خب ! لازم دیدم بیام وسط و نظر خودمو اعلام کنم ! من خودم یکی از طرفدار های سر سخت PES بودم و یکی 2 تا رتبه کم و بیش خوب هم توش آوردم،اونایی که تو مسابقات شرکت میکردن،فکر کنم اسم chALi به گوششون خورده باشه ! ولی این داستان ها تا 4 ماه پیش بود که دوستم گفت بیا بریم فیفای کنسول رو بازی کنیم ببین چه دنیاییه! و وقتی من فیفا رو بازی کردم،فهمیدم که آزادی عمل و گیم پلی یعنی چی !!! این جمله هم که دقیقا یادم نیست و تو شعار های pes 2011 س که میگه : feel the freedom و از این حرف ها ، جدا مسخره و خنده آوره!!!! چون واقعا اصلیترین چیزی که این بازی از آدم میگیره،آزادی عمله!!!! انقد فیفا به من لذت داد که به خاطرش کنسول خریدم! و الان ثانیه شماری میکنم که 3شنبه بیاد ! به نظر من کسانی که از pes طرفداری میکنن،یا از رو تعصب و غیر منطقی طرفداری میکنن یا طرفدار بازی های Arcade و خیالی هستن!!!! فیفا 11 اونم از نوع کنسولش،به نظر من یک شبیه ساز عالی و رویایی از فوتبال واقعیه! به قول دوستمون منم دعا میکنم این روز ها زود تر تموم شه تا همه چی معلوم شه !!!! جناب آقای (حیف آقا ! ) sea bass ،سازنده pes , عوض اینکه رو گیم پلی بازی و گل های خیال پردازانه بازی و صد ها ایراد دیگش کار کنه،ویژگی ای اضافه کرده تا به جای توپ وسط زمین،از یه شکلات یا به جای کله بازیکن،از یه کنده درخت استفاده کنین و یا بازیکن تو بازی با کلاه آفتابی بازی کنه!!!!! جالبه این اراجیف رو تو تگ تبلیغاتی خودشم آورده!!!! با این کارش Arcade بودن بازی رو به همه ثابت کرد،چند روز دیگه که بازی ها اومدن و اختلاف فاحش نمره ی این 2 بازی رو تو سایت گیم اسپات دیدم،همه چی حل میشه و معلوم میشه کی به حقه ! ببخشید بابت صحبت طولانیم