بهترين برنامه براي خوندن پي دي اف چيه؟؟؟؟؟
Printable View
بهترين برنامه براي خوندن پي دي اف چيه؟؟؟؟؟
توي mystorage چه فايل هايي رو نبايد دليت كنم... ميخوام ريست نكنم و دستي پاك كنم
نقل قول:
دوست من لازم نیست برای مشکلت چند بار تاپیک بزنی درست همون کاری که در سایت موبالستان کردی اگر کسی مشکلتو راه حلشو بلد باشه بهتون جواب میدهد..............
خسته نباشید دوستان گوشی من زیر lcd یک لایه (حلال)خیلی خیلی کمرنگ سفید رنگ بوجود آمده حالا نمیدونم از اول بوده یا تازه شده اگر خیلی دقت کنید این حلال که اندازه یک عدس هست مشخص میشه...
یعنی دوستان lcd گوشیم داره فنا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اساتيد گرامي
من امروز به فروشگاه مركزي و تمام نمايندگيهاي مايكروتل زنگ زدم
همه گفتن اومنيا 16 گيگ نداريم و هر چي اصرار كردم كه كي مياريد و چقدر فكر ميكنيد صبر كنم تا بياريد گفتن هيچ معلوم نيست.
فكر كنم ميخوان يه بازي در آرن چون لااقل ميتونستن بگن كه اصلا واردات دارن يا نه.
حالا لطفا راهنمائي كنيد كه اينائي كه تو علا الدين ميفروشن به عنوان گارانتي اصلي ، الكي و تقلبيه يا اينكه از قبل دارن و از كجا بفهمم .
يا اينكه اصلا بي گارانتي بخرم؟
ممنونم
بیا ، حالا ما خواستیم یک گوشی بخریم ، lcd اون مشکل پیدا میکنه ، احتمال dead شدن زیاد پیدا می کنه ، برنامه روش نمیاد ، هزار مدل رام داره و هزار مشکل و گارانتی اصلی 16 گیگش پیدا نمیشه ، و....
شانس که نداریم.
سلام. دوستان یه مشکل کوچیک من دارم. من برنامه inesoft را نصب کردم ولی بعد چون ازش خوشم نیومد حذفش کردم. اما الان وقتی روی phone می زنم (همونجا که شماره می گیرین) رابط گرافیکیش (interface) بر نگشته به پیش فرض امنیا و همون inesoft مونده. میشه بگین چه طور میتونم برگردونمش به حالت اول امنیا؟
دوستان برنامهای واسه امنیا هست که از دوربینش هم بجای وب کم بشه استفاده کرد ؟:31:
نقل قول:
سلام.
باید از آدرس رجیستری زیر مشکلتون رو حل کنید.
HKEY_LOCAL_MACHINE==>Security==>Phone==>Skin به این آدرس که رفتید مقدار DWORD به نام Enabled رو از صفر به یک تغییر بدید و سپس Ok کرده و سافت ریست کنید.
شاد و پیروز باشید.
مرسی دوست عزیز. میشه لطف کنین یک نرم افزار جهت ویرایش registry به من معرفی کنین. ممنوننقل قول: