سلامنقل قول:
دست دوم هست قیمت گفته 850
سلامنقل قول:
دست دوم هست قیمت گفته 850
در صورت تمیز بودن و سالم بودن باتری حدود 750 الی 780 تومن میارزه . ( حالا تا 20 تومن بالاتر هم ایرادی نداره )نقل قول:
چون نوش نیست ، باید قیمت دست دوش رو از رو مدل جدیدش یعنی 4530 به دست بیاریم ، که الان 4530 قیمت کاذب داره ، یه به دست اوردن قیمتش سخته .
نکته » قیمتی که گفتم برای معامله بین User هاست .
موفق باشید.
چرا نوش تو بازار نیست ؟ یعنی از این مدل دیگه تولید نمیشه ؟نقل قول:
حدودا چقدر قیمت کاذب داره ؟ و دلیل این قیمت کاذب چی ؟
از مدل 4520 دیگه تولید نمیشه و الان حدود یکسال هست که 4530 جایگزین این مدل شده .نقل قول:
قیمت کاذب رو هم در مورد 4530 عرض کردم ، حدود 100 تومنی کاذب هست .
نمیدونم چرا به یکباره انقدر قیمتش بالا رفت !!!
سلام قیمت n56 vz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، قیمت hp 6c55 چنده ( با گارانتی و بدون گارانتی ) ؟
با گارانتی فالنیک 2145000 تومان . با گارانتی دیجی کالا 2039000 تومان و بدون گارانتی 1999000 تومان.من خریدم با گارانتی پویش 2200000 تومان.نقل قول:
سلام
قیمت Z580 با کانفیگ I7 و 6 گیگ رم
قیمت Y580 با کانفیگ I7 و 8 گیگ رم
با تشکر
سلام دوستان ...
حداکثر قیمت این دو لپ تاپ چند میتونه باشه ؟
1 - Acer Aspire 5560G-A
2 - Acer Aspire 5755G-D
چرا HP DV6t-7000 رو نميگيري كه كانفيگ بسيار بالاتري نسبت به 6C55 داره و هم جديده و هم خيلي خوشكلتره با سي پي يوي نسل سوم و كارت گرافيگ قدرمند650 قابليت WIDI داره كه به تلويزيون ها و يا سينما خانواده هاي هوشمند جديد بطور وايرلس مستقيم وصل ميشه . ...
من خودم دوبار لپ تاپ عوض كردم با كلي ضرر تا به اين مدل رسيدم با قيمت 2/200 و چون كارم گرافيگه و بعضي وقت ها هم گيم هاي سنگين ميزنم واقعا راضي ام مخصوصا با اون وزن سبكش كه هرجا ميبرم راحتم فقط ام اس آي نخريد كه واقعا مضخرفه نسبت به پولي كه بهش ميديد -تازه يه ويژگي خوبش اينه كه ميتوني يه هارد SSD را كنار هارد اصلي نصب كني كه اين خيلي مهم است مخصوصا در آينده و لپ تاپ هاي ASUS اين ويژگي رو ندارند . . من اينكا رو كردم و امتياز ويندوزم از 5.9 به 7.9 رسيد . من يه هارد 80Msata SSD گرفتم و ويندوز و برنامه ها روي آن ريختم و مقدار 25گيگ را باقي گذاشتم براي نصب گيم اينقدر سرعت بالا اومدن ويندوز و اجراي برنامه ها و بازي بالا بود كه حتي تصورش روهم نميتونيد بكنيد همين باعث شد كه حدودا 45دقيقه بيشتر لپ تاپم با باطري كاركنه وتا 5ساعت 15 دقيقه دوام آورد