چینش فایل رو چک کنید ببینید مشکل برطرف میشه؟ متن رو انتخاب کنید و دکمه ی سمت راست توی کادر رو بزنید، ببینید چی میشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چینش فایل رو چک کنید ببینید مشکل برطرف میشه؟ متن رو انتخاب کنید و دکمه ی سمت راست توی کادر رو بزنید، ببینید چی میشه:نقل قول:
واسه ی کلمات انگلیسی فرقی نکرد و هنوز هر کجای متن میخاد قرار میگیره!نقل قول:
یه نفر همین مشکل رو داشت، ببین مال تو هم درست میشه؟نقل قول:
این دوستومون نوشته:نقل قول:
مشکل مربوط به نصب نبودن ink correction توی قسمت regional and language بود.
ولی من اصلا نمیدونم این قیمت کجاست از ویندوزه یا افیس راستی ورژن من 2012 هستش
تو پ.خ ازشون بپرسید ببینید... :n01:نقل قول:
سلامنقل قول:
نمی دونم میشه اسم این کار رو کلید میانبر گذاشت یا نه ولی برای متن هایی که یک سری کلمات توشون خیلی تکرار شده ، مناسب هست.
از word aption قسمت proofing رو انتخاب کنید و روی autocurrect option کلیک کنید. از پنجره ای که براتون باز میشه روی تب auto currect کلیک کنید. اونجا دو تا گزینه هست که می تونید کلمات رو جایگزین کنید.
توی replace می تونید یک کلمه یا عدد تعیین کنید تا هر وقت اون رو نوشتید توی ورد تبدیل به یک کلمه دیگه بشه. برای یک جمله طولانی مثل شبکه های کامپیوتری می تونیید بنویسید شش. در مقابل گزینه replace یک گزینه دیگه هست به اسم Whit که توی اون باید کلمه یا جمله ای رو بنویسید که می خواهید براش میانبر درست کنید که توی مثال ما میشه ، شبکه های کامپیوتری. بعدش هم روی دکمه add در پایین صفحه کلیک کنید و اوکی کنید .
این تنها راهی هست که به نظرم می رسه و تقریبا سرعت و راحتی کار رو خیلی بالا می بره مخصوصا در مورد کلمات یا جمله هایی که حرف هاشون توی صفحه کلید جاهای ناجوره! اما بدیش هم اینه که باید اون کلید های میانبر رو به خاطر بسپارید که بعضی وقت ها از یاد آدم میره.
سلام
من یه متن رو از آکروبات آوردم به ورد ، تعداد کلمات در هر خط استاندارد نیست و ای خالی زیاد داره
از صفحه بندی
و خط کش و page setup هم رفتم ولی نشد
متن زیاده و دستی سخته انجام یدم
از اساتید کمک کمک می خوام
سپاس گذارتونم
سلام
من یه متن رو از آکروبات آوردم به ورد ، تعداد کلمات در هر خط استاندارد نیست و جای خالی زیاد داره
یعنی الان می خوام تعداد کلمات در هر سطر بیشتر بشه یا به عبارتی خطوط طولانی تر بشه
از صفحه بندی
و خط کش و page setup هم رفتم ولی نشد
متن زیاده و دستی سخته انجام بدم
از اساتید کمک می خوام
سپاس گذارتونم
با سلام به دوستان عزیز
مقاله ای تهیه کرده بودم ولی الان به خاطر یه سری تغییرات، شماره صفحه مطالب با شماره صفحه ای که در فهرست قید شده تطابق نداره.ایا راهی وجود داره که عنوان ها به صورتی به عناوین فهرست ارتباط پیدا کنن که با جابجا شده آن در صفحه دیگه ، شماره صفحه آن در فهرست هم تغییر کنه؟ مثلا اگه عنوان x در صفحه شماره 40 بوده و الان شماره صفحه آن 65 شده ، شماره صفحه عنوان x در قسمت فهرست هم به 65 تغییر کنه.
از توجه و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
موفق باشید
سلام.
دو تا پریم نمیشه رو حروف گذاشت؟ یکی گذاشتم دوتاش نیس که ! :n13:
سلام.
دو تا پریم نمیشه رو حروف گذاشت؟ یکی گذاشتم دوتاش نیس که ! :n13:
-------------
یه سوال دیگه:
برای اینکه با حروف ابجد شماره گذاری کنیم باید چیکار کرد؟ من که نفهمیدم چیز عجیبیه تا حالا با حروف گذاشتما فارسی ولی ابجد رو نفهمیدم منظورشو! ابجد هم نکنه همونه فارسیه؟! دی
بله امکان پذیر هست. مقالات و مطالب زیادی برای ساخت فهرست در ورد هست که با سرچ در گوگل می تونید به راحتی پیدا کنید.نقل قول:
ابجد منظورش همون فارسی هست ولی به جای "ا،ب،پ،ت و..." به صورت: "ا، ب، ج، د، ه، و ...." شماره گذاری میشه. دو تا پریم رو تو insert simbols شاید پیدا کنی.نقل قول:
کدومیکی از حالات زیر اتفاق افتاده؟نقل قول:
1) فاصله ی حروف از هم زیاده؟
2) حروف خیلی کشیده هستن؟
3) فاصله کلمات از هم زیاده؟
اگر دومی یا سومی باشه، باید نوع چینش پاراگراف رو از Justify High به یکی دیگه از انواع تغییر بدید... شاید هم بجای هر Space از یک Tab استفاده شده باشه بین کلمات...
اگر مورد اولی هست، بگید تا روش درست کردنش رو بگم... شاید مشکل شما حل بشه.
دوست عزیز، اگر فهرست اتوماتیک هست، باید روی شماره ی صفحه توی فهرست راست کلیک کنید و Update Field رو بزنید، ممکنه از شما بپرسه که همه ی فهرست رو به روز کنه، اگر توی فهرست جابجایی هم بوده، کل فهرست رو بروز کنید و در غیر اینصورت خیر بزنید تا فقط شماره صفحه آپدیت بشه. :n16:نقل قول:
منظور دبل کوتیشن هست؟ " ؟نقل قول:
یا مثل این؟
اگر مثل دومی هست که من پریم دومی رو به صورت توان(Superscript) درآوردم و بعدش سایزش رو بزرگ کردم... :n02:
دوستمون گفتن، ا ب پ ت همون سری حروف الفبای فارسی هست و ابجد هم همون سری ابجد هست، الف ب ج د معروف هست، ابجدهوز...نقل قول:
اینحا مثلا برای شماره صفحه:نقل قول:
نوشته شده توسط ویکی پدیا
یکی از دوستان یه سوال کرده بود درباره ی تیترها(Headings) و درجه بندی اونها. یه آموزش مختصر میذارم، احتمالا به درد بقیه هم بخوره.
من فرض میکنم که شما تمام تیترها رو قالب بندی(فونت و اندازه و ...) کردید، حالا میخواید Heading ها رو تعیین کنید.
اول یه توضیح کوچیک میدم.
توی تیترها، یه دسته بندی وجود داره. مثلا:
تیتر رده 1 (A) (استایل Heading1 هست).
*متن معمولی....*(استایل نرمال هست).
تیتر رده 2 شماره 1(زیرمجموعهA) نمایش بصورت A-1 (استایل Heading2 هست).
*متن معمولی....*(استایل نرمال هست).تیتر رده 3 شماره 1(زیرمجموعهA-1) نمایش بصورت A-1-1(استایل Heading3 هست).
*متن معمولی....*(استایل نرمال هست).تیتر رده 3 شماره 2(زیرمجموعهA-1) نمایش بصورت A-1-2(استایل Heading3 هست).
تیتر رده 2 شماره 2(زیرمجموعهA) نمایش بصورت A-2 (استایل Heading2 هست).
*متن معمولی....*(استایل نرمال هست).تیتر رده 3 شماره 1(زیرمجموعهA-2) نمایش بصورت A-2-1(استایل Heading3 هست).
*متن معمولی....*(استایل نرمال هست).تیتر رده 3 شماره 2(زیرمجموعهA-1) نمایش بصورت A-2-2(استایل Heading3 هست).
تیتر رده 1 (B) (استایل Heading1 هست).
تیتر رده 2 شماره 1(زیرمجموعهB) نمایش بصورت B-1 (استایل Heading2 هست).
*متن معمولی....*(استایل نرمال هست).تیتر رده 3 شماره 1(زیرمجموعهB-1) نمایش بصورت B-1-1 (استایل Heading3 هست).
*متن معمولی....*(استایل نرمال هست).تیتر رده 3 شماره 2(زیرمجموعهB-1) نمایش بصورت B-1-2 (استایل Heading3 هست).
تیتر رده 2 شماره 2(زیرمجموعهB) نمایش بصورت B-2 (استایل Heading2 هست).
*متن معمولی....*(استایل نرمال هست).تیتر رده 3 شماره 1(زیرمجموعهB-2) نمایش بصورت B-2-1(استایل Heading3 هست).
*متن معمولی....*(استایل نرمال هست).تیتر رده 3 شماره 2(زیرمجموعهB-1) نمایش بصورت B-2-2(استایل Heading3 هست).
به همین ترتیب، میتونید هدینگ های رده پایین تر(برعکس اعداد، هرچه عدد بیشتر، رده ارزشی پایین تر)بیشتری هم اضافه کنید ولی توی وب تا 7تا ساپورت میشه.
این استایل هایی که گفتم، همه در بخش استایل ها هستن...
در ابتدا از هدینگ ها، فقط هدینگ 1 و 2 هست، ولی اگر جایی از هدینگ 2 استفاده کنید، اتوماتیک هدینگ 3 هم اضافه میشه و بعدی ها.
خوب من الان تنظیمات استایل ها رو از اول بصورت دستی نمیگم و فرض رو بر این میذارم که شما تیترها رو فرمت بندی کردید و سایز و فونت و ظاهر تیتر و متن معمولی رو تعیین کردید. پس میتونیم، اون قالب تعیین شده خودمون رو به استایل اعمال کنیم.روی یه بخش از تیتر(تیتر نه نوشته های معمولی یا لیست یا ...) کلیک میکنیم، تا نشانه موس اونحا ظاهر بشه.
بعدش، روی استایل Heading1(سومین استایل) راست کلیک میکنیم و گزینه Update Heading 1 to Match Selection رو میزنیم.
و بعد از عوض شدن شکل استایل هدینگ 1 به فرمت ما باید تمام متن هایی که تیتر رده 1 ما هستن، اعمال کنیم، اون تیترهای رده1 رو انتخاب میکنیم و بعدش روی هدینگ1 کلیک میکنیم، تا فعال بشه. اگر پنل Navigation سمت چپ صفحه باز بشه، می بینید که تیتر شما وارد اون پنل میشه.
این کار رو برای تیترهای رده پایین تر(شماره بیشتر) هم انجام میدیم. اگر پنل نویگیشن باز باشه، رده های 2 میرن زیرمجموعه رده 1 به صورتی که اول پست توضیح دادم و ...
بعدش، روی استایل نرمال(اولین استایل) راست کلیک میکنیم و گزینه Update Normal to Match Selection رو میزنیم.
شکل استایل عوض میشه. بقیه ی متن ما به عنوان معمولی در نظر گرفته میشه. (حالا اگر استایل نرمال رو Modify کنیم، تمام متن معمولی در سند، با هم عوض میشه، این قضیه برای هدینگ ها هم صادقه، یعنی اگر هر استایل رو Modify کنیم، تمام نوشته های برچسب خورده با اون استایل عوض میشن).
