اتفاقا عجب مثال جالبی زدید چون سوسک ها و سایر حشرات مهارت اجتماعی و ارتباطی فوق العاده بالایی دارند جوری که مهارت های ارتباطی انسان ها در مقابلشون سطح پایین و بی کیفیت جلوه میکنه.
کیفیت و پایداری واقعا بستگی به شرایط طرفین داره یه موقع شرایط یه جوری هست که اشخاص رابطه ناپایدار و گذرا رو انتخاب میکنن نمیشه گفت حتما باید یه رابطه پایدار بمونه.
فکر نمیکنم نظرم یه طرفه باشه. به عنوان کسی که به آزادی های شخصی اعتقاد داره چه زن چه مرد آزادی عمل دارن هر جوری که دوست دارند رفتار کنند هر چیزی رو که دوست دارند تجربه کنند و مهارت بدست بیارند. ولی مسئول بازخواست جامعه از افراد و برخورد قانون با شهروندان که دیگه من نیستم.
هر انسانی از هر موقعیتی مهارت کسب میکنه اگه من از یه ارتباط به یه شخصی یه تجربه و مهارتی بدست بیارم این در مورد اون شخص مقابل هم صادقه، اصلا هم به نظرم غیر منطقی نیومد برخود اون مورد خاص به نظرم پرتوقع اومد بیشتر. از این گذشته چیزایی که واسه من و شما حکم کسب تجربه رو داره واسه این پلنگا همش خاطره است.
قبول داشتن یا نداشتن من و شما تعیین کننده نیست همونجور که باید و نباید قطعی در کار نیست. یه نفر بخواد میتونه داشته باشه یه نفر به هر دلیلی نخواد میتونه نداشته باشه.