احتمالا اون مودم بنجولا و اسقاطی ها و .... از جمله BM635 ها رو گذاشتن نصف قیمت بدن بره که رو دستشون باد کرده!!:31:
Printable View
احتمالا اون مودم بنجولا و اسقاطی ها و .... از جمله BM635 ها رو گذاشتن نصف قیمت بدن بره که رو دستشون باد کرده!!:31:
با روتر نهنقل قول:
نهایتا بتونین با اتصال مودم به لپتاپ و به اشتراک گذاری از طریق WIFI یک دستگاه دیگه هم استفاده کنه
البته اگر سیستمش مثل مودم های ADSL که با USB متصل میشدن باشه که یک لن مجازی میساخت،
نقل قول:
من وقتی این مودم وصله، کابل lan رو هم که به سیستم وصل میکنم، به وایمکس وصل میشه، اما دیگه هیچ سایتی (حتی پرتال) رو نمیاره !!!
من لپ تاپ ندارم و سیستمم pc هست...این مودم وای فای به pc هم وصل میشه دیگه؟ یعنی با پورت usb وصل میشه؟ نمی فهمم منظور از lan چیه؟
ممنونم
نقل قول:
بله مودم وای فای میتونه با کابل RJ45 هم متصل بشه به PC وبا WLAN میتونید هر دستگاهی که WIFI رو ساپورت می کنه به شبکه متصل کنی مثل موبایل یا لپ تاپ،
دوست عزیز کابل لن رو به کجا وصل می کنیدنقل قول:
راستی اون سامانه تقویت کننده چه پورت هایی داره ؟ آداپتور برق جدا نمی خواد؟
1- آیا ایرانسل ساعت رایگان هم داره ؟
2-ترافیک مصرف نشده ماهانه تو این طرح های 6 ماهه به ماههای بعد منتقل میشه ؟
نقل قول:
1- آیا ایرانسل ساعت رایگان هم داره ؟ خیر
2-ترافیک مصرف نشده ماهانه تو این طرح های 6 ماهه به ماههای بعد منتقل میشه ؟ خیر، نه در تعرفه های محدود نه در تعرفه نامحدود..
1-نخیرنقل قول:
2-نخیر - هر ماه ترافیک خودش رو داره و به ماه بعد منتقل نمیشه
دوستان يه سوالي داشتم
مي تونم علاوه بر مودمي كه الان دارم يه Usb هم بخرم بعد با همين شناسه فعليم وصل بشم ؟
يه چيزايي در مورد مودم اشتراكي خونده بودم مي خواستم ببينم اين امكان هست ؟