البته کسرا جان کسی که این چند سال اخیر حواشی ال کلاسیکوها رو دنبال کرده باشه، نحوه صحبت کردن کاسیاس رو به خصوص بعد چند باخت پشت سر هم رئال از یاد نبرده. لازم نیست یادآوری کنم که؟ کلا عادت کردیم به دو نوع متفاوت از مصاحبهها یکی بعد باخت یکی بعد برد.
چطور بعد حرکات په په رو کاسکوئرو یا پیاده روی از قصد رو دست مسی صحبتی از "Slap" اینا نبود؟همه هم میدونیم این عکسالعمل کاسیاس بخاطر حمایت په په جلو مو بوده و ربطی به قضایا دیگه نداره. بعد کسی که فوتبال بازی کرده باشه میدونه که یه تماس جزئی صورت و استوک، حداقل آسیبش خراش رو صورت بازیکن هست حالا اگه عمدی باشه که دیگه کامل آثارش رو باید رو صورت په په دید.
چابی هم تو مصاحبش گفته: سرجیو انسان راستگویی است و وقتی می گوید که از عمد به په په ضربه وارد نکرده است، من باور می کنم. البته که این اتفاق از تصوایر نیز مشخص است. اما متاسفانه بازیکنان رئال مادرید و به خصوص هم تیمیهایش در تیم ملی اسپانیا حملات زیاد و ناجوانمردانهای را درچند روز اخیر متوجه او ساخته اند.
در ضمن نحوه صحبت کردن و کردیت دادن رو ما بعد مصاحبه چابی میدیم که بعد باخت به رئال "کوپا" برای تیمتون دست میزنه و تبریک میگه. البته برعکس این قضیه رو هرچی جستجو میکنیم به یه نمونه هم برخورد نمیکنیم. یا اینکه یه بازیکن مثل پویول که از لحاظ اخلاقی الگوست، که به جا دامن زدن به حواشی ال کلاسیکو مثل قضیه دزدی یا همین Slap زدن. تو الکلاسیکو حتی نمیذاره پیکه فندک رو به داور نشون بده و ازش می خواد که فقط بازیش رو بکنه! اینجا باید قضاوت کرد رو تفاوت ها
واکنشا دنیا فوتبال بعد حرکت په په و بوسکتس نشون میده مردم گول مانور هایه تبلیغاتی رو نمیخورن و فرق بزرگنمایی یا حقیقت رو بهخوبی درک میکنن، خارج از اون چیزی که بعضیها دوست دارن نشون بدن و بهربرداری کنن.