امشب هم دانلودم رو 60 هستش.
دانلود رو دیر شروع کردم، تقریبا ساعت 2 شروع کردم، ببینم تا 7صبح چقدر دانلود میکنم.
البته اول سرعت پایین بود و حدود 10 -15 بود ولی الان سرعت زیاد شده.
Printable View
امشب هم دانلودم رو 60 هستش.
دانلود رو دیر شروع کردم، تقریبا ساعت 2 شروع کردم، ببینم تا 7صبح چقدر دانلود میکنم.
البته اول سرعت پایین بود و حدود 10 -15 بود ولی الان سرعت زیاد شده.
میشه بیشتر توضیح بدید...نقل قول:
متوجه نشدم ، از کجا باید چکش کنم!؟
درود.من تازگی از شاتل سریس eco1028-3 خریداری کردم که هنوز وصل نشده.میخوام ببینم وضعیت دانلود شبانه اش تازگیا چطوره و چقدر وقت از تکمیل درخواست ،سرویس رو وصل میکنن؟
نقل قول:
من حدود 1 ماه پیش از شاتل سرویس گرفتم.
یکشنبه بود که رفتم قرارداد رو پر کردم، دوشنبه رفتم فیش بانکی رو تحویل دادم،سه شنبه خطم رانژه شد، چهارشنبه سرویسم آماده نصب بود که ایرسا نت کسی رو نفرستاد برای نصب، پنج شنبه اینقدر بهشون زنگ زدم تا یکی رو فرستادن واسه نصب.
یعنی دوشنبه کارهای من واسه ثبت نام تموم شد و 5 شنبه سرویسم نصب شد. کلا 3 روز کار من طول کشید.
این مدت تا حدودی به منطقه مخابراتیتون هم بستگی داره. من گلستان هستم و گلستان سریع خط رو رانژه میکنه، رانژه خط حداکثر 3-4 روز طول میکشه. 2حداکثر -3 روز هم کارهای دیگه طول میکشه.
مراحل نصب سرویست بعد از اتمام کارهای ثبت نام، بین 3-2 روز تا 1 هفته زمان میبره.
من خودم اکو 512 دارم، دانلود شبانه اوایل پایین بود، الان بهتر شده. البته بستگی داره که از کجا بخوای دانلود کنی.
برای بعضی از سرورها سرعت پایینتره، در بهترین حالت سرعت حدود 60 هستش.
دیشب واسه دانلود تو بعضی از سایتها سرعتم حدود 20 بود. ولی تو یه سایت دیگه دانلودم 60 بود.
دقیق اطلاع ندارم، شاید برای شما که اکو 128 داری سرعت شبانه کمتر از من باشه.
سلام خدمت تمام بچه های گل اهواز . دوستان من الان از پارس آنلاین سرویس میگیرم . منطقه رجایی ! من 128 5 گیگ دارم .
حالا مصرف ماهیانه من از 5 گیگ بیشتر . میخواستم ببینم چه کار کنم ؟ بیام شاتل یا صبانت یا آسیاتک ؟ یا همین پارس بمونم سرویسمو عوض کنم ؟
در ضمن سرعت دانلود شبانه هم اون اوایل که گرفته بودم 50-60 بود . الان شده 15-20 !!!
سلامنقل قول:
اگه از پارس آنلاین راضی هستی،فقط سرویست رو عوض کن.
شاتل که ترافیک ماهیانش کمتر از 5 گیگه. اگه ترافیک تموم شد باید ازشون ترافیک خرید. همین پارس آنلاین واسه 128 ، 10-12 تا آیتم داره.
اگه از سرویس پارس آنلاین راضی هستی، 128 با ترافیک بالاتر بگیر.
اگه بتونی سرعت بالاتر بگیری که خیلی بهتره.
دوستان من صبانت هستم تنها بدیش اینه شارژت سریع و در دانلود 2 برابر کم میشه و کسی پاسخگو نیست و سرعت شبانه 2 هست و از 3 شب شروع میشه دوستان به نظرتون شاتل بگیرم یا پارس آنلاین eco128 چطوره آیا 512 شاتل میده ؟ و سرعت 128 شب ها چنده از 5 کمتر هست یا نه و شارژ خوری چی داره یا نه و شبها قطع میشه یا نه ؟
دوستان این خبر رو بخونید:
مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران از فعال شدن سرویس اینترنت پرسرعت دولتی در تمامی مراکز مخابراتی شهر تهران خبر داد.
شرکت مخابرات استان تهران از ماههای پایانی سال گذشته نسبت به واگذاری اینترنت پرسرعت در مراکز مخابراتی استان تهران با قیمت ۱۰ هزار تومان به ازای اینترنت ۱۲۸کیلوبیت اقدام کرد.
---------------------------------------------------
چرا در اهواز این سرویس فعال نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان من صبانتی هستم و مشکل من با این شرکت این هست شارژم خیلی زود کم میشه و در دانلود 2 برابر کم میشه و در وب گردی 1 ساعت 400 مگ کم میشه مشکل رو فکس کردم تلفن زدم ایمیل دادم همش میگن ممکن نیست و ویروس داره سیستم مگه ممکنه صدها نفر ویروسی بشه سیستمشون و سرعت شبانه تو منطقه ما بین 2 تا 7 به زور هست و تا صبح چشم درد میگیری 50 مگ شانس بیاری دانلود کنی من چه کار کنم چه شرکتی برم شاتل یا پارس آنلاین و شاتل شبها قطع میشه یا نه و سرعتش چطوره و شارژ خوری داره یا نه و آیا eco 128 سرعت شبانش چنده و eco 512i خانگی میده کجا برم بگیرم و پشتیبانی گفت مودم من رو پشتیبانی میکنه شرکت و هزینه رایزه کردن داره یا نه و دوستان کسی مارت تخفیف طلایی داره چطور استفاده کنم 1 ماهه قرار داد میبنده بار اول واسه چک سرعتش یا 3 ماهه باید باشه ؟
دوستان پارس آنلاینی .............
لطفاً بگید که سرعت دانلود امروزتون چنده ، آیا برای شما هم سرعت بهم ریخته ؟
سرعت دانلود من الان در ساعت 8:00 شب بین 15 تا 17
واقعاً که................!:41: