تو عکس مشکلی نشون داده نشده.نقل قول:
Printable View
تو عکس مشکلی نشون داده نشده.نقل قول:
سلامنقل قول:
این که دیر بالا میاد فکر میکنم بخاطر این هست که فست استارت آپ فعال نبوده!
طوری لپ تاپ رو خاموش کن که قابلیت فست استارت آپ فعال بمونه ، برای لپ تاپ من با ویندوز 8.1 enterprise موقعی که از منوی چارم لپ تاپ رو خاموش میکنم حالت فست استارت آپ فعال میشه و بعدش لپ تاپ سریع تر بالا میاد اما وقتی که روی منوی استارت راست کلیک میکنم و خاموش میکنم لپ تاپ دیرتر بالا میاد و همون صفحه مشکی که گفتی میاد و دیر تر لود میشه
میشه دقیق بگین چطور باید خاموشش کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
برای چی میخواین fast start up رو خاموش کنید ، این گه خیلی خوبه سرعت بالا اومدن ویندوز رو بالا می بره
به هر حال اگر میخواین غیر فعالش کنید و یا اینکه غیرفعال شده و بخواید فعالش کنید اینجا اموزشش هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس رو ببین : تو تسک منجر زده که 7 روز و 8 ساعت روشن بوده درصورتی که همین الان روشنش کردم ! این بخاطر قابلیت فست استارت آپ هست وقتی فست استارتاپ فعال بشه این عدد صفر نمیشه همینطوری میره بالا
سلام
من بعد از اپدیت بایوس لپ تاپ یه مشکل پیدا کردم و اون هم اینه که کارت گرافیک انویدیا شناسایی نمیشه
وقتی می خوام درایور رو نصب کنم میگه سخت افزار متناسب با درایور موجود نیست
البته مثل اینکه این مشکل برا خیلی ها بعد از اپدیت بایوس پیش اومده ولی با نصب درایور جدید حل شده
- انواع درایورها ( هم انویدیا و هم اینتل )رو امتحان کردم ( قدیمی و جدیدترین )
- تو بایوس حالت گرافیک رو discard هست
- توالی های مختلف رو هم امتحان کرد م ( اول اینتل بهد انویدیا - اول انویدیا )
به غیر از تعویض ویندوز چه پیشنهادی دارید ؟
با تشکر
در جواب یکی از دوستان که گفته بودن وقتی ولوم صدا رو می برن بالا صدا منتقل میشه به بلندگوی سمت راست:
برای منم همینجوره و این مشکل با مدیا پلیر ویندوزه، با kmplayer درست میشه
فکر کنم روی ویندوز 7 فقط اینجوری باشه روی وین 8.1 تست نکردم
با سلام . در صورتی که کارت گرافیک دوم رو از توی Device manager میبینین ولی نصب نمیشه ، مشکل 95 % انتخاب اشتباه درایور هست .نقل قول:
خیلی از دوستان درایور کارت گرافیک پی سی رو به جای درایور کارت گرافیک لپ تاپ دانلود می کنند . در این صورت نصب نمیشه
من فقط میتونم برای گوشی خودم که سیستم عامل جاوا داره فایل بفرستم یا بگیرم اما اگه بخوام به لپ تاپ دیگه یا یه گوشی اندروید فایل بفرستم نمیشه
مشکل چیه؟
می تونید راهنمایی کنید چطوری میشه کلید های Fn و Function ها رو فعال کرد روی Z510؟
آیا درایور خاصی باید نصب بشه؟
سلام دوستان خسته نباشید
من تازه این دستگاهو خریدم
صفحش خیلی خستست میشه کاری کرد ک رنگارو بهتر نشون بده؟