احتمالا مشکل از PC Companion هست چون منم نتونستم با این برنامه آپدیت کنم ارور internet connection required میدادنقل قول:
با برنامه updat service به راحتی آپدیت شد
Printable View
احتمالا مشکل از PC Companion هست چون منم نتونستم با این برنامه آپدیت کنم ارور internet connection required میدادنقل قول:
با برنامه updat service به راحتی آپدیت شد
قبلا x10 را میخواستم با اپدیت سرویس اپدیتش کنمنقل قول:
ولی اجازه نداد و گفت باید با pc companion اپدیت کنم
حالا امروز باز تست میکنم
اگه نشد میرم سراغش
شاید تو آرک کار کنه
این ارور که واسه ارک میده فرق داره
نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وی پی ان هم باز ارور داد
حتی با adsl دیگر نیز تست کردم بازم ارور داد
اسماعیل این PC خیلی خودش رو لوس میکنه.من 1 بار هم نتونستم باهاش آپدیت کنم.برو با آپدیت سرویس تست کن.
در مورد تشخیص چهره هم چون توی مراحل اولیه هست روش نمیشه حساب کرد.ظاهرا با عکس طرف هم میشه لاگین کرد:دی...خود گوگل گفته هنوز توی مراحل اولیه هست.بعدا تکمیل میشه.
حامد دارم با اپدیت سرویس اپدیتش میکنمنقل قول:
156 مگ
الان داره تموم میشه
ردیفه
تشخیص چهره هم اگه مثل لپ تاپ من باشه نداشتنش بهتره
چون وقتی مثلا تو نور شب عکس میگرفتم و روز میخواستم لاگین کنم نمیشد
خلاصه باید نورش خیلی شبیه همون باشه که عکس گرفته شده
اسماعیل با خود گوشی هم میتونستی آپدیت کنی !
الان نوتیفیکشنش برای من اومده ! هر کاری میکنم نمیره :(( !!
تنها چیزی که تو این گوشی حال ادمو میگیره همین دوربین دوم هست با اینکه تو ایران کاربرد نداره ولی نمیدونم اس ای از نذاشتن این دوربین چه ضرری کرده معلوم نیست انگار داره واسه شبکه های موبایل نسل یک داشته گوشی میزده :27:نقل قول:
یعنی داری میگی آپدیت آیس کریم به این زودی اومد ؟:18: من خونده بودم آخر 2011 تازه داره 2.3.5 سال بعد 4 میاد برای xperia !نقل قول:
:دی....دقیقا.پسرخالم لبتابش به غیر از خودش دوستشم میشناسه:دی..کلا یه چیز فانتزی هست تا کاربردی مگر اینکه پیشرفته باشه.نقل قول:
تشخیص چهره هم اگه مثل لپ تاپ من باشه نداشتنش بهتره
چون وقتی مثلا تو نور شب عکس میگرفتم و روز میخواستم لاگین کنم نمیشد
خلاصه باید نورش خیلی شبیه همون باشه که عکس گرفته شده
آره اون آپدیت سرویس هیچ وقت ناامیدت نمیکنه.
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
نه این 2.3.4 هست ظاهرا یا 2.3.5.نقل قول:
یعنی داری میگی آپدیت آیس کریم به این زودی اومد ؟ من خونده بودم آخر 2011 تازه داره 2.3.5 سال بعد 4 میاد برای xperia !
ببخشید مزاحم بحثتون شدم
من 3-شنبه شب گوشی رو گرفتم آپدیت 2.3.3 هست
میارزه آپدیت کنم
یا اینکه وایستم تا خود ics بیاد
اگه الان آپدیت کنم چه خصوصیاتی بهش اضافه میشه که بیارزه
الان این قابلیت ماوس و کیبردو فلش و ....
چطوری به گوشی وصل میشه؟؟؟!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
من نرم افزار maverick رو نصب کردم از فروم دیگه نقشه ایران شهر خودمونو با چندتا از شهر دیگه رو دانلود کردم تا زوم 17
میخواستم بدونم میشه با کامپیوتر مستقیم تو سایت گوگل رفت و از قسمت گوگل مپ شهرهایی رو که میخوام تا زوم دلخواه رو سیو (دانلود) کنم
بعد مپ های دانلود شده رو تو پوشه maverick کپی کنم؟؟؟؟
-------نقل قول:
مرسی .
برای دوربین دوم هم خیالی نیست هین گوشی otg داره یک وب کم میبنیدم روش :31: ( فقط یک لحظه فکر کن چه شود .)
-------
پس 2.3.5 هم اومد باید دید چه فرقی کرده !:8:
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
از لحاظ زمانی نمی ارزه صبر کنی !نقل قول:
اینم که به قول دوستان 150 mg بیشتر نیست !
به احتمال زیاد OTG توش کامل میشه .