papillon11
M e i s a m
ممنونم.خیلی سایتتون خوبه اصلا نمیشه از سایتتون ایراد گرفت
ببخشید میشه قسمت skill هر قدرت یه توضیح مختصر بدین که کارش چیه؟
Printable View
papillon11
M e i s a m
ممنونم.خیلی سایتتون خوبه اصلا نمیشه از سایتتون ایراد گرفت
ببخشید میشه قسمت skill هر قدرت یه توضیح مختصر بدین که کارش چیه؟
چطوری؟ با یک ضرب همه رو می کشی الان؟نقل قول:
1- پاور ها رو فقط میشه یکبار در هر روز استفاده کرد و قدرت های خاص خونی و نژادی تو اون قسمت قرار میگیره. شوت ها عمومی هستن که همه میتونن داشته باشن تو بازینقل قول:
2- تو هر جونوری یه سری اشغال پاشغال هست که هر کدوم هم یه وزن و یه ارزشی دارن (برای فروش) به اندازه ای که جا دارید با ارزش ترین ها رو بردارید و بعدا به مرچانت ها بفروشید (حجم اولیه شما 300 تاست)
3- والا منم نمیدونم من 4 5 تا پیدا کردم همه رو ریختم رفت :دی دوستان در این مورد اطلاعی دارن بگن
4- تقریبا بی نهایت یعنی در واقع هر چی بکشی باز اضافه میشن و تمومی ندارن :21: یه سری شون پیدا کردنیه یه سریشون ماموریتی
سلام چند تا سوال داشتم
1-چطوری میشه زن گرفت اون گردنبند رو هم دارم؟
2-تو قسمت اسکیل ها میشه هر کدام قدرتهارو یه توضیح مختصر بدین؟
3-چطوری میشه دو تا همراه داشته باشی یکیرو دارم که اسمش لیدیا یکی دیگه رو چطوری بگیرم؟
خواهش میکنم یکی جواب بده
1- با همه نمیشه ازدواج کرد فقط با یه سری افرادنقل قول:
گردنبند رو میپوشی میری باهاش صحبت میکنی اگه گفت interested in me... یعنی شدنیه. بعدشم میرید تو یه معبد تو شهر riften و... منتها سعی کن خونه داشته باشی قبلش
2- زیاده فعلا حسش نیست :دی هر کدوم رو خواستی بپرس
3- فقط یک همراه میشه داشت
آموزشش تو چند صفحه قبل هستنقل قول:
خوب تنها اژدهای آخر جلوش چند ثانیه شاید زنده بمونه بقیه که نه
یعنی استوخون اژدها فقط به درد فروختن میخوره یا میشه باهاش زره یا اسلحه ساخت؟اخه روش میزنه equip اگه املاشو درست نوشته باشم!اما وقتی میزنی ورش داره میزنه نمیتونی ؟!
لطفا شماره صفحه رو بگیدنقل قول:
موزشش تو چند صفحه قبل هست
خوب تنها اژدهای آخر جلوش چند ثانیه شاید زنده بمونه بقیه که نه
برای ساختن ارمور هم میشه استفاده کرد ولی نه به این زودی تو بازی که شما هستی :46:نقل قول:
و البته وقتی شما به توانایی ساختن دراگون ارمور برسی با هزینه کمتر میتونی بهترش رو بسازی پس بفروشی به نظر من بهتره
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
راستی ساختن این اسلحه های قوی هم مال ته بازیه! شما هنوز اسکیل کافی نداری!
با Dragon scale و Dragon Bone میشه زره دراگون ساخت ( توسط Smithing و پرک های اون )نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6708999&postcount=2209
کسی بالاتر نزده از این اگه نه بگید تا بریم سر کار و زندگیموننقل قول: