آخ آخ این Elis عزیز چه عصبانیه :4: بابا یکم خونسرد باش :5:نقل قول:
راستش من به گارانتی اعتقادی ندارم تا حالا هم همه گوشیهامو بدون گارانتی خریدم هیچ وقتم مشکلی برام پیش نیومده :21:
Printable View
آخ آخ این Elis عزیز چه عصبانیه :4: بابا یکم خونسرد باش :5:نقل قول:
راستش من به گارانتی اعتقادی ندارم تا حالا هم همه گوشیهامو بدون گارانتی خریدم هیچ وقتم مشکلی برام پیش نیومده :21:
اگه گارانتی کامتلو میشناختی اون حرفارو نمیزدی .بابت حرف آخرتم بسی خندیدیم :16: همچین گفتی یه لحظه فکر کردم شرکت آقامه :16:نقل قول:
سلام
اخرین ورژن برنامهupdate Service Version: 2.10.6.21 برای فلش کردن(به روز رسانی FW فرومویر ) گوشی از طریق سایت سونی اریکسون برای فلش کردن کامل گوشی هست ولی وقت بیشتری گرفته میشه برای فلش کردن ولی بهترین خوبی که داره اینه که گوشیهای نسل جدیدی که هنوز فایل های فلشش توزیع نشده مثل :Yari/Satio/Ainoو.... خیلی خوبه وبه راحتی میشه فلش کرد
وحالا پیشنهاد میشه این برنامه رو تنها با یک کلیک دریافت کنید.حجم فایل 34.4 MB
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/satio?cc=gb&lc=en
چقدر خروجی صدای ساتیو کمه :19:
از این اسپیکرای موبایل خریدم و به ساتیو وصل کردم صداش متوسط بود ولی وقتی به 5800 داداشم وصل کردم اسپیکر داشت منفجر میشد. یعنی خیلی خیلی صدای ساتیو از 5800 پایین تر بود. من فکر می کردم فقط توی اسپیکر خود گوشی صداش پایینه ولی مثل اینکه کلاً خروجی صدای پایینی داره این ساتیو.
حداقل بگیرن با یه آپدیت این مشکل رو حل کنن و خروجی صدا رو بالا ببرن. نه؟؟؟
ولی هنوزم که هنوزه از خرید ساتیو پشیمان نیستم و واقعاً از ساتیو راضیم. فقط کاشکی سونی اریکسون زودتر برای این گوشی آپدیت جدید بده
No matter !!!!!!!!!!!!!!!!:5:
کروش جان زیاد عجله نکن بلاخره این گوشی هم مثل سایر گوشیهای سونی براش پچ میاد که میتونی باهاش صدای گوشی رو زیاد کنی یا درایو دوربینو عوض کنی :46: کمی حوصله کن :20:نقل قول:
البته من زیاد با اسپیکر گوشی آهنگ گوش نمیدم و صدای بلند برام مهم نیست.نقل قول:
من فقط دوست دارم وقتی گوشی رو به اسپیکر کامپیوتر یا اسپیکر همراه وصل میکنم صدای بلندی بده و در مقابل گوشی های دیگه کم نیاره. دیروزم N73 رو با satio مقایسه کردم و دیدم بازم صدای ساتیو به N73 نمیرسه. توی اسپیکر کامپیوتر
سلام :15:
یه سوال در مورد ساتیو :
این دکمه ها کاربردش چیه ؟ :6:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشاالله تا یکی دو هفته دیگه میگیرمش :3:
ممنون :43:
sar این گوشی تر کونده(زیاده).......................:2:نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون به خاطر این که جواب دادی(البته من نفهمیدم چی گفتی):18:
حالا واقعا چی گفتی ؟ ها ؟:38:
دیگه یواش یواش دارم ناامید می شم اینا چه جوابای خوبی که میدین ؟:37: