میخواستم ببرم فلش کنن که دیگه خود بخود "باز مثل 2 ماه پیش که ریست کرده بودم" درست شد.حالا دلیلش چی میتونه باشه اینجوری میشه؟؟نقل قول:
Printable View
میخواستم ببرم فلش کنن که دیگه خود بخود "باز مثل 2 ماه پیش که ریست کرده بودم" درست شد.حالا دلیلش چی میتونه باشه اینجوری میشه؟؟نقل قول:
احتمال داره نرم افزاری باشهنقل قول:
یه فلش بزنین ولی از سالم بودن رام مطمئن باشید
سلام من گوشی نوت ۳ نئو دارم. یه سیمکارت ایرانسل گذاشتم روش . بعد از مدتی که از روشن بودنش میگذره با وجودی که گوشی روشنه دوستام میگن زنگ میزنیم گوشیت خاموشه. این مشکل از گوشیه یا سیمکارت ؟
سلام. من یه گوشی گلکسی گرند 2 گرفتم که شماره IMEI رو توی سایت numberingplans.com میزنم اسم نوکیا 1661 رو مینویسه. لز لحاظ ظاهری که همه چیز گوشی اوکی به نظر میرسه، ولی آنتن دهیش خیلی ضعیفه و شارژ باتری هم زود تموم میشه.
آیا مشکل خاصی داره یا چی؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه CPU-Z رو هم که نصب کردم یه سری مشخصاتی که نشون میده با مشخصیاتی که توی GSMArena نوشته فرق داره.
مثلا:
GPU گوشی به جای اینکه طبق جی اس ام آرنا Adreno305 باشه، این رو نشون میده: Mali-400MP
حافظه رم باید 1.5 گیگابایت باشه ولی تو این برنامه مقدار رم رو 966MB نشون میده.
حافظه داخلی باید 8 گیگابایت باشه ولی اینجا عدد 0.98GB رو میده.
ظرفیت باتری هم باید 2600 میلی آمپر ساعت باشه ولی این برنامه عدد 1000 میلی آمپر ساعت رو نشون میده.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
اون imei زیاد نمیشه روش تکیه کرد خیلی وقتها اشتباه میده.نقل قول:
ولی اینکه از تو خود گوشی مشخصات دیگه ای میده عجیبه... رو خود باتری چند میلی آمپر ساعت نوشته؟
یا تست کن توش موزیک بریز ببین چقدر جا میشه توش!
اقا من یه گوشی xperia z3 compact گرفتم گارانتی ارین که واقعا راضی هستم از همه چیزش ، عالیه، فقط یه مشکل اساسی دارم نمیتونم فایلها رو به اس دی کارت انتقال بدم، چکار باید کنم، گوشی قبلیم xperia neo بود که راحت، این کار رو توی ستینگش میرفتم و انجام میدادم و لی این z3 اینطوری نیست، کسی میتونه کمک کنه
دوست عزیز این قابلیت از اندروید کیت کت به بعد برداشته شده و برای داشتن این قابلیت باید روت باشه گوشی.نقل قول:
می تونی از کامپیوتر استفاده کنی برای مدیریت فایلهات.
سلام ودرود
من تو نوکیا ان 73 خودم چند تا پوشه برا پیامکها درست کرده بودم الان میخوام انتقال بدم
بعدشم اینکه تو اندروید میشه پوشه برا پیامها درست کرد؟
نقل قول:
چه مسخره شده پس ، دلم خوش بود گوشی جدیدی که گرفتم تا ۱۲۸ گیگ رو ساپورت میکنه، پس دیگه کارت حافظه به چه دردی میخوره، فقط ذخیره عکس و فیلم