بازی خودش رو هارد اکسترنالهنقل قول:
Printable View
بازی خودش رو هارد اکسترنالهنقل قول:
سلام بچه ها من یک گیم نت زدم و دیگه داره از تنوع میفته اخه بعد از اینکه رقیبمون کینکت آورده خیلیاز مشتریهامون بد کنکی می کنند من هم گفتم خوب وقشته یک دستی رو سر کسب و کارم بکشم واسه همین گفتم چند تا وسیله جانبی واسه پلی استیشن 3 خودم بگیرم تا شنیدم PlayStation Moveاومده می خواستم بدونم کارایی این وسیله در حد کینکت هستش و میتونه نیاز من رو برطرف کنه و مشتریهامو راضی بکنه یا نه و اینکه وقتی در مورد این وسیله جستجو کردم فهمیدم با خودش چند تا ابزار جانبی دیگه یمخواد مثل فرمان و اسلحه این دیگه قضیش چیه و ایا قبل از این دستگاه وسیله دیگه به بازار اومده واسه پلی استیشن یا نه؟
با تشکر
یه دسته ps3 دارم که حدود 5 ماه میشه استفاده نکردم ، امروز اومدم روشن کنم دیدم نمیشه ، شارژش کامله و فقط چراغها چشمک میزنن ولی دسته روشن نمیشه
چیکار کنم !
دوستان در رابطه با جدیدترین پچ بازی پس 2011 عرض کرده بودم ، گفتید ورژن بازی رو بدید .
بفرمایید : BLES01021 هستش .
ممنون می شم سریعتر رسیدگی کنید . با تشکر
نقل قول:
شما اگه از multiman استفاده میکنید:
روی بازی wwe smackdown vs raw 2011 از هارد اکسترنال مثلث رو بزنید
بعد زیر کاور یه چند تا گزینه میبینید.
شما گزینه EXTERNAL و BD.. رو تیک بزینید بعد دایره رو بزنید و برگردید
بعدش دکمه SELECT و ضبدر رو با هم بزنید، بازی بدون مشکل اجرا میشه. :20:
نکته: بازی حتماً باید روی هارد اکسترنال باشه.
یعنی کابل تا این حد میتونه تاثیر داشته باشه؟نقل قول:
آخه من چون از مکه خریدم ترس از این دارم که کلاه سرم رفته باشه؟
یعنی به هیچ وجه دستگاه مشکل نداره؟
آخه این جا تلویزیون هتل LCD هست اما خوب با hdmi وصل نکردم
میخوام خیالمو راحت کنید
یعنی دستگاه مشکلی نداره؟؟؟:41:
نه عزیز مشکلش کجا بود کابل HDMI وصل کن کیفیتشو حال کن.
من یه پی اس 3 کپی خور دارم . باش اینترنت میرم مشکلی نداره ولی فقط سایت های ایرانی رو درست نشون نمیده . نمیدونم نرم افزاری ، مرورگری ، چیزی هست درستش کنه یا نه . Piliz rahnamaii
اینم پچ های PES 2011:نقل قول:
پچ شماره 1:
پچ شماره 2:کد:http://tiny.cc/hza41
بهتره هر دو تا رو بنصبی اما همون 2 هم کفایت میکنه............کد:http://tiny.cc/pes2011p1
توی GT5 مثلا اگر اول شیم توی یکی از مسابقات Amatur قسمت A-pec 6 هزار دلار پول میده کاری توی مسابقه نمیشه بکنی که پول بیشتر بده؟
سلام دوستان.
کسی اینجا L.A NOIRE رو تموم کرده؟اگه کسی تموم کرده پ.خ بده . من یه جایی گیر کردم.
درودنقل قول:
pmچک کن
شما بعد از این که سایت باز کردی تونستی بازی های کپی رو باز کنی؟؟؟نقل قول:
اگه امتحان نکردی حتماً تست کن. :27:
نه عزیزم نمیشهنقل قول:
PS3 متاسفانه فونت فارسی رو پشتیبانی نمیکنه!نقل قول:
برای پشتیبانی این گروه های برنامه نویس ایرانی باید یه Homebrew براش طراحی کنن که فونت فارسی رو حالا به هر طریق پشتیانی کنه که گویا تا به الان همچین اتفاقی نیفتاده!
کانکت شدن به نت که مشکلی واسه CFW ایجاد نمیکنه،اگه بری PSN دستگاه آپدیت میشه و CFW به فنا میره..........نقل قول:
نقل قول:
یعنی الان اگه من سایت yahoo رو با ps3 باز کنم مشکلی پیش نمیاد واسه cfw???
از کدوم قسمت باید این کارو بکنم؟؟؟
نه پیش نمیاد،از web browser دیگه.................
بازی WWE All Stars هر دفعه نصب می خواد باید چکار کنم که دیگه نخواد ؟ کمک
یه سوال . اگه کپی خور کنیم بازی اورجینال هم اجرا میکنه ؟
و دسته ps2 میشه بهش وصل کرد
*بله بازی اورجینال رو به صورت عادی همونطوری که کنسولهای خام اجرا می کنند اجرا می کنه.نقل قول:
*من خودم دسته کامپیوتر با پورت USB رو وصل کردم. تو بعضی از بازی ها مشکل داره تو بعضی ها نه...
مثلا NBA 2K11 مشکل داره ولی PES2011 عادیه. دسته PS2 هم اگه به پورت USB وصل بشه بعید نیست ساپورت کنه.
بچه ها این بازی dragon age 2 عجب بازیه طلایییه !!!:31:
منو یاد دوران طلاییم با بازی mass Effect 2 انداخت ..... یادش بخیر چه دورانی بود :27:
هنوزم با هیچ بازی ای به اندازه mass Effect 2 حال نکردم البته من این بازیه mass Effect 2 رو تو کامپیوتر بازی کردم :31:
البته انحصاریا جای خود داره من اونای دیگه رو گفتم :31:
سلام.
من الان 3.55 هستم ...
میتونم همه چیز های مربوط به ه ک کنسول رو پاک کنم (مثل یه کنسول معمولی 3.55 بشه) و دوباره عملیات ه ک رو انجام بدم ؟؟؟
برای این کار باید کنسول رو به ورژن بالاتر ارتقاع بدم یا نه ؟؟؟
برای پاک کردن CFW و موندن تویه همین 3.55 راه هست اما درد سر داره،راحت ترین کار همون آپدیت به فریمور های بالاتر از 3.55 هست که CFW رو به صورت خودکار پاک میکنه...............
گفتم که ، می خوام دوباره بتونم هکش کنم ...نقل قول:
جدیداً یه مشکلی برا کنسولم درست شده ، گفتم شاید با این کار درست بشه (البته شایدم نشه)
با عرض سلام
من يه پلي3 چهل گيگ دارم ميخواستم بدونم چطور ميشه فهميد که هارد دستگاه رو چه چيزايي اشغال کردن چون هرچي بازي بوده از روي هارد پاک کردم اما هنوز نزديک به 7 گيگ از هارد اشغال شده البته تمام سيوها و ديگر فايل هاي مربوط به بازي هارو هم پاک کردم
راستي راهي هست که متال گيرو از روي هارد اکسترنال اجرا کرد؟؟؟؟
با تشکر فراوان
چه مشکلی پیش اومده؟؟؟نقل قول:
میتونی برای پاک کردن CFW از حالت ریکاوری وارد بشی و OFW 3.55 رو نصب کنی...........
آقا یه سوال راجب بازی LA Noire دارم
این بازی موقع حرف زدن دیالوگای بازی صدا نداره؟آخه واسه من اولش اون دو تا پلیس ها حرف نمیزنن ولی زیر نویس میاد واسشون
مشکل از بازی منه یعنی؟
این مشکل :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6314763&postcount=9298
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6315225&postcount=9304
سلام دوستان.
اگه من داخل مولتیمن روی بازی مثلث رو بزنم و بازی رو اپدیت کنم چی میشه؟بازی از کار میفته؟
1-هارد رو اصلا به PC وصل نکن...........نقل قول:
2-شاید با نصب دوباره فریمور 3.55 از Recovery Mode بتونی به حالت اولیه برگردونیش................
3-احتمالش هست که مشکل سخت افزاری باشه،با یه تعمیر کار قابل اطمینان مشورت کن...............
مشکلی پیش نمیاد.............نقل قول:
اما بهتره فایل PKG آپدیت هارو از طریق PC دانلود کنی و بعد نصب کنی،اینطوری راحت تر هم هست.............
چطوری با pc دانلود کنم اپدیت رو؟برنامه خاصی داره؟نقل قول:
مشکل که پیش میاد اگه آپدیت 3.6+ بخواد که بازیت کار نمیکنهنقل قول:
بله برنامه در به اسم PS3 Game Updater
salam.man PS3 version 3.66 daram.dastgahamo hak kardan be man dadan.alan na too bazie online dorost hesabi miram.na mitoonam bazie hak shode bokonam.mishe mano rahmnamei konin.aya mitoonam dastgahamo hak konm???
salam.vali man in fillo gereftam.natoonestam downloudesh konam.moshkel bevojood miad too gereftanesh.mire too ye site dige.ke oonam mige 172 mg bayad downloud koni.oonam ke poolie.lotfan mano rahnamaei kon.moteshakeram
سلام فکر کنم 3.66 شما spoofer باشه نه فریمور 3.66 چون اگه 3.66 بود که دیگه ه ک نمی شد.نقل قول:
---------------------------
دوستان خبری از psn نیست.تا کی باید منتظر یه -- باشیم تا بتونیم بریم psn ؟
فقط خریدِ دستگاه دیگهنقل قول:
چون همیشه سونیِ فرمور جلوتر از -- میده بیرون
اگه پول داشتم که یه XBOX میخریدم مینداختم کنار PS3 هم انلاین بازی میکردم هم کینکت داشتم نه اینکه یه PS3 دیگه بخرم.نقل قول:
--------------------------------------
امروز داشتم سایت های مربوط به ه ک رو میگشتم دیدم یه راه پیدا شده.البته هنوز در مرحله ی ازمایشه.تو اون سایت نوشته بود که یه نفر تونسته یه دونه حافظه ی NAND رو به PS3 اضافه کنه و هر وقت میخواد فریمور 3.66 رو لود کنه و بره PSN و وقتی هم که خواست کپی بازی کنه NAND ی که CFW روشه رو وصل میکنه و کپی بازی میکنه.