salam
man ye done sheverlete noghrei daram
khaili ham tamize
ama ta akhare ordibehesht baiad be dolat tahvilesh bedam
hichish nashode ta hala motoresh baz nashode
khaili haifam miad
Printable View
salam
man ye done sheverlete noghrei daram
khaili ham tamize
ama ta akhare ordibehesht baiad be dolat tahvilesh bedam
hichish nashode ta hala motoresh baz nashode
khaili haifam miad
سلام
ممکنه دقیقا در موردش توضیح بدید؟اسم دقیق..مدل..سال ساخت..تصویر ..وضعیت فنی..و اینکه چرا باید تحویل بدید ؟/چون اجباری در کار نیست و این برای من عجیبه..
سلام چندتا عکس از شورولت میخوام بذارم اگه شماره پلاک معلوم باشه اشکالی داره؟
این بستگی به خودتون داره ولی پنهون کردنش بهتره یعنی امنیتش بیشتره.
سلام
چند وقت پیش یکی از دوستان یه کامارو کنار جاده اهواز ماهشهر دیده بود که چند روز آنجا بوده..براش شماره گذاشت اما کسی تماس نگرفت..برای فروش..اینهم چند تا عکسی که دوستم گرفته بود البته چون زیاد وارد نبود خوب کادر بندی نکرده و کیفیت زیادی نداره..
ظاهرا چرخ جلو راست به دلایلی شکسته..شاید رینگ..مدتی کنار جاده رها بود تا اینکه میبرندش..
نمیدونم چرا بیشتر ماسلهایی که پیدا میکنم رنگ زرد دارند؟؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
تنها عکسی که از داخل ماشین گرفته شده نشان میده که گیربکس دستی داره و احتمالا 3 دنده باشه...دماغه بر اثر این کنده شدن چرخ آسیب زیادی دیده..اما همین که ماشین توانسته با آن سرعت زیاد خارج شهر و کنده شدن یک چرخ انهم جلو باز مسافرانش را سالم نگاه داره و چپ نشه و منتظر فقط یه تایر بمونه باید سر تا پاش را طلا گرفت..!!!
نظر شما چیه؟؟
سلام
آن ماستنک مک وان زردی که قبلا عکسش را نشان دادم و خیلی پوسیدگی داشت را به قیمت 250 تومان یه صافکار از اصفهان خریده و بردش..احتمالا میخواهد دوتا یکی کنه..داخلش خیلی تمیز بود و دست نخورده..من بیشتر خریدار بودم اما پوسیدگی بدنه خیلی مشکل ساز بود..
پیگیر یه ماستنگ دیگه شده بودم که برای رنگ آماده شده بود آنهم طرف فروشنده نیست و گویا قصد پلاک کردنش را داره..هرچندکه سالهاست این هم خوابیده...
فعلا تا مورد بعدی باز هم میگردم..
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
سلام بچه ها یه خبر بسیار بسیار خوشحال کننده دارم منبع(SCCCI.BLOGFA.COM)
در ادامه پايان كابوس !!!
براي خودروهاي كلاسيك
اسقاط خودروهای تاریخی ممنوع شد.
با تصويب آيين نامه صيانت از خودروهاي تاريخي (کلاسيک) در جلسه هفته گذشته هيات دولت، اسقاط و از رده خارج کردن اتومبيل هاي تاريخي (کلاسيک) ممنوع شد.به گزارش روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران ، علي اصغر پرهيزکار، مديرعامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني، با اعلام اين خبر گفت: به دنبال پيشنهاد سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، مبني بر حفظ و صيانت از خودروهاي تاريخي (کلاسيک)، آيين نامه اي توسط کانون جهانگردي و اتومبيلراني جمهوري اسلامي و فدراسيون موتورسواري و اتومبيلراني (کميته کلاسيک) تدوين شد و به تصويب هيات دولت رسيد.
وي افزود: همچنين از تاريخ ابلاغ اين مصوبه اسقاط و از رده خارج کردن کليه خودروهاي تاريخي (کلاسيک) که به تشخيص کميته پيش بيني شده در اين آيين نامه پلاک و سند تاريخي دريافت کنند ممنوع شد.
مديرعامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني با اشاره به تشکيل کارگروهي تخصصي در اين رابطه اظهار داشت: بر اساس ماده 2 آيين نامه فوق، به منظور شناسايي مصاديق خودروهاي تاريخي و اتخاذ تدابير هماهنگ براي حفظ و صيانت از آنها کارگروهي متشکل از نمايندگان سازمان ميراث ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري ، نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران ، سازمان حفاظت از محيط زيست و سازمان تربيت بدني، (کميته کلاسيک فدراسيون موتورسواري و اتومبيلراني ) و کانون جهانگردي و اتومبيلراني جمهوري اسلامي ايران تشکيل مي شود.
همچنین در این رابطه مهندس احمد قلعه بانی ، رئیس فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران ، آیین نامه مذکور را که نتیجه سه سال پیگیری مستمرکمیته کلاسیک این فدراسیون و کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران بوده است موفقیت چشمگیر و استفاده بهینه و مثبت از توانایی ها و مزایای نسبی کانون و فدراسیون دانست.
باتشکر از فراوان از آقايان:
جناب آقاي دکتر رامین صالحخو (رئیس کمیته کلاسیک)
جناب آقای فتحعلی اسفندیاری (نایب رئیس کمیته کلاسیک)
جناب آقای مهران افشار (دبیر کمیته کلاسیک)
===================================
برای تشکر از پست استفاده نکنید(((از دمبه:31: تشکر استفاده کنید)))
سلام
بله اینو من هم قبلا دیده بودم..و اینجا هم گذاشتم..اما این هنوز بطور رسمی اعلام نشده و معلوم نیست چقدر صحت داشته باشه؟اونهایی که تصمیم گیرنده هستند اینجا حضور ندارند..فقط در حد حرفه..
اما باز هم بهتر از هیچه..