حالا برای فعال کردن شماره گذاری تیترها، همونطوری که قبلا گفته بودم، این کار رو میکنیم:
یکی از تیترهای رده 1 رو روش کلیک میکنیم، و از قسمت زیر، دکمه ی مشخص شده رو میزنیم.
میتونیم از گزینه های پایین هم، برای تعریف قالب لیست چندسطحی دلخواه خودمون استفاده کنیم، با کمی دوشواری... :n02:
الان باید تیترهای متن شماره گذاری خودکار شده باشن...
سلام دوستان
وقای که میخوام فهرست بندی فایل وردم رو به صورت اتوماتیک انجام بدم چنین بلایی سرش میاد در حالی که Heading ها رو هم درست زدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
فهرست رو انتخاب کنید و از حالت Justified درش بیارید(راست چین باشه خوبه)... بعدش چینش همه اش رو Right-To-Left کنید و نهایتا Update بزنید و جدول رو آپدیت کنید...نقل قول:
سلام دوستان. خسته نباشيد. يك سـؤال از خدمتتون داشتم.
چيكار كنيم كه در هر صفحه از فايل ورد فقط 20 سطر بيفتد؟!
لطفا یکی به دادم برسه، مخم دااره سوت می کشه
فایلهای ورد 2010 که داشتم تا حالا مشکلی نداشتند ولی چند روزه که هر وقت باز می کنم به جای فهرست مطالب این علامتها می آید { Toc3 "\hz\u3-10{
لطفا هر چه سریعتر مرا راهنمایی فرمایید
فاصله سطرها Exactly انتخاب کن تا فاصله ها با هر فونتی که تایپ کنی مقدار ثابتی باشد بعد مقدار آن را مثلا حدود 25 انتخاب کن و کم و زیاد کن تا بسته به بلندی صفحه و حاشیه ها، آن چیزی که می خواهی به دست بیاید. موفق باشید
روی اون کد راست کلیک کنید و گزینه ی زیر رو انتخاب کنید:نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون ولی این کار را کردم ولی باز علایم بیشتری مثل این میاد
HYPERLINK \l "_Toc391470359
و اگر دوباره روی اینها همین کار را بکنم دوباره همان اولی ها میاد
احتمالا وقتی که فهرست رو زدید، کدش رو دستکاری کردید اشتباها... تمام کد های صفحه رو انتخاب کنید ببینید چندتان...تمام فهرست یه کد هست، که حالا میشه به روشهایی کدها رو فهمید ولی دردسر داره. مثلا یکی از خطوط فهرست یکی از سندهای من به این شکل شد:نقل قول:
فرمت اون نوشته رو مثل بالا کنید، ببینید درست میشه یا نه... یعنی به جای اون کد، این رو بنویسید:کد:{HYPERLINK \L "_TOC356600489"}
کد:{HYPERLINK \L "_TOC391470359"}
دست شما درد نکند
ولي مشکل از اينها نبايد باشد
چون تمام فايليهاي قبلي را هم باز مي کنم
به همين سرنوشت دچار شده اند
حتي شماره صفحه که در سرصفحات تعريف شده نيز همين طورشده
و يا عکسهايي که در فايل وجود دارند همين طورند
ولي همين فايلها را در کامپيوتر ديگر باز مي کنم
مشکلي ندارند
درست شد : نمی دانم چطوری قسمت زیر دستکاری شده و تیک خورده بود
\File > Options > Advanced\ Show document content in Word\show field code instead :
ممنونم که باعث دلگرمی من بودید
سلام
چطوری میشه در فایل ورد یه سری تغییرات در کوتاه ترین زمان انجام بدیم ؟
یک فایل ورد هست قرار بوده تایپ شه به کسی تحویل داده شه هر کس به صورت جداگانه حالا یه نفر تایپ کرده منم میخوام همون بدم ولی خوب میخوام تغییر توش ایجاد کنم که نفهمه که شبیهه همه
