سلام دوستان
من ميخوام اگه شد اين گوشي رو بخرم
ميشه دوستان لطف كنيد معايبي كه اين گوشي داره بگيد از ريز و درشت كيفيت بدنه و ال سي دي اين گوشي چطوره ؟
ممنون
سلام دوستان
من ميخوام اگه شد اين گوشي رو بخرم
ميشه دوستان لطف كنيد معايبي كه اين گوشي داره بگيد از ريز و درشت كيفيت بدنه و ال سي دي اين گوشي چطوره ؟
ممنون
سلامنقل قول:
ببین عزیز هر چه قدر هم که عیب داشته باشه(که نداره)بازم ارزش خریدن رو داره و هیچوقت پشیمون نمیشی!
به نظر من مهمترین عیب هاش نداشتنکاور برای لنز دوربین هستش و اینکه رو بدنش همش اثر انگشت می مونه(اما وقتی تمیزش کنی خیلی قشنگ میشه :دی )
واقعا عیب دیگه ای به نظرم نمیرسه(البته این رو در نظر داشته باش که فریمور های اولیه یعنی آی اف6 و آی اف 2 عیب های خیلی زیاد تری دارن از جمله باتری و سرعت کم گالری و...)
به هرحال مطمن باش از خریدش پشیمون نمیشی
یه گوشی کامل
عکاسی و فیلم برداری و موزیک و ویدیو و بازی و اینترنت و...
هرچی بخوای رو برات داره
من واقعا از حسن موتوری عزیز و بقیه دوستان که این گوشی رو بهم معرفی کردن واقعا ممنونم
من خودمم می خواستم اول ان 97 بخرم(اون موقع هنوز نیموده بود این گوشی)ولی بعد از اینکه حسن های این گوشی رو دیدم دیگه فکر ان 97 رو نکردم.
البته ممکنه افرادی مثل من که 800 تومن واسه این گوشی دادن الان بگن کاش فلان رو می خریدم کاش صبر می کردم و ....
اما الان که قیمتش اومده پایین واقعا نسبت به قیمتش عالیه شما آیفون تری جی اس رو در نظر بگیر شاید از لحاظ بازی و اینا خوب باشه ولی مثلا دوربینشون رو هم ببین بعدشم قیمت دو برابر اون!)
من هفته دیگه میخوام اینو بخرم ولی ساتیو بهتره یا این
ساتیو قابلیت مولتی تاچ داره ینه؟
اگر دوستان تو یه جدول این دو تا رو مقایسه کنن بهتره
از نظر مولتی در عمل
از همه ی جهات این گوشی به ساتیو سره.نقل قول:
ساتیو مولتی تاچ نداره.
تنها مزیت قابل ساتیو به نظر من فلش زنون و محافظ لنز دوربین هست.
دوربین 12 مگا به نظرم اونقدری اهمیت نداره و تفاوتش با 8 محسوس نیست ... مگر اینکه بخوای رو A2 پرینت کنی !!!
از لحاظ ارگونومیک ، حساسیت تاچ ، اینترفیس ، کیفیت صفحه ، کیفیت فیلم ، حافظه ی داخلی و ... ساتیو در مقابل i8910 حرفی برای گفتن نداره.
من احتمالا گوشی بعدیم i8910 خواهد بود
یه چیزی..
بهزنظرتونزیکم زیادی بزرگ و سنگین نیست ؟
به نظرتون تا تابستون قیمتش چند میشه ؟ میاد زیر 500 ؟
یه سوال دیگه .. این گوشی هایی که ما میخریم فریمورشون قدیمیه یا جدید ؟
واسه ما که اینترنت ذغالی داریم سخت نیست آپدیتش ؟
ممنون
راستی برنامه خوریش چجوریه ؟ من شنیدم با این که سیمبینه ولی برنامه هاش زیاد راضی کننده نیست
بستگی داره با چی مقایسه کنی ، فکر کنم دوستانی که از کمبودن برنامه هاش شاکین با آیفون مقایسه اش میکنن که خب در مقابل اون برنامه هاش خیلی کمه .اما به نظرم برنامه و بازی به اندازه کافی براش هست. مثلا تو موبایلستان 23 صفحه برنامه برای s60 هست (و 5 صفحه هم بازی)نقل قول:
نه .. منظورم در مقایسه با بقیه سیمبین ها:10:نقل قول:
ممنون :11:
بزرگ که نه نیست تو جیب هم خیلی راحت جا میشه سنگینیش هم بد نیست کلا گوشی خوش دستیهنقل قول:
فریمورشون معمولا قدیمه واسه فلش دو راه داره یکی که بری فابل های فریمور رو دانلود کنی(از هرجا خواستی)و بعد تو خونه فلش کنی یا اینکه با PC Studio آپدیت کنی که اینترنت سرعت بالا می خواد
برنامه و بازی هم به اندازه کافی داره و می تونه آدم رو راضی نگه داره قبلا خیلی کمتر براش میمد اما جدیدا داره بیشتر میشه و بازی های قشنگی هم براش اومده.البته همون طوری که دوستمون گفتین اگه قراره با آیفون مقایسه کنین نرم افزار ها و بازی هاش راضی تون نمی کنن.نقل قول:
نقل قول:
واقعا به همین راحتی ؟ من مشکلی ندارم با 200 مگابایت ولی مثلا درایوی چیزی نمیخواد ؟ فقط پی سی استادیو ؟ من ورژن جدیدش که 7.2 هستش رو حدود 4 روز پیش دانلود کردم . من میتونم توی کافی نت برم و اینکارو کنم ؟ اونجا 200 مگابایت حدود 10 دقیقه دانلود میشه . بعد یه چیزی . من وقتی آپدیدت کنم . باید گوشی رو در حالت بوت بزارم یا همون در حالت روشن یا خاموش ؟!!!:41:
یه چیزی دیگه اگه آپدیدت رو بزنم کدوم فریمور رو برای من نصب میکنه ؟ من xxii2 رو میخوام که کوک شده نباشه . وگرنه xxii1 برای دانلود هست .:13:
و یه چیز دیگه . اگه وسط دانلود 200 مگابایت اینترنت یه خورده send و reciveeش قطع بشه چی میشه ؟ یا اصلا دانلود کنسل بشه یا .... مشکلی پیش میاد ؟ گوشی دوباره روشن میشه ؟ یا باید از اول بزنم ؟