خب این که کاری نداره ، هم میتونی از روش ساده ترش که 4 تا GUI بزاری و یک Spot Light رو Attach کنی به دوربینت استفاده کنی ، هم از Image Effect ها !
Printable View
خب این که کاری نداره ، هم میتونی از روش ساده ترش که 4 تا GUI بزاری و یک Spot Light رو Attach کنی به دوربینت استفاده کنی ، هم از Image Effect ها !
ببخشید میشه یک فیلم یا خودتون یکم بیشتر توضیح بدید من هر کاری کردم نشد!!:n29:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قسمت file گزینه Download رو بزن Download میشه :n10:
چطوری میتونم فضای بازی شب کنم نه تاریک!! یعنی فقط با چراغ قوه جلو دیده بشه!!:n02:
توی متریالهات Emissive رو صفر کن ( سیاه ) یا خیلی کم . یا مثلا از متریال Diffuse استفاده کن که اصلا Emissive نداره . الان محیط فقط با نورها نورپردازی و روشن میشه برای چراق قوه میتونی از یه SpotLight استفاده کنی
سلام
دوستان راهی واسه باز کردن یه سورس ساده مثلا یونیتی 4 با یونیتی 3.5 نیست ؟! یعنی هیچ راهی ؟
سلام
دوستان چه طور میشه وقتی تیر اندازی میکنی جای گلوله روی اجسام بمونه؟
یک RayCastHit تعریف کن بزار اسمشو مثلا hit بعد از hit.point استفاده کن
ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه من یه منو دارم که یه دکمه Load داره و میخوام وقتی روی این دکمه کلیک کنم در واقع آخرین Save ی که کردم Load بشه چه کار باید کنم؟
با تشکر
با PlayerPrefs میتونی متغیرها رو ذخیره و بازیابی کنی . الان میتونی با استفاده از PlayerPrefs.SetString اسم آخرین مرحله رو ذخیره کنی توی یه متغیر مثلا به اسم "Save" و از هر جایی خاستی با Application.LoadLevel مرحله رو از روی اسمش لود کنی