تصویری که شما به این طریق انتقال میدهید(تبدیل) از نظر کیفیت پایینتر است و نمیتوانید تصاویر HD و بالاتر رو با وضوح واقعی به نمایشگر انتقال دهید.نقل قول:
Printable View
تصویری که شما به این طریق انتقال میدهید(تبدیل) از نظر کیفیت پایینتر است و نمیتوانید تصاویر HD و بالاتر رو با وضوح واقعی به نمایشگر انتقال دهید.نقل قول:
خوب خودم جواب رو پیدا کردم و اینجا میگم تا اگر کسی به ابن مشکل برخورد کرد علت رو بدونه...نقل قول:
این مشکل معمولا مربوط به یکی از پلیرها میباشد که به علت عدم توانایی در پخش یک فرمت تصویری باعث این مشکل میشود...که باید پلیر مربوطه را شناسایی و آنیستال یا از داخل تنظیمات فرمت مربوطه را از حالت پیش فرض پخش در پلیر حذف نمود.
سلام من درایور کارت گرافیک لپ تاپ مدل دل استادیو1537 رو احتیاج دارم
اگه ممکنه کمکم کنین
سلام من لپ تاپ مدل دل استادیو 1537 دارم
درایور کارت گرافیکشو واسه اکس پی می خوام میشه منو راهنمایی کنین
من وایوFW390 دارم به نظرم خیلی زود داغ میکنه و فنش شروع میکنه با کار کردن. چند باری هم تا حالا هنگ کرده البته بعد از حدود 8 - 9 ساعت کار کردن.
این داغ شدن وایو ها عادیه یا نه؟
درخواستتون رو اینجا مطرح کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=258
سلام
من دو تا سوال داشتم
می خواستم ببینم که آیا در حالی که لپ تاپ در حال شارژ است آیا اشکال دارد که باطری در لپ تاپ قرار داشته باشد و یا به طور دقیق تر آیا اشکال دارد در حالی که باطری در لپ تاپ قرار دارد همزمان لپ تاپ در برق باشد و شارژ شود
آیا عمر باطری کم می شود
دومین سوالم اینه که دکمه ی fn لپ تابم هیچ کاری رو برای من انجام نمیده با توجه به اینکه من ویندوز اورجینال خودش رو که ویستا بود با xp عوض کردم
آیا با نصب کردن مجدد ویندوز ویستا این دکمه ی fn کار می کند یا نه مشکل از جای دیگریست
با تشکر فراوان
1-خیر مشکلی پیش نمیاد و این روال عادی هست ولی به گفته برخی حداقل هفته ای یکبار بدون شارژر استفاده نمایید تا باطری تخلیه شود.نقل قول:
2-کلید Fn بصورت ترکیبی با کلیدهای دیگر مثل Fn+F10 عمل مینماید ...
میدونم که کلید Fn بصورت ترکیبی با کلیدهای دیگر مثل Fn+F10 عمل مینماید اما سوال من چیز دیگه ای بود من گفتم که
دکمه ی fn لپ تابم هیچ کاری رو برای من انجام نمیده با توجه به اینکه من ویندوز اورجینال خودش رو که ویستا بود با xp عوض کردم
آیا با نصب کردن مجدد ویندوز ویستا این دکمه ی fn کار می کند یا نه مشکل از جای دیگریست
با تشکر
سلام. ببخشید میشه گرافیک لب تاپ مدل acer 4710 رو ارتقا داد؟