100 گیگ حجم اضافه میخرید میشه 200 و خورده ای کمتر از 210 ، که میشه تقریبا گیگی دو تومن. شبانه یک سوم هست درنتیجه گیگی پاتون میفته حدودا 670 تومننقل قول:
Printable View
100 گیگ حجم اضافه میخرید میشه 200 و خورده ای کمتر از 210 ، که میشه تقریبا گیگی دو تومن. شبانه یک سوم هست درنتیجه گیگی پاتون میفته حدودا 670 تومننقل قول:
سلام دوستان مشکل بنده نوسان snr است مثلا 4 ساعت عددش 20 است ولی بعد از مدتی میره روی 6 جالبه گاهی اوقات میرم فقط با اسپلیتر و کابل و تلفن ور میرم دوباره میره رو عدد 20
زنگ زدم پارس آنلاین میگن خطتون که از جعبه کشیدن اتصالی داره
به نظرتون درست میگه؟
خطمون از کابل مسی قدیمی که روکش سیاه دارند
ممنون میشم کمک کنید
دوستان این انجمن را من در حالت عادی که باز میکنم همه چیز بهم ریخته هست اما وقتی با .... باز میکنم به راحتی باز میشه و چیدمان انجمن درست هست .
برای بقیه هم همین طور هست ؟
خواهش میکنم.نقل قول:
در مورد گیگی 670 تومن هم عرض کردم که با یه تمهیداتی حداکثر میشه تا این قیمت آوردش پایین که بعدتر دوست دیگهمون توضیحش رو دادن. با خرید 100 گیگ یه جا.
البته قیمت هر گیگ ترافیک اضافه تو همه ISPهای ADSL بدون ارزش افزوده 3600 تومن و با ارزش افزوده 3924 تومن درمیآد. اما منظور من کف قیمت هر گیگ دانلود شبانه بعد از حرف رایگان شبانه بود.نقل قول:
سلام دوستان
یه مشکل دارم.:n27:
غروب که میشه. اینترنتم قطع و وصل میکنه.
چراغ DSL ثابته.
ولی اینترنت قطع میشه و دوباره میاد. حدود 20 -30 ثانیه هی قطع بعد از 10 دقیقه وصلی دوباره قطع.
زنگ میزنم پشتیبانی راه به جایی نبردم.
تمام سیم کشی ها چک شده، اتصالات لحیم کردم.
تلفن هارو از خط سوا کردم و مودم خالی ر وصل کردم.
ولی باز غروب که میشه تا 11-12 ضب فرت و فرت قطعی دارم.
یه مدت خوب بوداااا. ولی باز این مدلی شده!!
کمک لطفا :n28:
سلام چی بگم پارس آنلاین هم مزخرفه شما برو snr خطتو چک کن ببین چقدرهنقل قول:
البته دوست عزیز شبها به علت شلوغی قطع و وصلی زیاد میشه شما سرویستو هم بگو مثلا حتی منی که 2 مگ دارم اوضاعم خرابه وای به حال 512 و بقیه
مشکل از طرف شما نیست. چون شبها دچار این مشکل میشید، علت تراکم پهنای باند پارسآنلاین در مرکز مخابراتی تو اون ساعتهاست که به طور معمول ساعتهای شلوغی هستن.نقل قول:
دوستان ممنونم.
خطم سالمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم پارس بعد پیگیری های زیاد (طی 8-7 روز) اخر مشخص شد مشکل از خودشونه.
گفتن شهر شما (جویبار) مشکل داره.
گفت مشکل اینه که pppoe هست و میپره. داریم درستش میکنیم.
شماره ی صدای مشتری رو داد و گفت زنگ برزن بگو خسارت و پیگری و ..... رو بهشون بگو.
فعلا که زنگ نزدم.
من گیمرم و این موضوع دیسکانکت خیلی خیلی اذیتم میکنه