي آوردم بالا ولي مجبور شدم.
من يهو هوس كردم برم مستر ليگ .
رفتم بازي كردمو يه فصل كامل تموم شد.ولي وقتي خواستم برم فصل دوم از بازي اومد بيرون و ارور dont send داد.
لطفا كمكم كنيد:11:
مشکل کرک دارید آخرین پچ رو به همراه کرکش بریزید لینک هر دو توی این تاپیک هست
خيلي ممنون دوست عزيزنقل قول:
من تاپيكو سرچ كردم ولي يه عالمه پچ پيدا كردم كه همشون حجم بالا بود.
نميشه يه كركي يا پچي خودتون بزاريد كه هم حجمش كم باشه هم راحت بشه ريختو نياز به كيت نباشه؟
سلامنقل قول:
خوب نگشتین :دی
حجم کرک 5.3 مگابایت :46:
نقل قول:
سلام این بازیکنهای قدیمی چرا مستر لیگ نمیان pes2009:10:نقل قول:
وقتی مستر لیگ شروع می کنی توی تنظیمات ابتدایی باید مستر لیگ پلیرز رو روی Yes بذارینقل قول:
هر کاری کردم قدیمیا مستر لیگ نمیاد
یه آپشن فایل با یه آموزش نیازمندیم دست یاری شما را می فشارم
یه سوال :
زمانی که ویندوزو عوض می کنی دیگه ساکر اجرا نمیشه ، ولی یه سری تنظیمات تو رجیستری هست که باهاش میشه اجراش کرد . من اینکارو با سیستم خودم که 7 32 بیتی هست انجام دادم و جواب داد ولی رو سیستم دوستم که 7 64 بیتی هست هر کاری کردم نشد . کسی روی ویندوز 64 بیتی اجرا کرده 2009 رو ؟
من با کارت ati 4850 تو نرم افزار مخصوص خود درایور گزینه ای رو پیدا نمی کنم که بتونم vsync رو فعال کنم تا تو تنظیمات بازی بتونم تیکش رو بزنم چون تو تنظیمات بازی گزینه vsync من غیر فعاله می شه بگید چطور تو این کارت باید فعالش کنم خیلی دنبالشم ولی پیدا نکردم.نقل قول:
آقا من يك مشكل دارم نرم افزار str editor موقع اجرا خطا داره ؟
كسي لينك سالم نداره
ای ملت یکی به ما هم توجه کند
هر کاری کردم قدیمیا تو مستر لیگ نمیاد2009 پرو
یه آپشن فایل با یه آموزش نیازمندیم دست یاری شما را می فشارم
چاره ای نداری باید از اول شروع کنی مستر لیگ رو و توی تنظیمتاش Classic Players رو روی YES قرار بدی شما اون اول گذاشتی روی No واسه همین نمیان . ربطی به آپشن اینا هم ندارهنقل قول:
رویyes تشریف داره از اول ولی از مارادونا خبری نیست میخوام بخرمش ولی تو بازیکنا نیست:41:اما تو بازی معمولی دو نفره چون آپشن بازیکنهای قدیمی داره راحت تیمهای کلاسیک انتخاب میشه ولی تو مستر لیگ نمییاد چرا!!!
خوب بعدا میاد... قرار نیست که توی همون سال اول هرچی بازیکن کلاسیک هست بریزه... هر ساله پیداشون میشه
بازم دمه شما گرم جواب ما رو میدی:10:
آخه تو 6 پرو یه آپشن بود تمامه بازیکنهای قدیمی بودن با هم 2009 نمیشه نه:41:
شاید هم به خاطر اینکه شما اول مستر لیگ رو شروع کردی بعدش بازیکنهای کلاسیک رو ازاد کرده باشی اگه این طور باشه صد سال هم بازی بکنی کلاسیکهارو نمی بینینقل قول:
خوب دویست سال میزنیم بیاد:5: ها
اونقدر بازی کن تا
تا حالا کسی کرنر یه ضرب گل زده
بله دو یا 3 بار ولی توی 2010 اصلا موفق نشدم این کار رو بکنمنقل قول:
این سوالت رو توی تاپیک کای 2010 و ادیت 2010 هم پرسیدی جالب نیست این کار:13:
hاونقدر بازی می کنم تا کور شود هر آنکه نتواند دیدنقل قول:
دمتون گرم که هنوز PES 2009 بازی میکنید
انصافا MOTION از 2010 بهتره
2010هم داریم اونم با کیفیت hd ولی حال نمیده:31: