خدا کنه همینطور باشه که سرعت رو پایین نیارن.ولی الان یه هفته هست که سرعتم پایینه به محض اینکه گفتم سرعتم پایینه سرویس حجمی هم دارم طرف گفت سرعتا واقعی شده
Printable View
خدا کنه همینطور باشه که سرعت رو پایین نیارن.ولی الان یه هفته هست که سرعتم پایینه به محض اینکه گفتم سرعتم پایینه سرویس حجمی هم دارم طرف گفت سرعتا واقعی شده
نمیدونم لحظه ای خراب شده یا کلا همینه! اما سرعت فعلی من الان 80-120 کیلوبایته!
البته با گوشی نه دانلود منیجر
در مورد عیدی اسیاتک، عیدی همون یکساله بود! البته ما که نفهمیدیم 5 گیگ بدون شبانه، برای یک سال اونم به قیمت 60 تومن رو کجای ایران عیدی میگن؟ قبلا رسم بود عیدی میدادن، با این رسم جدیدی که اسیاتک گذاشت تعجب نکنید اگه رفتین خونه بزرگترای فامیل، آخرسر که میخوای پا شی، نگن رد کن بیاد!!!!!!
یک ساله 128 با صفر گیک حدود 27 تومنه و پنج گیگ هم 23 تومن، حالا خیلی فرق داشت سرعت دانلود 200 کیلوبایت باشه یا 400؟!
دوستان شماهم امروز قطعی وصلی زیاد داشتین؟ 7-8 دفعه
آی دی یاهوی منو اد کن آدرسو پی ام کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خدا رو شکر با اینکه خیلی فیلم دانلود کردم و همین الآنم یه بازی 4 گیگی دانلود کردم، هنوز تموم نشده :n02:نقل قول:
انقدر دانلود کردم که هاردم داره میترکه. البته ناگفته نماند که کامپیوترم دقیقا برای 5 سال پیشه و هاردش 380 هستش :n28:
بعد از عمری هم خواستم یه بازی بکنم که متاسفانه سیستمم نکشید و بیخودی 4 گیگ هم برای بازی هدر دادم! بازی جنگ های صلیبی 3 ( 2012 ) بود. کامپیوترم آخرین بازی ای رو که خوند، فیفا 09 بود ... . متاسفانه انقدر گرون شده که نمیتونم عوض کنم ... خدایا به کدامین گناه تو ایران باید بدنیا میومدم؟! :n21:
پینگت ( با سرور ایران ) تو روز 15 و تو شب 25، اونوقت از پینگت ناراضی هستی؟!!! :n04: سرعتتم که تو پست پایینی گفتی 610 :n04: انقدر از آسیاتک بد گفتی که فکر کردم پینگ ایرانت بالای 70 و سرعتت زیر 80 تا باشه !!! باید یه سری بیام شهر شما برم اینترنت :n02:نقل قول:
واسه من سایتش راحت میاد. راستی سرویست بهنای باندش چیه که سرعت 610 بهت میده؟!!!نقل قول:
برای من 1 بار قطع شد که رفتم تو IP مودمم ( D-Link ) و ادیت سرویس رو زدم و بدون تغییر، دوباره Appy/Save رو زدم و مشکل حل شد و مودمم رو روشن و خاموشم نکردم. کلا چند ثانیه طول کشیدنقل قول:
به پینگ سرور ایران اهمیت نمیدم....پینگ برای بازی مهمه بیشتر که متاسفانه رو 350 میچرخه!!!!! از اسیاتک بد گفتم؟ درسته چون در مقایسه با پیگ 150-200 مخابرات خیلی بالاستقضیه این قطعی هارو نمیدونم! کسی نیست بگه چرا؟ جالب اینجاست که عمشب 4 ساعت پای کامپیوتر بودم حتی یک بارم قطع نشد اما طول روز بیشتر از 7-8 بار اتفاق افتادسرعت دانلودمم افت داشت، الان هر ساعت یه سرعته
امشب! چرا پست ویرایش نمیشه؟راستی سرویسم 3 ماه یک گیگ ثبتنام جدیده.... که بعد عوض شدن سرویسها اونم عوض شد
با توجه به این پینگ ها به نظر شما سرعت باز کردن پیج ها توی 512 برنزی فرقی نمیکنه با سرویسای دیگه ؟
آقا من توهم زدم یا شبانه رو تعطیل کردن ؟ چون سرعتش مثل روز حدودای 300-400 میچرخه الان ! یعنی دارم تا ناموس دانلود می کنم :n10: روزای قبل شبانه حدود 40-70 بود. من چلچله 30 گیگ دارم
128 برنز صبانت، دیشب با 110 تا ثابت میگرفتم.... شبای قبل تا 160 هم رفته....
ساعت 1:30 شب!
خواستین عکس گراف دانلود هم میزارم
اسیاتک هم مثل شاتل بعد از دانلود زیاد از سرویس نامحدود، سرعت رو محدود میکنه؟ (همون قانون مزخرف نمیدونم چیچی)
و اینکه پهنای باند سرویس هاش بین هشت نفر تقسیم شده؟!
با سلام .
دوستان مشخصات مودم و خط بنده خوب هست یا نه ضمنا دانلود ستریم ظاهرا بالا بستند ولی دانلود من بین 50 تا 70 متغیریه سرویس هم برنزی 512 نامحدود ضمنا پینک سرور ایران من بهترین حالت 65 بدترین 145 و پینگ خارجی بهترین 280 و بدترین 380 . خواستم ببینم نمیشه چیزایی توی مودم تغییر داد یکم کیفیت تغییر کنه ؟
Information DownStream Upstream SNR Margin 27.6 db 27.0 db Attenuation 33.9 db 14.7 db Data Rate 4096 kbps 508 kbps Forward Error Correction Seconds 1082 40 CRC 6 8
نویز خطت خیلی خوبه، و پورتتم 4 مگه!
ربطی نداره به اینکه سرعت شما از 60 بیشتر نمیشه! معنیش اینه که شما میتونی تا 512 کیلوبایت دانلود داشته باشی! مثلا اگه سرویس 8 مگ اضافه بشه، شما نمیتونی استفاده کنی! یعنی اگه بکیری ضرر کردی چون تا 512 تا بیشتر بهت نمیده...
در وضع فعلی، اکانتینگ خط ( 512 برنزی) پورت 4 مگ شما رو محدود کرده
سلام به همگی
من داخل کانفینگ مودم اینا رو چی بزرنم که سریع وقی سیستم رو روشن میکنم لینک ADSL بیاد چون زمان میبره
LAN IP Address: ؟ اینو میدونم 192.168.1.1
Default Gateway: ؟؟؟
Primary DNS Server:؟؟؟
Secondary DNS Server:؟؟؟
برنزی صبانت؟؟مگه صبانت هم مثل اسیاتک زده تو کار مدال برنزی؟؟:n01:نقل قول:
بعید میدونم حداقل فعلا که چنین موردی نبوده من تو این یک ماه و نیم حدود 80-90 گیگ دانلود داشتم سرعتمم تغییری پیدا نکرده.نامحدوداش 1به 8نقل قول:
دوستان شبانه دو مگ برای همه کم شده؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چنده سرعتت الان ؟ برای من 160 تا 200 الان
قبلا شبا تا 250 هم میرفت ولی الان به زور به 150 برسه!!نقل قول:
ظاهرآ فقط دیشب اینجوری شده بود :n28:نقل قول:
سرعت شبانه برگشت به 30-40 :n30:
من الآن دقیقا 41 گیگابایت دانلود داشتم. دقیقا نشستم حساب کردم. حالا کلی سایت باز کردن و دانلودهای خورده ریز بماند، اما همچنان با حداکثر سرعت دارم دانلود میکنم!!! به نظرتون دلیلش چیه؟! نکنه هدیه نوروزیشونه؟!!!! یا اینکه یادشون رفته هدیه م رو قطع کنن!!!!!! خودم باورم نمیشه!!!! 22 گیگ بیشتر هدیه نداشتن! واقعا نمیفهمم چرا هنوز با این سرعت خفن دارم دانلود میکنم!!! خدایا شکرت!
والا نمیدونم! از روز اول همین بود! 128 محدود میگرفتم، کنارش نوشته برنزی!!! حالا چیه؟! خدا داند!!!نقل قول:
سرویس 128 کیلوبیتی پارس آنلاین! تا 700 هم میرفت!
پینگشم 220 بود!
عکس گراف دانلود شبانه صبانت رو هم آپلود میکنم. سرویس یک مگابیت مخابرات هم آپلود میکنم.... دوتای بعدی شبانه، اما این عکس ساعت 10 شبه
پ.ن: چون با گوشی آنلاینم نمیشه تو یه پست بفرستم
یک مگابیت صبانت!
ساعت دانلود هم تو عکس معلومه
به عنوان آخرین عکس، اینم 128 برنزی صبانت!
همون 128 محدود!
ساعت 1:04 شب! دقیق لحظه نامحدود شدن و مطمئنا شلوغ ترین ساعت!
راستی ماهی 2 گیگ! نه 10 گیگ! پینگ: زیر 210....
وضعیت سیگنال : ضعیف!
در حدی که جابجا میشدم قطع میشد! و دقت کنید با گوشی دانلود شده! اگه دانلود منیجر pc باشه، خیلی بهتر جواب میده
اگه به دردت خورد، تشکر فراموش نشه!!
داداش این صبانت به نظر جالب میاد،خط رو روی چند مگ میبنده؟
پینگشم شنیدم ثبات داره فقط به نظرم ایرادش ساعت شبانه هست که واسه تهران از 2 شروع میشه و کلا 5 ساعت بیشتر نیست ساعت شبانش
واسه 2 مگ کارت دانشجویی بدیم حله؟
سلام به همه ...
به نظر من آسیاتک یکی از بدترین و کلاه بردارترین ISP هاست .
با وجودی که خودم یوزرشم ، دارم میگم !!!
همین دیشب یه سرویس 2 مگ ازش گرفتم 10 گیگ برنزی ، شبانه رایگان ، سرعتم از 20k تا 130k ..خدایی این چه وضعشه که من 41 تومن پیاده بشم آخرش این جریانه ما بشه !!
2 مگ گرفتم ..شبانه 130 کیلو .... مـــــــــــــــسـخرست نه ؟؟
قبلا میخواستن! اما دفعه قبلی تو نمایندگی، گفتن لازم نیست! هر سرعتی که میخوای رو بگو!نقل قول:
یه سه ماه رایگان هم به مشترکاش میده، اینو تو سایت زده بود....
پاییز 91 اینطور بود که اگه هر سرویس رو 3 ماه یا بیشتر بگیری، همون سرویس رو با 2 گیگ، سه ماه بهت میداد... الان چطوره، خبر ندارم
پورتاش رو رو 4 مگ یا بالاتر میبنده....
خود من یوزر سال 87 م. پورتم دو مگ بود اما بالا بردن به درخواست خودم
پینگش ثبات داره، حتی 140 تو ساعت 8-12 شب هم داشته.
تا چند ماه پیش نسبت به بقیه گرونتر میداد اما الان که به نظرم زیاد فرق نداره
پارس هم خیلی با کیفیته. 128 محدود دیشب 800 مگ رو 42 دقیقه دانلود کرد، زمان اون عکس اشتباهه چون باتریم تموم شد و دوباره ادامه دانلود زدم! قبل اینکه زمان رو تنظیم کنه عکس گرفتم... سرعتش از 300 تا 500 میچرخید که برای 128 خیلی زیاده رو 4 مگ بسته بشه! سرعت تک کانکشنیش تا 60 بود که خیلی جالبه. پینگشم 220. پورتش هم 4 مگ بود
پورت اسیاتکم 5 مگه که ظاهرا قبلا 4 مگ میداده
ساعت نامحدود صبانت بعضی جاها 2تا 7 و بعضی جاها 1 تا 6 که کرمانشاه 1 تا 6 ....
در کل من که زیاد دانلود نمیکنم، اما بازم 5 ساعتش به 8 ساعت آسیاتک که اجبارا 10 گیگ کرده میارزه! 5 گیگ مشکلی نیست اما خیلی مسخرست که مثلا یکی 2 گیگ یک ساله بگیره بعد در طول 365 روز اجازه دانلود 24 گیگ داشته باشه! نهایتشم 48 گیگ! ده سال پیس بد نبود اما الان یه آنتی ویروس با آپدیتش 500 مگ حداقل حجم میخواد!
راستی، پارس آنلاین. هم یک گیگ عیدی داده بود
با تبریک سال نو خدمت همه هموطنان عزیزپارس آنلاین که یکی در میان عیدیش رو میداد شانس به بعضی ها میخورد به بعضی ها نه مثلا پارسال به من 2 گیگ عیدی دادن ولی به یکی از دوستام که حتی سرویسش بالاتر هم بود اصلا ندادن بستگی به شانس داره اون سرعتش هم اره با 128 میتونید در ساعت معمولی حتی 800 کیلوبایت هم بگیرید ولی به چه دردی میخوره وقتی تو ساعت رایگان از 10 کیلوبایت بالاتر نمیره ؟؟؟ و فقط کامیپوترت رو بیخودی روشن کردی توی 2 ماه اول که ازشون سرویس داشته باشی میتونی راحت شبی یک گیگ دانلود کنی که براشون تبلیغ کنی بعد از اون سرعتت میاد پایین و پایین تر یه جور خیلی جالبی هم ازت حجم دزدی میکنن که خودشون توش میمونن من گیر دادم باهاشون دعوام شد میگفت شما 19 مگ آپلود داشتی و 16 مگ دانلود نکته خوبش اینجاست که من اصلا اون موقع خونه نبودم و خود نمایندگی داشتم کاغذ جمع اوری پر میکردم و مودم خاموش بوده تازه اینترنت هم تموم شده بوده حالا از من گفتن هرکی بره پارس آنلاین دوباره برمیگرده همینجا لااقل اگه اینجا یه خورده برامون ارزش قائل میشن جاهای دیگه همین هم نمیشن و فقط به فکر گرفتن پولمون هستن این رو مطمئن باشین -|-
خودمو چشم کردم :n02: امروز محدودم کردن، اما همچنان وقتی 2 تا فیلم رو با هم میذارم دانلود شه، جمع بین سرعت های دانلوداشون میشه 260 کیلوبایت ( البته گاهی تا 220 پایین میاد و گاهی هم تا 280 میره ) و من بسیار راضیمنقل قول:
ویرایش1: الآن 3 بار با سایت اسپید تست سرعت دانلودم رو اندازه گیری کردم و همون سرعت حداکثر رو داد چرا!!!! گیج شدم!!!!
ویرایش2: الآن کردمش 3 تا دانلود همزمان و سرعت خفنی داد :n02:
ویرایش3: الآن کردمش 4 تا دانلود همزمان و سرعت 420 داد :n02: تازه سرعت باز شدن سایت ها هم با وجود این 4 تا دانلود، خیلی خوبه
نرم افزار IDM، دوست داریم :n02: این روش 4 دانلود همزمان هم بهترین راه دور زدن محدودیت آسیاتکه :n10:
الآن تازه فهمیدن که چه کلاهی سرشون رفته و من دقیقا بالای 43 گیگ دانلود کردم و همین الآن سرعت 4 تا دانلودم مجموعا شد 140 :n02: این دیگه واقعا محدودیته :n02: به هر حال 2 مگ که در اصل باید 256 تا سرعت بده، فعلا که داره 140 تا میده! دقیقا همون فرضیه ای که داشتم ( اینکه 2 مگ بگیرم تا مثل 1 مگ جواب بده )، اینجا عملی شد. در اصل بعد از هدیه شون، وقتی سرویس 2 مگ میگیرین، دقیقا یعنی 1 مگ گرفتین. در ضمن اشتراک 1 به 6 هم مطمئنا نیست، چوون اگه بود باید 341 سرعت در حالت محدود میداد. و اگه 1 به 8 هم بود، باید 256 تا میداد. اینجوری که شواهد و مدارک نشون میدن، اشتراک نقره ای 2 مگ آسیاتک دقیقا 1 به 10 هستش، شایدم 1 به 12
ویرایش: الآن اسپید تست هم سرعت دانلود 127 داد :n15:
به نظرتون ارزش داره 100 تومان دادید نقره ای ؟ مگه روزانه چقدر دانلود می کنید ؟
نقل قول:من خیلی دانلود دارم، اما از لحاظ ارزش گذاری بخوایم حساب کنیم، مسلما نمیصرفه، اما وقتی از یه دیدگاه دیگه و با توجه به اینکه اینجا ایرانه و از بین 170 کشورف نفر 170 هستیم ( جدولش هم چند وقت پیش گذاشتم )، پس متاسفانه باید چنین قیمتی رو در قبال دانلود 130 بدیم!!!نقل قول:
نکته مهم:
الآن زنگ زدم پشتیبانی و این یکی خدایی منصف و با وجدان بود و حقیقت رو بهم گفت. گفت که برنزی و نقره ای و طلایی زمانی مشخص میشه که پهنای باند شلوغ بشه و شما اون موقع متوجه میشین. گفت اگه شما طلایی 2048 هم بگیرین، بازم 68 گیگ هدیه اولش رو با سرعت 450 دانلود میکنید و بعدش با همین سرعت 130!!! اونوقت گفتم اینکه اندازه 1 مگ داره بهم سرعت دانلود میده! گفت که 1 مگش سرعت دانلود 80 میده!!! نمیدونم سرعت دانلودهاشون رو از کجاشون اوردن!!! و چجوری و بر اساس چه فرمولی چنین چیزهایی دراوردن! خلاصه که اینم نتیجه چند روزه سرویس 2048 نا محدود نقره ای بنده بود که تا حدود 42 گیگ ( در اصل باید 22 گیگ میبود که نمیدونم چجوری از دستشون در رفته بود! ) با سرعت حداکثر 460 دانلود خواهید کرد و بعدش با سرعت حداکثر 130 تا. وسلام، نامه تمام
منم این فیلم هام رو بگیرم و آرشیوم کامل بشه، از ماه بعد اون 22 گیگ هدیه ش رو سعی میکنم متعادل مصرف کنم تا حداقل تا 15 روز اول 1 ماه، بتونم سرعت قابل قبولی رو داشته باشم
از روز اول گفتند و گفتیم که این سرویسا با این قیمتا ارزش تبلیغ کردن نداره ... اما کو گوش شنوا :n10:
تست زیر از سرویس 512 نامحدود مخابراته که بابتش ماهی 25 هزار تومن میدم !
و البته هیچ محدودیتی هم در میزان دانلود نداره :n02:
دوست عزیز ظاهرا شما به این توجه نکردی! سرویس 2 مگابایت نیست! دو مگابیته! هر 8 بیت یک بایت!نقل قول:
2 مگابیت= 256 کیلوبایت!
یعنی دو مگ یک به یک باید سرعت 256 بهت بده.... این محاسبات شما غلطه.
اگرم بخوای اشتراکی حساب کنی، شما الان تقریبا یک به دو هستی!
یک به هشت تا 32 هم افت داره
خوبه اما باید قبول کنی یکی از خوش شانس های مخابراتی! البته سرویس منم از دی ماه خراب شد.... آسیاتک هم 256 و 512 رو با سرعت درست دارهپ.ن: 35 مگ داشتم یه فایل 150 مگی رو گذاشتم دانلود شه، برگشتم دیدم همشو دانلود کرده!!!!!البته تو پنلم زده -90 مگ!!!!! عجب شرکت دوست داشتنی!نقل قول:
این کاربری که از خطش استفاده کردم، یک سال و خورده اییه که از این شرکت میگیرهنقل قول:
عیدی رو باید از پنل فعال کرد!جالبه که 7 روز هم داد
الان یه بسته نیم گیگ گرفتم، 511 مگ داد که 94 مگشو کم کرد!!!!!
417 تا داد!
94 مگی که وام داده بود رو پس گرفت!!!!!!!!!
حجم مصرفی منفی هم میشه! منم تا منفی 100 مگابایت دانلود کردم:n09:. کلا سایتشون تقریبا هر 15 دقیقه اپدیت میشه، حالا اگه حجم تموم شد و از زمان اپدیت سایت مثلا 10 دقیقه مونده بود توی اون 10 دقیقه هرچقدر دانلود کنی اینترنت قطع نمیشه، تا وقتی دوباره آپدیت بشه.نقل قول:
البته اگه بجای حجم یه سرویس جدید بگیرید دیگه مثل الان از حجم اون سرویس کم نمیشه.
یادم باشه. تا روز آخر! با این سرعت 600 تا تو یک ربع میشه حدود 500-700 مگ دانلود کرد!نقل قول:
حالا اگه شانس ماست، تا اون موقع fix میشه!