عکس های قطعات بذارین تا براتون بگم . در مورد آموزش هم باید به کلاس های تعمیرات پرینتر تشریف ببریننقل قول:
Printable View
عکس های قطعات بذارین تا براتون بگم . در مورد آموزش هم باید به کلاس های تعمیرات پرینتر تشریف ببریننقل قول:
با سلام
دوست عزیز من یه کارتریج ابی سامسونگ مدل clp315 رو شارز کردم اما چراغ روی پرینتر هنوز روشن هستش احتمال دادم که چیپست رو باید عوض کنم اما نمی دانم به چه صورت امکان دارد؟ممنون میشم جواب سوال من را بدهید.
خسته نباشين
من ميخوام يه پرينتر اسكنر بخرم ( دوكاره )
اما صادق بگم از پرينتر هيچي نميدونم :45:
يه پرينتر اسكنر ميخوام براي مصرف خونه گي
رنج قيمتش بين 200تا300 باشه
كارتريج و قطعات و غيره اش هم همه جا باشه يعني ماركي باشه كه بعدا واسه ي خريد كارتريج يا تعميرات دچار مشكل نشم
ممنون ميشم راهنماييم كنين :1:
سلام من یک پرینتر epson c43ux دارم که یک سال پیش توش کاتریج شارژی زده بودم و تموم شده بود ولی یک ماه استفاده نکردم بعد دیگر چاپ نکرد و خراب شد و بردم دادم تعمیر گفت جوهر خشک شده توش حالا میخواتسم بدونم با گذشت یک سال ماده ای اومده که بتونه جوهر این را پاک کنه درست شه نخوام پرینتر بخرم
من خودم کارتریج ها و داخلش ا حلال می ریزم و چند دقیقه داخل آب گرم می زارم . درسته از لحاظ علمی درست نیست ولی اکثر مواقع جواب می دهنقل قول:
به نظر شما برای یک محصل که هفته ای 5 تا 10 تا برگ نوشته پرینت میگیره جوهر افشان 2563 با قیمت 40 تومنبخرم یا لیزری 1005 با قیمت 130 تومن؟
شما نباید شارژ کنی تو دفترچه هم نوشته.باید از نو بخری وگرنه کیفیت چاپ میاد پایین.نقل قول:
راستش من حرفه ای نیستم و نمیتونم جواب سوالتونو بدم
فقط یه سوال داشتم چه قدر هزینه داشت؟
اگر چاپ گرفتن رنگی براتون زیاد اهمیت نداره سامسونگ 1640 بگرین . 1 سال هم گارانتی داره قیمتشم پایه های 95 هزار تومننقل قول:
سلام .. یک پرینتر رنگی لیزری برای چاپ کاور میخوام .. ... زیاد پرینت نمیگیرم حداکثر هفته ای 50 عکس ! در ضمن من پرینتر hp 6313 چهار کاره دارم ولی خیلی اذیت میکنه ... پرینتر لیزری با قیمت مناسب و ارزان چه پیشنهادی میکنید ؟
بچه ها هیچ کس نبود منو راهنمایی کنه واسه خرید ؟