ولی موندن راموس حتی به عنوان مربی بدن سازی به نظرم لازمه
ولی موندن راموس حتی به عنوان مربی بدن سازی به نظرم لازمه
تنها راه براي نجات رئال مادريد اينه كه چندتا مربي و يه سرمربي بزرگ از ليگ برتر انگليس بياره به مادريد . اين تنها راه براي بازگشت كهكشاني ها به دوران اوج هست
مگه میخوان فروشگاه زنجیره ای باز کنن..!نقل قول:
یه سرمربی میارن دسیاراشم خودش انتخاب میکنه دیگه..!
راموس علت بدنسازی خوب بچه ها نیست، یکی دیگه هست که قبل اینکه بیاد اینجا هم تو منچستر بود.نقل قول:
اگه یادتون باشه، یه عکسی هم از صحبت کردن اون با رونالدو گرفته بودن و میگفتن بهش پیشنهاد کرده بیاد رئال! تو فصل پیش.
sلااااااااام به تمام بچهای گل رئالی:
خوبین سلامتین ؟
الهی شکر ما هم خوبیم .
خوب به میمنت و مبارکی فلو پرز برگشت.
پیشاپیش هزاران درود و مبارک باد را نثارش میکنم.
یه خبر جالب:
البت خبر جدیدی نیست من تو یه مجله خوندم اما جالبه به پرز هم بستگی داره.
سانتیاگو برنابئو معدن طلاست.
بله این سخنی بودش که پرز قبل کاندیداتوری اعلام کرده و یکی از شعارهای تبلیغاتیش هست.
پرز در نظر داره تا کلا تغییر عمده و عظیمی در سانتیاگو برنابئو ایجاد کنه و این نشون میده که این بشر چقدر مخ اقتصادی داره.
طرحی که پرز در نظر داره گرفته شده از ایده ورزشگاه برادا در کشور پرتغال هست اما بسیار پیچیده تر و پیشرفته تر از اون.
طرح پرز مربوط به دوره گذشتش میشه که متاسفانه نتونست اونو عملی کنه ولی حالا برگشته تا کار نیمه تمامش رو تمام کنه.
کلیت طرح اینه که ورزشگاه به باشکوترین و راحتترین و زیباترین ورزشگاه دنیا تبدیل بشه.
تغییراتی در کلیت و شکل استادیوم داده خواهدشد.
ورزشگاه مسقوف یا دارای سقف خواهد شد . شایان ذکر است که سقف ورزشگاه از جنس پلاستیک شفاف خواهد بود تا همیشه تلالو زیبای نور در ورزشگاه سفید پوشان موج بزند و دمای ورزشگاه رو در همه حالات چه زمستان و چه تابستان روی 25 درجه سانتیگراد ثابت نگه دارد.
در این طرح عظیم و پر هزینه که در براوردهای ابتدایی هزینه آن 60 میلیون یورو در نظر گرفته شده بود امکان اینکه به بالای 100 میلیون برسه نیز وجود دارد.
طراح و سازنده این طرح نیز شرکتیست که شهرک ورزشی والدیبباس را نیز برای رئال ساخته است.
و باز همکاری دیگری بین رئال مادرید پر افتخارترین و ثروتمندترین باشگاه جهان با این شرکت خواهد بود.
ساتیاگو برنابئو که سال گذشته بعنوان بهترین ورزشگاه جهان شناخته شده بود با اجرای این طرح بدون شک تا مدت مدیدی برترین خواهد ماند.
به امید موفقعیتهای روز افزون رئال عزیز در همه عرصه ها.
اشتباه شد ... لطفا حذف شود ...
اوه! احمد عجب حرفی زدی!
فکر کن اگه این کار رو بکنن چی میشه!
بیرون داره برف میاد، اما اونتو هوا بهاری!!!!!!!
پرس این دفعه رفته سراغ مسی!!!!
نمی دونم اینهمه پولو(برای رونالدو.کاکا.مسی.ریبری.تجهی ز ورزشگاه و .....) میخاد از کجا بیاره!!!!!!!!!!
چیزی که رئال زیاد داره پوله ! :دي
بعدش هم قرار نیست که یه دقعه کل پول رو بهشون بدیم .. کم کم میدیم
بعد هم اینکه با اومدن این بازیکنا سهام باشگاه میره بالا و سودش بیشتر میشه
+++++
عجب استادیومی بشه !
