اره بابا حيف نيست آدم كا800 را عوض كنه با w850 ؟
دوربين كا800 عاليه سري w هيچكدوم به k800 نميرسه
Printable View
اره بابا حيف نيست آدم كا800 را عوض كنه با w850 ؟
دوربين كا800 عاليه سري w هيچكدوم به k800 نميرسه
اره منم منصرف شدم اگه بگیرم سعی میکنم دبلوی 950 بگیرم
آخه من روزی حدود 20 -30 تا اس ام اس به نامزدم میفرستم. دکمه های کا800 سفته پدرم رو در میاره
پول دبلیو 960 رو هم ندارم.
یه چیز به من میگه صب کن تا چند ماه بعد یه چیز به من میگه الان دبلوی 950 بگیر
ولی راستش رو بخواهید انقدر از خرید و فروش گوشی ضرر کردم دیگه اصلا دلم نمیاد 5 هزار تومان ضرر کنم
اره دبلیو 850 به کا800 نخواهد رسید
موافقم دگمه هاش اعصاب خرد کنه . ولی میتونی با my phone explorer اس ام اس بفرستی.
نقل قول:
آخه من روزی حدود 20 -30 تا اس ام اس به نامزدم میفرستم. دکمه های کا800 سفته پدرم رو در میاره
اصلا هم با حرفتون موافق نیستم. من تا حالا با هیچ گوشی مثل k800 برا sms فرستادن حال نکردم. با این گوشیا sms فرستادم.(با همشون sms نفرستادم بعضیاشون فقط باشون نوشتم که ببینم چطوریه)نقل قول:
موافقم دگمه هاش اعصاب خرد کنه . ولی میتونی با my phone explorer اس ام اس بفرستی.
k800-w850-w550-w810-w700-j100-k510
3250-1110-n73-n70-n95
ِِD500-N620
فقط با p990 که فرستادم احساس کردم بهتر از k800ه که اونم حسالش جداست
w850 نسبت به K800 فقط کیفیت هندزفریش بهتره که اونم میتونی هندزفریشو با 8000 تومن بخری.نقل قول:
اسم هندزفریش اینه : HPM 70
من قبلا w810 داشتم که هندزفری اون هنوز دستمه... میزنمش به K800 کیفیتش تقریبا همون میشه....
كيفيت ك800 توي صدا به سري دبليو ميرسه ولي بلنديش نه
كه با هك كردن مقداري صداش بلندتر ميشه
وقتی صدای گوشی رو با هک کردن زياد بکنی ، به مرور زمان خراب نميشه ؟
چون که به هر حال به اسپيکر ها فشار بيشتری مياد
خب اینم راه داره صدای اسپیکرت رو دو درجه همیشه کم کن بازم از همیشه بیشتره ولی توی هندسفری خیلی حال میده من چند بار حوس کردم سری واکمن بگیرم ولی انصافا با هک کردنش صداش خیلی بلند شده و منصرف شدم.نقل قول:
زنده باد سری k و uiQ:31:
سلام من ديروز بالاخره دلو زدم به دريا رفتم يه كا800 نقرهاي مامان خريدم.238000 تومن +25000 تومن رم 1 گيگ
به نظر شما قيمتش خوبه ؟؟؟
.تا حالا با چند تا مشكل مواجه شدم كه فكر ميكنم بقيه اين مشكلو ندارن.
1:در باتري گوشي خيلي خيلي سخت باز ميشه.يعني بايد باهاش كشتي بگيري و فكر كنم به خاطر باتريش باشه چون باتري هم خيلي سخت در مياد.
2:در دوربين در حالت بسته لق ميزنه يعني يه خورده شل و ول به نظر ميرسه و وقتي گوشي رو دستت ميگيري آزار دهندست.
3:سرعت انتقال اطلاعات از كامپيوتر به حافظه خارجي خيلي كمه.
در بعضي مواقع فونت فارسي را چپه مينويسه مثلا وقتي ميخواي ساعت تنظيم كني به جاي صبح مينويسه ح ب ص
البته اين مشكل رو در گوشي هاي ديگه سوني هم ديدم و واسه منم خيلي مهم نيست چون اصلا از فارسي استفاده نميكنم.
نخیر داداش من. توی اسپیکرم کیفیت w850 بهتر از k800 میباشد!نقل قول:
w850 نسبت به K800 فقط کیفیت هندزفریش بهتره