دوستان کسی اینجا شاتل داره می تونه بگه که شاتل تبریز محدودیت سرعت شبانه داره یا نه؟
Printable View
دوستان کسی اینجا شاتل داره می تونه بگه که شاتل تبریز محدودیت سرعت شبانه داره یا نه؟
دوستان در حال حاظر 256 محدود مکث دارم و با لینک مستقیم و بدون وی پی ان دارم 10 ای 20 کیلو میدانم
حالم داره دیگه از اینترنت بهم می خوره
من این ماه که بیاد قراردارم با مکث تموم نظر شما چی از کجا بگیرم همه پارس آنلاین و صبا می گن ولی انگار اونا هم خراب کردن
من شهرک باغمیشم
راستی فکر کنم آدم بره از این سیم کارت های ترکیه بگیره بد بندازه داخل یه مودم خیلی بهتر از ای دی اس ال ایران نظرتون چی فکر کنم حولو هوش 400 تومن آب بخوره سیم کارت ولی خوب آی حالی می کنیا
هم هزینه شارژش پائین هم کیفیت خوب هم فیشیوتلر نیست تو یه سایتی سیم کارت های ودافون و ترک سل و اینجورچیزا می فروخت البته باید گفت مطمئن بود چون هاستش دات آی آر بود
تبریز غیر تبریز ندارمنقل قول:
همشون اون قانون را دارند
درسته کسی از تبریز نگفته
پارس من دارمنقل قول:
سرعت شبها نوسان داره
ولی میانگینش 100 میشه براحتی
بیشتر شبها با سرعت 150 دانلود میکنم
پینگ خوبی نداره و قطعیهاش هم زیادیه
البته جدیدا ماکس نت هم قطعیش زیاد شده
به عبارتی الان همه شرکتها قطعی دارند
صبا هم خوبه ولی دانلود رایگان از 3 شروع میشه
ولی پارس از 1
راستی ماکس نت 128 ما دانلودش 32 هست
چطور 256 محدود شما کمتر از 32 هست ؟
خیلی عجیبه
من از 128 بینهایت ماکسنت راضی هستم
درسته 32 دانلود بهتر از 16 هست
ولی در هر دو حالت دانلود نمیکنم
چون به روشن بودن سیستم نمی ارزه
ولی پینگ خوب یداره و سرعت بازکردن وب نیز خوبه
حالا گیریم سیم کارت خریدی آنتنشو از کجا میاری؟! اونم میخوای بخری؟!نقل قول:
دامنه دات آی آر چه ربطی به مطمئن بودن داره؟!
چرا دانلود شبانه مکس اینجوریه؟؟؟ یا فقط برای من این شکلیه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
من بینهایت از مکس راضیم
به خاطر پینگ فوق العاده اش و کم مصرف بودنش
speedtest قاطی نکرده واقعا اینه سرعتم ! واسه این دزد میگم که روزا فقط سرعتم اینه 12:56 که رد میشه سرعت دانلودم میشه 3 , 4 ! 20 روزه محدود شدم :2:نقل قول:
این کانتر پدر منو در آورده :31: . 10دیقه میزنم 30-40 مگ میپرهنقل قول:
من بینهایت از مکس راضیم
به خاطر پینگ فوق العاده اش و کم مصرف بودنش
چطور 256 محدود شما کمتر از 32 هست ؟
خوب دیشب تا ساعت 5.30 بیدار بودم تا 5 همون نهایت تا 30 بلند میشد بعد 5.30 سرعت عادی شد 90
این ینی این که سرعت رو می بندن و نزدیکای پایانی ساعت رایگان دوباره بازش می کنن که طرف هی یه چیزی بتونه برداره
حالا گیریم سیم کارت خریدی آنتنشو از کجا میاری؟! اونم میخوای بخری؟!
برادر از دنیا عقبیا چه آنتنی الان ایرانسل تو دبی امارات و عربستان و چین و .......... آنتن دهی داره ینی ترکسل تو ایران نداره امکان نداره چون خیلیا می خرن و وقتی وب سایت فروشش هست ینی آنتن دهی داره دیگه
چرا دانلود شبانه مکس اینجوریه؟؟؟ یا فقط برای من این شکلیه؟؟؟
مطلب اولی رو که تو همین پست بخونی می فهمی راستی چرا همه اسپید تست می رن یا اصلا تست می کنن خوب یه فایل با لینک مستقیم پیدا کنین تا از سرعت واقعیتون با خبر بشین یا با اینجا تست کنین هیچ وقتم بهاسپید تست دات نت نرین از مال خودمون استفاده کنید همیشه هم جواب میده قات نمیزنه
کسی جواب نداد الان بهترین ها رو به روز کدومان من از باز کننده تاپیک خواستم نظر سنجی رو حده اقل 3 الی 6 ماه یه بار بزنه از ده قرن پیش مونده این نظر سنجی
راستی شما که فرمودید 100 الی 150 سرعت می گیرید کدوم شرکت و کدوم سرویس
سرعت دانلود صبا نت از 230 اومده رو 30 .............
یعنی میخوان سرعت هارو واقعی کنن
بله آنتن میده ولی نه اینکه تعرفه هم مثل ترکیه حساب بشه، رومینگ بین الملل که شنیدی؟ این سیم کارتها از طریق اتصال به شبکه یکی از اپراتورهای ایران امکان تماس رو فراهم میکنن ولی با هزینه ای زیاد، من خودم آستارا که بودم سیم کارت ایرانسلم شبکه آذرسل رو شناسایی کرده بود و میخواست از طریق اون فعال بشه چون ایرانسل با آذرسل قرارداد رومینگ بین الملل بسته ولی همین سیمکارت ایرانسل در انگلستان کار نمیکنه چون اونجا رومینگ ندارهنقل قول:
شما یه پرس و جو کن ببین هزینه ی استفاده از سیمکارت ترکسل در ایران چقدره و دقیقه ای چندکنتور میندازه
:exclamati ضمنا دیگه کسی رو عقب مانده از دنیا خطاب نکنید :exclamati
اگه ترکسل تعرفه هاش البته اینترنتش به صرفه باشه چرا که نه من هم ازش سرویس میگیرمنقل قول:
3G میزنیم تو رگ
راستی نسل سوم ترکسل سرعتش چند مگه؟؟؟
اصلا کسی تعرفهای اون تو ترکیه رو داره؟؟؟
بابا دلت خوشه هااا:27:نقل قول:
تو ایران اصلا شبکه 3G وجود نداره و اپراتور سوم قراره شبکه 3G رو ساپورت کنه.(احتمالا بعد از این که 4G تو دنیا منسوخ شد 3G میرسه به ایران:31:)
آخرین تکنولوژی 3G یا HSPA+ حداکثر سرعت 56 مگابیت برای دان و 22 مگابیت برای آپ میده.
نقل قول:
میدونم
اون که قراره ایران هم نسل سه بده اونو از بیخ بیخیال شدم
میخوام بدونم که نسل سوم ترکسل چند مگ سرعت میده
مثلا قرار بود که نسل سوم اپراتور سوم که قرار بود از اول خرداد سیم کارتشو پخش کنه 8 مگ میخواستن سرعت بدن که تا حالا ازش خبری نیست
حالا میخوام ببینم که ترکسل چند مگ ساپورت میکنه؟؟؟
درضمن مقدار ساپورت گوشیها برای 3G متفاوته
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
گفتی 3G میزنیم تو رگ واسه این گفتم که فعلا اینجا 3G نیست.حالا سیم کارت ترکسل هم داشته باشی فرقی نمیکنه.نقل قول:
سرعتی که ترک سل ارائه میکنه 43.2 مگابیت دان و 5.76 آپ هست.
ماشالا با یه بحث کوچیک
تاپیک به اسپم بازار تبدیل شد
درموردش باید تحقیق کنم اگه بجایی رسیدم به شما ها هم می گم
تعرفه ایران رو نمی دونم ولی یه برنامه بود مستند طرف ترکیه ای بود می رفت دنیارو می گشت بعد در مورد کشورا توضیح میداد
که حتی درست یادم نیست کشور افریقایی بود یا آمریکای جونوبی خلاصه مردمش سیاه پوست بودن اون موقع ترکسل واس کسایی که موقیم خارجن سرویس جالبی گذاشته بود بر اثاث 3جی مکالمه فیس تو فیس با کسی که ترکیس + اینترنت هزینش هم لنگار دوبل داخل کشور ترکیه حساب می شد بازم اگه از قیمت ها و پک های کونتور اوپراتورهای ترکیه خبر داشته باشین به پول ما چیزی نمیشه شمایی که اینجا 5 تومن میدید شارژ می کنین و اس ام اس میزنین دونه ای 16 تومن با 5هزار تومن 312 تا اس ام اس می زنین ولی همین مبلقو ترکیه ها میدن اوووووووووووو میبینی 500 تا اس خارج از شبکه 1000 تا هم داخل شبکه 10 الی 20 ساعتم صحبت داخل شبکه و ......... میده
اون موقع ینی سال 2010 من الان ترکست رو نمیگیرم پک های اینترنتی با حجم 1 و یا 2 گیگی برای موبایل میداد مفت با سرعت 2 مگ بر سانیه الان مگه من 256 کیلو دارم چقدر حجم مصرف می کنم هیچی همونی که شرکت میده 2 گیگ
بحث خوبی باید پیگیری بشه شما ها هم تحقیق کنین
منظورت برنامه ayna هست؟؟؟:31::31:نقل قول:
اره بابا انصافا تو ماهپاره تبلیغ میکنه ادم کف میکنه این همه مزایا اینم از اپراتور های ایران خاک بر اون سر بی لیاقتشون بکنن:19::19:
آره آینا بود
من راستی اینجا یه پسر هست ترکیه ای میاد باشگاه بدنسازی یه چندوقتی نیست ببینمش می پرسم
سلام.
دوستان بهترین و ارزونترین شرکت ارائه دهنده اینترنت تو تبریز کدوم شرکته؟؟؟
صبانت فعلا ارزونهنقل قول:
صبا کجا ارزونه حسین ؟نقل قول:
قیمت ترافیکها را در نظر نداری؟
محتوای مخفی: :d
سلام دوستان
من امروز رفتم یه اشتراک adsl از صبا نت بگیرم ولی میگفتن بیشتر از 128 نمیشه به کاربرای خونگی بدن ! :41:
چیکار کنم ؟ من یه 512 یا 1 mb لازم دارم ...:20:
شما همون 128 صبا رو بگیر. برات 2 مگ می بندننقل قول:
مرسینقل قول:
وایمکس چی خوبه؟؟؟من سارزمی میشنم.اونجا ایرانسل به زور آنتن میده پس حتما وایمکس ایرانسل تعطیله.
انتن وایمکس با انتن موبایل فرق دارهنقل قول:
مثل انتن اج
نمیدونستم.تعرفه های وایمکس ایرانسل رو دیدم.به نظرم گرون بود.صبا نت خوبه.نظر دوستانی که استفاده میکنن چیه؟نقل قول:
من الان صبا استفاده میکنم تا 2 روز پیش پهناای همه را روی 2مگ میبستن ولی حالا شده 1280 ک پینگ هم زیر 200 هستنقل قول:
ولی من به 512 یا 1 احتیاج دارم دوست من ...نقل قول:
هیچ راهی وجود نداره ؟ یا نمایندگی که 512 رو به کاربرای خونگی هم بده ؟
ببین 128 از یه شرکت درست بگیری بهتر از این که بیای از شرکتی مثل مکث نت 512 بگیری
ینی 128 اون با 512 این فرقی نمی کنه
یه موضوع عجیب
امروز از مکس نت اس ام اس اومد که خط شما کافر نوری هست و امکان برقراری سرویس براتون نیست. بیاید شرکت پولتونو پس بگیرید
زنگ زدم شرکت چاره خواستم، بهم گفتن یا بیا پولتو پس بگیر یا برو مرکز مخابراتی که ازادی میشه بگو خطم که کافر نوری هست رو عوض کنین و روی سیم مسی برام دوباره وصل کنین
