بازی رو نصب کن و بدون اینکه کرک کنی پچ PesEdit رو نصب کن تمام درست میشه همه چی هم نقل انتقلات درست میشه هم قسمت انلاین به بازی اضافه میشه :n01:نقل قول:
Printable View
بازی رو نصب کن و بدون اینکه کرک کنی پچ PesEdit رو نصب کن تمام درست میشه همه چی هم نقل انتقلات درست میشه هم قسمت انلاین به بازی اضافه میشه :n01:نقل قول:
دوستان من امتحان کردم،جواب داد.ممنوننقل قول:
شوت عادی اگر خواستید بزنید که همه بلدند اما اگر خواستید شوتتون کمی قدرتش بیشتر شه شوت رو که فشار دادید هنگامی که توپ با پای بازیکن تماس پیدا کرد دوباره اون رو فشار بدید . اگر خواستید شوتتون به نقطه ای خاص بره و زود عمل کنه ، همراه با شوت شوک سمت چپ رو مخالف دروازه و مایل به چپ یا راست نگه دارید . اگر هم R2 رو همراه با شوت نگه دارید بغل پا می زنه (این رو همه بلدید) . تو نسخه 14 اگر در محوطه جریمه شوت رو همراه با L1 فشار بدید بر خلاف 13 که توپ از بالای دروازه بیرون می رفت در این نسخه توپ به صورت چیپ در دروازه قرار می گیره . البته فوت و فن های دیگه ای در شوت هست که نمیشه به صورت نوشتاری توضیح بدم :n01:
مرسی ولی به نظرم یکم تایم رفت و برگشت زیاده یعنی تا دکمه رو میزنی شوت نمیزنه یا مکث شوت میزنه تو سایتهای خارجی هم از این مورد شکایت داشتن حالا منتظریم ببینیم کونامی پچی چیزی میده بیرون واسه بعضی مشکلات یا نهنقل قول:
من از اون موقعی که بازی را گذاشتم روی Windows Mode و سرعت بازی را 1 کردم ، تاخیر توی پاس ها و شوت ها و تاخیر توی چرخش بازیکن ها بهتر شده !
شما هم اینکارو بکنید ، مطمئناً از بازی لذت بیشتری خواهید برد !
الان با این حالت ، استقلال برداشتم روی حالت سوپراستار ، آرسنال را 2-1 زدم با گل های فرهاد و ساموئل :n08:
تشکرررررررررررررررررنقل قول:
:n12:
پس بااین حساب کمی بایدصبرکنیم تا رسمی کونامی بیاد چون من اهل pesedit نیستم:n09:
بازهم ممنونم
دقیقا باهمه صحبتاتون موافقم:n05:نقل قول:
البته بعید میدنم مشکل دیر عمل کردن بعضی از اکتها
توی آپدیت بعدی حل نشه
انصافا صداگذاری و گرافیک بازی فوق العاده محشر شده:n12:
تغییرات گیم پلی هم باعادت کردن و وقت گذاشتن برای یادگرفتن!
عالی میشه
درکل اگر دوستان لیست قطعاتتونو بزارید توی امضاتون
متوجه میشیم که انجین این بازی روی کیسهای low-reng واقعا کرش میکنه
پس ضعف کیسهامونو به گردن بازی نندازیم
این موتورعالیه
برا من قطعاتم زده good فقط ram زده ok چون 2 هست ولی توی بازی خیلی کنده حتی روی کمترین رزولیشن و low و لگ هم داره روی فول اسکرین هم نمیزازم ولی باز لگ و کنده .
گرافیکم و ویندوزم رو 1 سال هست اپدیت و عوض نکردم بخاطر همینه ایا ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
با تمام حرفات موافقم!نقل قول:
اتفاقا خوشحالم که اون مد مسخره بردار دریبل کن همه رو بچسبونش به تور برداشته شده!
من بشخصه خیلی از گلام رو با باز کردن عمق حریف و بعضا با دفاع یا هافبک نفوذ کرده میزنم!
اما یه مورد رو من مشکل دارم! اونم دفاع کردنه! :n23:
کارت گرافیکت رو آپدیت کن...نقل قول:
ویندوز زیاد مهم نی
-----
اول بذار رو windows mode
بعد کیفیت رو بزن رو high و رزولوشنت هم تا ته بذار و بازی کن
منم اول مشکل تو رو داشتم اما وقتی رو حالت windows mode میذارم بازی کاملا روون اجرا میشه
موفق باشی