پاک کردن کومودو حرامه :n02:نقل قول:
پاک کردن کومودو حرامه :n02:نقل قول:
وا خب بدین دیگه الان مورد پیدا کردم شدیدنقل قول:
کمودو به راحتی از Programs and Features پاک میشه و نیاز به ابزاز جانبی نیستنقل قول:
Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features
ولی اگر به غیر از این میخوایید این پست رو مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینجاستنقل قول:
داشت پاک میشد
یدفعه برق رفت حجالا اومده میخوام پاک کنم اصلا تو لیستش نیست ولی فایل هاش همه چیزش هست:|
تعمیر (نصب) کن و دوباره پاک کن.....نقل قول:
علی آقا داستان این کیوسک و دانلود منیجر آخرش به کجا رسید؟
سلام به کاربر Jadda متاسفانه جوابم را از پست قدیمی تر نتواستم پیدا کنم
سوال : من آنتی ویروس کومودو را دانلود و نصب کردم و بروز می باشد ولی جدیدن هر نرم افزاری را که میخوام نصب کنم مخصوصن دانلود منیجر و کرک آن را به عنوان مخرب شناسایی و قبل از اقدام خودم پاک میکند و در قرنطینه آن را جز اسثنا قرار دادم و اجازه اجرا را به نرم افزار و کرک دادم ولی باز هم این هشدار ها رو میده
سلامنقل قول:
پیغام اول --> اجازه بدهید
پیغام دوم--> از گزینه سوم یعنی انتخاب قوانین > مجاز (تیک به خاطر داشتن را هم بزن)
===
اما بطور کلی بخش استثنائات آنتی ویروس با بخش "حفاظت" جداست.... شما باید برنامه IDM را به "لیست فایلهای امن" هم اضافه بکنید.... این لیست در بخش "اعتبار سنجی" قرار داره.
===
یک نکته کلی: چند روز با کومودو کار بکنی قلقش دستت میاد.... کما اینکه هر آنتی ویروس دیگری هم باید چند روزی باهش کار کنید... من الان برم AVG نصب بکنم یکی دو روز باید باهش ور برم تا آشنا بشم.
نقل قول:!Thank you very much for your great answer
آنتی ویوروس Comodo هروقت ویروسی را پیدا میکنه برای پاک کردنش میگه باید سیستم ریست بشه. چیکار کنم که که پیغام ریست نده ؟