دوستان من تو این مرحله گیر کردم و هر کاری میکنم زده نمیشه چیکار باید کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان من تو این مرحله گیر کردم و هر کاری میکنم زده نمیشه چیکار باید کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از باران دانلود گرفتم. ولی بعد از نصب و کپی آپدیت و کرک و فایلهای اضافی, وقتی روی فایل اصلی بازی کلیک میکنم هیچی باز نمیشه.
از تو Task manager هم که نگاه میکنم میبینم bf3.exe در حال اجرا هست و فقط 6 مگابایت از رم رو به خودش اختصاص داده و روی همون 6 ثابت مونده.
چی کار کنم؟
اگر هم کرک نکنم و همینطوری بازی رو اجرا کنم گیر میده که origin رو نصب نکردی.
باید C رو بزنی .... هواپیماهایی که میخواد بلند بشه رو ببینی!نقل قول:
دوستان من تو این مرحله گیر کردم و هر کاری میکنم زده نمیشه چیکار باید کنم
من عکست رو کامل نتونستم باز کنم ... سرعتم کمه!
دهنه مارو اين مرحله سرويس كرد الان تو اين هواپيما دقيق كجاشي چون خودش اين تو چند قسمته حالا اين جوري كه معلومه زوم مي كني رو اين زرد وقتي كه لاك كرد شايدم نكرد نشونه مي گيري سريع مي زنينقل قول:
هر کاریش میکنم زده نمیشه لاک هم نمیکنهنقل قول:
اینی که شما میگید ماله یکم قبل از اینجاست اکه عکسو ببینید متوجه میشیدنقل قول:
این مرحله که کاملا واضحه باید چیکار کنی ! :18:نقل قول:
دهنه مارو اين مرحله سرويس كرد الان تو اين هواپيما دقيق كجاشي چون خودش اين تو چند قسمته حالا اين جوري كه معلومه زوم مي كني رو اين زرد وقتي كه لاك كرد شايدم نكرد نشونه مي گيري سريع مي زني
من موندم چرا گیر کردی :18:
نقل قول:
ادمای روی زمینو بزن.
يه هواپيما بود ضرتي بلند مي شد خلاصه سرويس كرد ديشب داشتم بازي مي كردم كه ردش كردم :31:نقل قول:
شما که میدونید بگید خوبنقل قول: