بصبر مدیر انجمن بازی های ویدیویی بیاد تا تکلیف این لحنتو روشن کنه!نقل قول:
Printable View
بصبر مدیر انجمن بازی های ویدیویی بیاد تا تکلیف این لحنتو روشن کنه!نقل قول:
طرف دنبال ایم بات میگرده میگه به حضرت عباس!!!
دم خروس رو نمیبینه.انجمنی که یک چیتر تازه کار توشه وای به حالش
تازه کار!:38:میخوای با این حرفات منو وادار به دعوا کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خجالت نمیکشی ؟ آخه پررویی هم حدی داره! الله اکبر ... لحن صحبتت رو درست کن فکر نکن معنی اون لینکتو نفهمیدم!!!اینجا یک انجمن هست! و اگه مشکلی داشتیم مطرح میکنیم تا به جواب برسیم! اگه بلد نیستی اسپم نده و ساکت باش تا دیگر دوستانی که بلدن پست بدن!:3:
دوستان
عزیزان
همکاران
کل اهاد جامعه
یک Cheater تقاضای Aimbot داره درخواستش رو اجابت بفرمایید.
سلام.نقل قول:
پاسخی که دادی نرسید.
لطف کن همین جا پاسخ بده.
از اونجا که شما شاید بیشتر با API ها سر و کار داشته باشید عرض کنم که:نقل قول:
Aimbot مخفف Aimdown sight bot هست که یه نرم افزار برای تقلب در بازی هست
لینک:
حالا ایشون دارن تقاضای چیت میکنن (cheat) و از اونجایی که در هیچ فرومی من ندیدیم تبلیغ تقلب و چیت رو در بازی بکننکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Aimbot
و همونجور که معلومه دوستمون تازه کار هست در ضمینه تقلب،که میاد توی فروم عمومی مطرح میکنه یه لینک سر کاری که مضمونش رو میتونید گوگل ترانسلیت کنید براش گذاشتم.
فکر کنم کاملا روشن شد دیگه؟
عرض کنم که چیت بازی رو به فنا میکشونه و هرکی که فکر میکنه باید امتحانش کنه مثل مواد مخدر هست امتحان همانا و بازی کردن بدون تقلب غیر ممکن بودن براش همانا.
من شما هرکی که این مطلب رو میخونه میاد تا یه کم هیجان بگیره و استرس این رو داشته باشه که مراقب همه جای بازی باشه که نکنه کسی بیاد و کارکتر بازیش رو بکشه که بسیار لذت داره و وقتی کسی رو میکشی کاملا روح آدم آرامش میگشره و اعتماد به نفس میگیره یا دنبال هر چیزی که هست توی بازی سالم بهش میرسه توی اون 1 ساعت که بازی میکنه.
حالا بیاین این سناریو رو ببینید:
من یه نرم افزار اجرا میکنم که مکان همه بازیکن های دیگه رو از پشت دیوار به شکل یک مربع نشون میده.اسم همه بازی کن ها رو.می دونم کی از کجا داره میاد
نرم افزاره میتونه طوری تنظیم بشه که هرکی رو که دید در عرض یک صدم ثانیه روی سر کاراکتر دشمن قفل کنه و با یک تیر اون رو بکشه.حتا میشه شلیک کردن رو هم به جناب آقای چیت بسپرم و من فقط برم دنبال دشمن و فقط کلید های عقب و جلوی کی برد رو فشار بدم.نرم افزار هرکی رو میبینه میکشه.
بعد من امتیازم میشه 10000 که 120 نفر رو کشتم و 2 بار مردم در بین 18 بازی کن ایرانی که اومدن بازی سالم کنن و لذت ببرن.بعد همه رو نووب یا تازه کار (noob) خطاب میکنم که بازی بلد نیستید.من رو ببیند چه پرو (pro)هستم!!! بدون توجه به اینکه لذتی میبرم از این بازی کردن یا نه؟
باعث فحش و بد و بیراه گفتن توسط بقیه میشه.بعد آقای پیمان که میبینه بازی من خیلی متفاوته و توی صحنه آهسته کشتنش توسط من (killcam) میبینه که من ازپشت دیوار مسیرش رو تغییب میکنم و تا ضاهر شد میکشمش میره دنبال برنامه میگرده و بالاخره جوینده یابنده خواهد شد.
بعد میشه مثل همون سروری که بری توش حالت به هم میخوره و چیت نداشته باشی حقی نداری، تازه با چیت زدن به شرایط برابر میرسی.بعد پینگ بازی کن تصمیم میگره که این 2 ربات (bot) یا نرم افزار کدومشون زود تر شلیک کنن و دیگری رو بکشن.و یه پکت ارسال کنن که تیر شلیک شد خط اینترنت هر کدوم از دو چیتر بهتر باشه اون دیگری رو زود تر میشه.
فقط منی که چیت زدم میام پی سی ام رو وقتم رو هزینه ام رو روحم رو که به شدت آسیب خواهد دید رو در اختیار نرم افزار قرار بدم که من رو اول کنه توی بازی کن ها.و کامپیوتر منه که داره بازی میکنه نه خود من.من برای کامپیوترم یه خط اینترنت اجاره میکنم و برق و وقت میزارم که برم دنبال مربع ها تا نرم افزار چیت بکشه.
بعد هم فکر میکنم که هیچکی نمیفهمه و به به و چه چه میکنن که چه بازیش خوبه.
غافل از اینکه هدف من لذت بردن و آرمش و به نوعی غذای روح دادنه به خودم ه نه به کامپیوترم اخه خدا....
و این است جیت....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینطور بازی کردن چه لذتی داره؟
google.com
search: image
subject: Aimbot or Wallhack
دعوا چیه دوست عزیز من بچه 15-25 ساله نیستم که بخوام کل کنم و دعوا اونم در محط مجازی.محض اطلاعت گفتم که نری دنبالش با اینکه شاید پیش خودت فکر کنی که آیم بات چیزه خوبیه.
روزی 45 دقیقه بازی میکنم که لذت ببرم نه به کامپیوترم آدم کشتن نرم افزاری یاد بدم.
پاک شود..........
سلام.
درسته که تقلب در بازی کار درستی نیست. اما شما میتونستی با لحن مناسب تری مطلبت رو بیان کنی.
به هر حال مهران جان اگر اعتراضی به پست ایشون داری با مدیر همین بخش در میون بذار تا رسیدگی کنن.
آره چون 120 % به ضررت هست.اما بهتره بدون بقیه که نرن دنبالشنقل قول:
و وقتی امتیاز بعضی رو اینطوری دیدن شک کنن به بازی خوبش یا نرم افزار خوبش!!!
1- خارجی ها همه نووب هستند و ایرانی ها پرو!!!
2-پینگ هیچ تاثیری بر بازی خوب نداره!!!
3-مگه این تابلوه؟چی اختلاف با نفرات اول و دوم تیم خودش و تیم دوم؟!!!!
اون که چیت نزده به همه کتب آسمانی هم میتونه قسم بخوره...
ببینید اینجا هم که بازی کن ها همه ایرانی بودن و مجبور شدم اسمشون رو پاک کنم.
1- باز هم همه نوبن و این یک بازی سالم هست شک نکنید تهمت بی جا نزنید نگین چیت داشته طرف استغفر الله!!!....
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
درسته.نه من مشکلی ندارم بنده خدا جایی شنیده و مطمئنا تا حلا استفاده نکرده که این سوال رو کرده و این پاک بودنش رو میرسونه.حالا این عکس ها چیزی نیست در مقابل عکس هایی که من دارم هرکی خواست میتونم بهش نشون بدم.نقل قول:
فیلم هایی دارم که آدم شاخ در میاره که بازی کن با عجنه رابطه داره که مکان طرف رو میدونه؟ یا الهام غیبی میشه بهش؟
فیلم هایی که خود سایت کرک کننده بازی بن (You ar banned from alteriw multy player online) کرده طرف رو اما باز با پر رویی تمام به کارش ادامه میده.
هدف رسوایی و این حرف ها نیست.واقعا چه حالی داره آخه اینطور بازی کردن؟
خداییش اینجوری بازی کردن اصلا فکر نکنم حال بده و خیلی مزخرف هستش !!! چه لذتی داره اینجوری بازی کردن فقط می خواد طرف kill بگیره !!!نقل قول:
حالا بیاین این سناریو رو ببینید:
من یه نرم افزار اجرا میکنم که مکان همه بازیکن های دیگه رو از پشت دیوار به شکل یک مربع نشون میده.اسم همه بازی کن ها رو.می دونم کی از کجا داره میاد
نرم افزاره میتونه طوری تنظیم بشه که هرکی رو که دید در عرض یک صدم ثانیه روی سر کاراکتر دشمن قفل کنه و با یک تیر اون رو بکشه.حتا میشه شلیک کردن رو هم به جناب آقای چیت بسپرم و من فقط برم دنبال دشمن و فقط کلید های عقب و جلوی کی برد رو فشار بدم.نرم افزار هرکی رو میبینه میکشه.
رفیق دمت گرم همه روبا یه چوب نزن !!!! دیگه به انجمن چه کار داری ... حالا یکی یه چیزی خواسته دلیل نمیشه که همه بخوان ........من بیشتر از 1 ساله که دارم این بازی رو آنلاین بازی می کنم و تابه حال هم سه بار تا 100% بازی رفتم و الان هم با چهارمم هستش و درجه و رتبه بازیی من 41 هستش ولی تا به حال چیت نزدم خداییش .......نقل قول:
انجمنی که یک چیتر تازه کار توشه وای به حالش
بی خیال من وارد این بحث ها نمیشم فقط دوتا سوال دارم
1. این سرور جهرم down هستش که من نمی تونم برم داخلش یا آی پی سرور عوض شده ؟؟؟
79.175.165.143
JHRM
همین بوده و من هم از همین استفاده می کردم ..الان هم دارم از Blood Brothers استفاده می کنم ...
2. پینگ من یه دفعه سر به فلک می کشه و تا از بازی بیرون نیام و دیسکانکت نشم و دوباره وصل نشم درست نمیشه .. برای رفع این مشکل باید چه کنم؟؟
راستی من با همین اسم kortol004 بازی می کنم اگه کسی هست اوی این سرور بگه که دیدیمش یه سلامی عرض کنیم ...