هانتلار
مسی کاکا رونالدو
آلونسو گاگو
راموس په په گالاس کلیچی
کاسیاس
نظرتون راجع به این ترکیب چیه ؟
خوب بچها با اجازتون از این به بعد خبرهای پرز رو من میذارم دی
شوخی کردم اما خوب باز یه خبر جالب دیگه از پرز دارم.
=====
پرز:بارسلونا؟اسم تیمه؟
پرز فردای بازی بارسا و بیلبائو یک مصاحبه تلویزیونی داشت که در اون مطالب جالب و شنیدنی رو ابراز نمود
طی مصاحبه از پرز در مورد وضعیت باشگاه و وضعیت اقتصادی باشگاه پرسیده شد.
پرز گفت:باشگاه رئال مادرید و به خصوص ورزشگاه سانتیاگو برنابئو روی کره زمین نیست که تحت تاثیر مشکلات اقتصادی زمین واقع شود.
ما کهکشانی هستیم.
ما از کهکشانها گذر کرده ایم و مشکلاتی به وسعت کهکشان را حل کرده ایم مشکلات زمینی کوچکتر از آنند که جلوی اسم رئال ذکر شوند. البته گاهی کمکهای به مردم کره زمین میکنیم .
-----
جای دیگر از او در مورد قهرمانی بارسا در فینال جام حذفی پرسیده شد که پرز جواب داد:
بارسلونا؟
آیا باشگاهی با چنین نام وجود دارد؟
یعنی میگوید این تیم در لالیگا بازی میکند؟
باید میگفتید اصلا همچین تیمی را میشناسم.
معلومه که نه باید تیمی در حد وسعت دید ما باشند که ما ببینمیشان.
=======================
فرازی بود از سخنان پر فیض و کریمانه ی فلورنتینو پرز (مده ظله) که باید با طلا انها را نوشت و نقش دیوارهای قلبمان کرد .
امید است با بازگشتش باز اندر کهکشانها سیر کنیم و با ستارها و ابر ستارها دوشادوش باشیم.
بابا اعتماد به نفس !
جیگرتو بخورم من ... : دی
بیا ببینم میتونی دوباره یه تیم توپ بسازی یا نه !
کهکشانی های واقعی !
یه چند اخبار دست اول اول اول دارم واستون:
اینم از اولش:
این خبر منو دیوااااااااااااانه کرده:
پرس: قيمت مسي چقدر است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، فلورنتينو پرس در تماسي تلفني كه از سوي سايت بارسلونا تاييد شده است از خوان لاپورتا قيمت ليونل مسي را خواستار شد.
پرس در گفت و گو با روزنامه ماركا محور اصلي مذاكرات خود را با لاپورتا مسئله ليونل مسي عنوان كرد و گفت: براي خريد مسي جدي هستم و مشكل مالي براي خريدن وي وجود ندارد.
وي افزود: براي لاپورتا هم خوب است. او چند بازيكن بزرگ لازم دارد و با پول حاصل از فروش مسي به اين اهداف مي رسد.
-----------------
خواهشا به لفظ کلام پرز دقت کنید
قیمت مسی چقدر است؟
اینم یه سوپر خبر دیگه واس همه رئالیهای عزیز:
پرس با كاكا به توافق نهايي رسيده است
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه گازتا دلو اسپورت ايتاليا، وكيل كاكا در جلسه اي خصوصي با پرس در مورد قرارداد 5 ساله به ارزش سالانه 12 ميليون يورو (60 ميليون يورو براي 5 سال) به توافق رسيده است.
اگر كاكا با اين مبلغ به رئال مادريد بيايد، اتومبيل سفارشي، منزل مسكوني در شمال مادريد، انتخاب ساحل اختصاصي در تعطيلات زمستاني، امتياز داشتن حامي مالي مستقل و بدون نياز به هماهنگي با باشگاه، دو بار سفر به برزيل با هواپيماي اختصاصي و اعطاي 12 درصد از سهام باشگاه در بازار بورس بر عهده فلورنتينو پرس خواهد بود.
------------------
این خبر رو مذین میکنم به صفحه اول روزنامه مارکا که عکسشو واستون میذارم و جالب اینکه اس هم مث همین امرزو رو صفحه ابتداییش زده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KAKA FICHADO =کاکا خریده شد.
داره اساسا همه تیمای دنیا رو به سخره میگیره
ایول داش پرز ایول
چیزی که ما هم می خوایم همینه .. بازگشت رئال به با شکوه ترین تیم دنیا
ایول
در پوست خود نمی گنجم :دي
واااااااااااااااااااااااا ی زودتر فصل بعد بیاد !
خبر مربوط به رونالدو رو دیگه همه میدونن.
دیروز هم اخبار ورزشی شبکه 3 نیز اعلام کرد.
کریس در انتهای راه رئالی شدن.
فقط همینقدر کافیه.
تازه اینا رو هم اضافه کنید به اخبار فوق هیچان انگیز امروز:
توجه کنید به عکس روزنامه مارکا واس خوشگلی نذاشتم
کنار کاکا یه نکته ظریفی نوشته
نوشته:و حالا ریبری
یعنی پروژه کاکا تموم خریده شد میریم سراغ ریبری خیلی جالبه.
من که دارم دیونه میشم.
فکرشو بکنید امسال کاکا کریس ریبری باهم معرفی شن
خوب امیدوارم از فعالیت امروز من راضی بوده باشید.
شرمنده اگه کمی و کاستی بود و یا ادبیات و نحوه ایراد خبر از طرف من مشکل داشت هیجان و عشق به رئال نمیذاره که اروم باشم.
دمت گرم احمد جون
حال کردم حسابی
خدا کنه به فکر گرفتن دفاع خوب هم باشه
انتخابات کی برزگار میشه؟
فصل آینده لالیگا کی شروع میشه؟
تیم خوبی میشه و دوست دارم فصل دیگه حال بارسا رو خوب بگیرید
شابد همه این بازیکنها بیان ولی رونالدو تو ننچستر میمونه
رونالدو هم رئالی میشه مازیار جون :27:
نقل قول:
بارسلونا؟
آیا باشگاهی با چنین نام وجود دارد؟
یعنی میگوید این تیم در لالیگا بازی میکند؟
باید میگفتید اصلا همچین تیمی را میشناسم.
معلومه که نه باید تیمی در حد وسعت دید ما باشند که ما ببینمیشان.
ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پرس: قيمت مسي چقدر است؟
ای فعالیتت بد نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب امیدوارم از فعالیت امروز من راضی بوده باشید.
شرمنده اگه کمی و کاستی بود و یا ادبیات و نحوه ایراد خبر از طرف من مشکل داشت هیجان و عشق به رئال نمیذاره که اروم باشم.
جدا از شوخی بهتر از این نمیشد با خبرات ذوق مرگمون کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
your welcomeنقل قول:
خواستم به نحوی اون نیومدن ها و مشکلات و غیره رو جبران کنم .
جاکر همه رئالیها گل هم هستیم در بست .
به محض اینکه پرز کار مشکوکی کرد خبر میکنم.
فعلا ما رفتیم کشیک بدیم .
یا حق
عجب لفظی اومده...!نقل قول:
این یعنی این که بارسلون کیلو چند..!!؟
مسی=بارسلونا..!
وای وای واییی... چی میشه!
کاکا، ریبری، رونالدو /// رئال میشه رئال 2003 2002 ؟ یعنی کلا یه چیزی که برگرده به همون زمان غوهای سپید؟!
فعلا که پدر کاکا بستن هرگونه قراردادی رو رد کرده!!!
کسی مارو تحویل نمیگیره؟!!!!نقل قول:
فکر کنم یه ماه دیگه انتخابات باشه، فصل هم که سه، چهار ماه دیگه. مطمئا نیستم.نقل قول:
بچه ها گویا پرز از اطرافیانش خواسته که هرکدوم برای مربی گری رئال یه پیشنهاد بدن و اسطوره ی باشگاه رئال مادرید، یعنی زیدان، هم تیمی گذشته خودش در تیم ملی، Laurent Blanc رو پیشنهاد کرده.
Laurent Blanc که الان مربی Bordeaux هست، فصل قبل به عنوان بهترین مربی لیگش انتخاب شد چون به عنوان اولین دوره مربی گریش این تیم رو دوم کرد و این فصل هم داره قهرمانش میکنه. ضمن اینکه زیدان اونو به خاطر بازی حجومی ای که تیمش به نمایش میزاره خیلی دوست داره.
به گزارش RmadridFC: مدیر ورزشی رئال مادرید اعلام کرد این تیم برای جذب کارلوس تبس مهاجم آرژانتینی منچستریونایتد اقدام کرده است...
پدراگ میاتوویچ مدیر ورزشی رئال مادرید اعلام کرد این باشگاه چند ماه پیش برای جذب توز، مهاجم آرژانتینی منچستریونایتد اقدام کرده است.توز اعلام کرده تابستان امسال اولدترافورد را ترک خواهد کرد ، ممکن است رئال مقصد بعدی این بازیکن باشد.
این در حالی است که میاتوویچ در گفتگو با Daily Mail می گوید توز قابلیت های بازی در ترکیب رئال را دارد اما بارها اعلام کرده می خواهد در انگلیس بماند.او می گوید :"من چند ماه پیش علاقه ام را به جذب این مهاجم اعلام کردم.با مدیر برنامه های او صحبت کردیم اما او اعلام کرد توز می خواهد در انگلیس بماند.کارلوس می خواهد به همراه خانواده اش در انگلیس بماند و تیم بعدی او نیز در انگلیس خواهد بود.بازیکنی که در منچستریونایتد و یا رئال مادرید بازی می کند باید از قابلیت های ویژه ای برخوردار باشد که توز آن قابلیت ها را دارد."
لیورپول یکی از مشتریان انگلیسی توز است.
سلام!
چرا کسی درباره باخت دیشب حرف نمیزنه؟
3-2 باختیم!
Villarreal 3 - 2 Real Madrid
16' Pires R. 47' Van der Vaart R.
63' Cani 87' Higuaín
....................................
من اصن خبر نداشتم
فکر می کردم امشب بازی داره
خوبه , 3 تا باخت پشت سر هم:13:
توز به درد نمیخوره بابا ! بنزما رو بگیرن !
آقا معلومه دیگه تو سه بازی پشت سر هم باختیم:19:نقل قول:
سلام!
چرا کسی درباره باخت دیشب حرف نمیزنه؟
توی سه بازی 15 گل خوردیم و فقط 4 گل زدیم از این 15 گل ، 8 گل بخاطر اشتباهات کاناوارو خوردیم و بقیه رو بخاطر بقیه مدافع ها و فقط یک گل بخاطر اشتباه کاسیاس و اونم دیشب بود تو بازی ولنسیا هم اشتباه کاناوارو باعث شد گل دوم رو بخوریم
این فصل تموم شد برای ما:19:
تا فصل بعد، من موندم پرز همش دنبال مهاجم و هافبک تهاجمیه دفاع رو میخواد چکار کنه فقط راموس و په په بدرد بخورند بقیه رو باید انداخت بیرون
تایید میشه!نقل قول:
تا فصل بعد، من موندم پرز همش دنبال مهاجم و هافبک تهاجمیه دفاع رو میخواد چکار کنه فقط راموس و په په بدرد بخورند بقیه رو باید انداخت بیرون
به نظرم چون هافبک و حمله بیشتر مورد توجه هواداراست پرز داره این کارو میکنه!
چند تا دفاع درجه یک میخوایم!
یادش بخیر اون موقع ها کارلوس عجب دفاعی بود!!
آخ گفتی...حرف نداشت.گل میزد...شوت می زد...سرعتی بود...پر قدرت...نقل قول:
وقتی استارت میزد موتور جت هم نمیتونست بگیرتش:31:نقل قول:
الان تو فنر باغچست؟
آره اونجاست...نقل قول:
مطمئنا پرز دنبال مدافع هم خواهد بود، پرز هم نباشه، رونالدو و زیدان دیگه عقلشون میرسه!
کلا زیدان بره دنبال بازیکن و مربی، پرز هم دنبال پول در آوردن باشه، دیگه حله! : دی
این فصل رو ولش
دو فصل پیش مال ما این فصل مال بارسا
من سال بعد قهرمانی تو اروپا رو می خوام
8 ساله رنگ قهرمانی تو اروپا رو ندیدیم
خوب گویا آرسن وینگر خلاصه از دست آرسنال داره خسته میشه!
به نقل از سایت گل وینگر گفته مربی گری در مادرید در کنار پرز برای هر شخصی جالب هست. اما فعلا در این باره سکوت میکنم، من معمولا تا روزهای آخر قراردادم حرفی نمیزنم...