پاشدم رفتم مرکز مخابراتی ازادی اتاق رییس مرکز بهم میگه امکان این کار نیست مگه اینکه از همارا سرویس بگیرید. میگم چه ربطی داره؟ میگه اگه از همارا سرویس بگیرید من خودم شخصا مشکل کافر نوریتون رو حل می کنم
گفتم من نمی خوام از همارا بگیرم، می خوام از مکس نت سرویس بگیرم، بهم میگه همینه که هست. یا از همارا میگیری یا هیچی
می خواستم برم طرفو له کنم مادر....... همه ماشالله دزد و رشوه بگیر و حروم خورن. دندون تیز کزدن واسه 3 هزار میلارد تومن
خواستم صداشو ظبط کنم بفرستم واسه یه روزنامه ای چیزی دیدم فایده نداره همه از دم حروم خور و کسافت ان
لعنت بهشون حروم خورا
دوست عزیز شما منظورت از 512 چیه ؟ حتما میدونید که 2048 از 512 بیشتره ؟!نقل قول:
تو بودی که جلوی خودتو گرفتی وگرنه من اعصابم نمیکشید یکی میزدم زیر گوشش:31::31:نقل قول:
اشغال کثافت عوضی
چون سرویس های مخابرات رو همارا داره میده اشغال میگه بیا همارا بگیرم
اگه من بودم میدونستم چی بهش بگم
واقعا اعصابم خورد شد
واسه 3 هزار میلارد تومن؟؟؟؟؟؟؟؟ قضیع این 3هزار چی ؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما منظورت از 512 چیه ؟ حتما میدونید که 2048 از 512 بیشتره ؟!
والا من 128 و 256 و 512 مکث رو گرفتم همشون یه 5 الی 15 کیلوبایت با هم فرق دارن (البته راست یا دروغ همه شرکت ای ای دی اس ال می گن خطای شهرک نویزش زیاده فاصلش تا مرکز مخابراتی هم خیلی دوره) شاید از این
80 ........ 85 .......... 90
این همشون رو یه یه باند وصلن تا اونجایی که من میدونم
من 512 صبا استفاده کردم سرعتش 3 مگ بود ولی نمیدونم الان کم کردن یا نه
الان حتما باید 3 مگ بگیری؟
شما همون 128 بگیر برات کافیه
درضمن به شما هم نزدیکم من نزدیک فهمیده ام:31:
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31:
این قیمت مودمی که تو سایت ترکسل هست
اینم تعرفه های ترکسل تو ترکیه برای 3G:
ممنون از جوابتون دوست عزیزنقل قول:
در مورد سرعت دانلود پارس آنلاین هم میشه راهنماییم کنین؟ سرعت دانلود 256 و 512 پارس آنلاین، تو روز و شب حدودا چقدره؟
بازم ممنون
:11:
دوست عزیز به نظر من کلا پارس رو بیخیال بشی بهترهنقل قول:
چون هرچقدر که سشرعتش زیاد باشه پینگش تاحدی بد هست که سرعتش رو ضایع کنه
اون شدنی نیست درست مثل وایمکس باید آنتنش سوا باشه ینی چی ینی آنتن وایمکس ایرانسل با آنتن خود ایرانسل هیچ ربطی ندارن باید سوا با شن
دوست عزیز میدونم 128 صبا رو با پهنای باند 2 mb میدن ( قبلا دوستان گفتن ) من میخوام یه 512 بگیرم که پهنای باند بره بالای 2 mb ....نقل قول:
لطفا راه حل ارائه بدید که چطوری 512 بگیرم ...
ممنون
شما که اینقدر جلویید (!) اینو نمیدونید!!نقل قول:
واسه اینکه بتونی از قابلیت 3G استفاده کنی باید اینجا دکل 3G داشته باشی اونو از کجا میاری؟
اگرم 3G داشتیم با توجه به تعرفه های رومینگ خیلی خیلی گرون در میومد و اینکه 3G (اگه داشتیم) در بهترین حالت برابر با سرویس های داخلی میبود
اوکی؟ دیگه نبینم اینطوری صحبت کنی ها