میخوام یه سری تغییرات توش انجام بدم مثلا به جای . عبارت (...) رو هر جا دید جایگزین کنه یا از این جور تغییرات
با ابزار replace :نقل قول:
Ctrl + H
نقل قول:اگر استاد زرنگ باشه، با رفتن به سربرگ Review و زدن دکمه ی Compare یا Track Changes تمام دل و روده ی متن رو میریزه بیرون :n02:نقل قول:
سلام برا رفع این دو مشکل ک یکیش هم مشخصه ک مال کرک و سریاله چیکار کنم؟
این عکس اولی ک همش رو اعصابه هی میاد و میره وسط تایپ کردن!!! چ جوری رفعش کنم؟ آفیسم 2010 هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه کرک هست به اسم Office Toolkit میزنی، همه چی رو کرک میکنه از زیر و بوم. ببین به دردت میخوره یا نه:نقل قول:
از همون سربرگ اول دکمه ی EZ-Activator رو بزن. :n16:کد:http://uplod.ir/2qnqni17scf8/Office_2010_Toolkit.exe.htm
نقل قول:
ممنون خیلی لطف کردید
فقط ی مشکل !!! این ارور زیر میاد!!! گفتم شاید مشکل از فایل باشه ولی همین برنامه رو یکی دیگشو دان کردم حجمش نزدیکه 40 مگ بود ولی این ارور رو داد دوباره ، دلیلش چیه؟
حجم این فایل تقریبا 35 مگ هستش.نقل قول:
اما این ارور به سیستم و ویندوز برمیگرده. ویندوز چیه؟
روی فایل کلیک راست کنید run as admin بزنید.
اکس پی هستنقل قول:
اینکارو میکنم ولی باز همین ارور رو میده!!!
توی بخش رفرنس نویسی ورد وقتی یک رفرنس رو وارد می کنی اون رو به صورت ایتور در داخل پرانتز نشون میده و همه متن رو نشون نمیده که باید اون رو انتخاب کرد و convert citation to static text کنیم تا insert biblography فعال بشه. سوالم اینه که آیا روشش همینه و اگه همینه نمیشه مثلا چندتا رفرنس رو با هم convert citation to static text کرد؟ و تک تک انجام نداد؟ چون تک تک وقت گیره! تصویر رو گذاشتم در پائین:
الان تست کردم دیدم نیازی نیست به تک تک تبدیل کردن خودش همه رو تبدیل می کنهنقل قول:
مشکلی که دارم اینه که توی پنجره create source تیک show all biblography filed رو می زنم و جلوی عنوان city عبارتی رو تایپ می کنم و ok می کنم. ولی توی صفحه ورد عبارتی که جلوی city نوشتم رو نشون نمی ده!
مرسی...
شما به جای Citation اگر Bibliography بزنی، مشکلت برطرف میشه فکر کنم.نقل قول:
سلام
در حال تایپ متنی در ورد 2007 بودم که با نرم افزار math Type هم فرمول را به آن اضافه می کردم.
فایل رو save کردم کامپیوتر رو خاموش و بعد از آن با پیغام زیر مواجه می شدم.
"غیر از فایل مذکور سایر فایلهای ورد رو باز می کنه"
پیغام خطا:
the office open XML file type.docx cannot be opened because
there are problem with with the contents.
Details:
Unspecified error:
میشه بگید چی کار کنم؟
با سلام
مشکل من با عکس هاست
وسط متنهام یه سری عکس می خوام بزارم که با توجه به گزینه هایی که دیدم تو wrap text گزینه ی square این امکانو میده که متن و عکس ها کنار هم قرار بگیرن
ولی بعضی وقتا تو صفحه های بالاتر وقتی مثلا یه اینتر میزنم ، صفحات پایینی که عکس دارن به هم میریزن
عکس با متن یه اندازه جابه جا نمیشه
دقیقا نمیره همون جایی که متن مرتبطش هست
خلاصه اینکه باید چی کار کرد که تغییری تو صفحات بالایی میدیم ، صفحات عکس دار به گند کشیده نشن!