یعنی اگه زیاد دانلود کنید، شبانتون محدود می شه؟نقل قول:
Printable View
یعنی اگه زیاد دانلود کنید، شبانتون محدود می شه؟نقل قول:
من که سرویسم نا محدود هست روزانه و شبانه اش فرقی نمی کنه اما اگه زیاد مصرف کنم سرعت فعلیم که بین 120-125 هست می شه 70-80 بعد هم 40-50نقل قول:
این حرفی رو که می زنم تا حالا چندین بار امتحان کردم و واقعاً هم همین طور بوده :46:
دوستان اینجا کسی هست که کرج باشه و پارس آنلاین داشته باشه؟
من حدود 3 ساله که شاتل دارم . اون اوایل خیلی خوب بود ولی متاسفانه چند ماهیه که افتضاح شده . سرعت شبانه که قربونش برم صفر میشه و حتی یه صفحه هم به زور باز میکنه چه برسه به دانلود.
ولی تو روز باز خوبه . من اکو 512 دارم اما در بهترین حالت سرعت دانلودم به 70 میرسه . اینطوری که من شنیدم سرعتهای پارس خیلی بهتره .
اگر ممکنه میشه توضیح بدین پارس تو کرج چطوره سرعتهاش؟ تو روز و شب.
اگه ممکنه راهنماییم کنین چون میخوام برم پارس بگیرم.
کدوم سرویس رو بگیرم بهتره؟
یه بار از چاله در نیام بیوفتم تو چاه.
این موضوع در مورد دانلود شبانه هم صدق می کنه؟نقل قول:
من هم زیاد دانلود داشتم شبونه الان سرعتم خیلی اومده پایین...نقل قول:
این موضوع در مورد دانلود شبانه هم صدق می کنه؟
شبانه چقدر بوده؟ الان چقدر شده؟نقل قول:
من هم زیاد دانلود داشتم شبونه الان سرعتم خیلی اومده پایین...
یک سوم شده...........
چرا سرعت دانلود تورنت بالا پایین میره؟
بله این موضوع برای شبانه هم صدق می کنه اما اگه مرکز مخابراتی باشی که خلوت باشه مدت بیشتری می تونی استفاده کنی نه تنها پارس بقیه شرکت ها همین طور هستن چون مقدار پولی که برای خرید پهنای باند می دن زیاده نمی یان این پهنای باند رو بدن به کسی که مثلاً ماهیانه داره 20 تومن می دهنقل قول:
البته من حرف این دوستان رو قبول ندارم که میگم پارس محدود میکنه من الان تو محل خودمون با رفیقم جفتمون پارس انلاین داریم بیشتر از 2 ساله من شبی 2400 تا 2200 مگ میگیرم تا حالا هم سرعتم پایین نیومده این به منطقه بر میگرده که خلوت هست یا شلوغ
دوستان لطفا جواب منو هم بدین ممنون میشمنقل قول: