کلا خصلت همراه اول اینه که هر غلطی می خواد بکنه باید با گذاشتن منت رو سر مشترکین باشه. نسل ۳ رو هم اون ماه های اول رو ۲۵۶ محدود کرده بودنقل قول:
اوایل هم باید میرفتیم دفترش و فرم پرمیکردم و پول واریز می کردیم تا sms رو فعال کنه
Printable View
کلا خصلت همراه اول اینه که هر غلطی می خواد بکنه باید با گذاشتن منت رو سر مشترکین باشه. نسل ۳ رو هم اون ماه های اول رو ۲۵۶ محدود کرده بودنقل قول:
اوایل هم باید میرفتیم دفترش و فرم پرمیکردم و پول واریز می کردیم تا sms رو فعال کنه
سلام،نقل قول:
بله دوست عزیز
فکر می کنم همراه اول نمی تونه USim به اندازه تامین کنه و البته نمی تونه پوشش 4g خودش را گسترش بده ، اینجوری و با این دلیل می خواهد مشترکین رو بفرسته دنبال نخود سیاه
من رفتم امور مشترکین همراه اول گفتم سیمکارت فورجی میخوام مسئولش گفت همراه اول فورجی نداره فقط ایرانسل فورجی داره
منم یه دفاترشو رفتم گفتم خانوم usim دارین؟ گفت سیم کارت میخواین؟ گفتم همین سیمکارتای جدید که برای نسل چهارمه. گفت با همون سیم کارتی که دارین وصل شین مشکلی نداره! تشکر کردم و اومدم.نقل قول:
فقط میشه تاسف خورد. الحق و الانصاف باید اسمش گذاشت "همراه آخر" [emoji1]نقل قول:
.... تو روح همرا اول و آخرشون
یکشنبه میرم یه سیمکارت ایرانسل میگیرم، خیلی شیک و مجلسی میندازم تو Z2 م . این سیمکارت همراه اول هم میندازم تو یه 1100 پاره آجر.
لیاقت همراه اول همینه.
مطمئن باشید تا 10 سال دیگه هم نمیتونه مثل آدم 4G رو راه بندازه که اگه میخواست واقعا راه بندازه تو همین چند ماهه لااقل یه کارایی میکرد
ربطی به همراه اول نداره همشون همینجور هستندنقل قول:
اوایل اومدن یوسیم ایرانسل رفتم دفتر اصلی ایرانسل تو اهواز. بعضی ها شون که می گفتن اونی که شما می خواید اسمش isim هست بعضی هاشون هم می رفتن از چندتا از همکاراشون می پرسیدن اخرش می گفتن همچین چیزی نداریم
حرف شما درست که نمایندگی ها اوایل نمیدونن چی هست و از خودشون یه حرفای خنده دار میزنن. ولی اینکه بری دفتر مرکزی همراه اول و بهت بگن سیم کارت مشکل آنتن دهی داره دیگه خیلی خنده داره....نقل قول:
بیا و راحت بگو تعداد محدود بوده و تموم شده.
همون روزی که ایرانسل تو مشهد برای اولین بار از شبکه LTE رونمایی کرد من در تهران رفتم دفتر ایرانسل تو مترو امام خمینی و خیلی با استقبال فراوان و براحتی یوسیم گرفتم. تازه گفتن خوب کاری کردید سیم عوض کردی LTE در حال گسترشه. اصلا نگفتن تهران راه نیافتاده یا فعلا توزیع نمیکنیم یا مثلا آنتن نمیده...
رفتی بگیری بگو سیمکارت فورجی میخوام که متوجه بشه من دو روز پیش که رفتم اول گفتم usim دارید طرف عجیب نگاهم کرد بنده خدا فکر کرده بود من سیم میخوام بجای الکتریکی اشتباهی اومدم اینجانقل قول: