پس خارجکی هم بلدی:31:نقل قول:
مترجمی زبان.
اما اخه چطور اینو بهت گفتن وقتی رشته هم نمی خوای عوض کنی:13:
من تازه می خوام یه ترم صنایع دستی توی پیام نور بخونم اما سراسری گرافیک یا نقاشی می خوام برم بعد اگه بشه معادل سازی کنم
Printable View
پس خارجکی هم بلدی:31:نقل قول:
مترجمی زبان.
اما اخه چطور اینو بهت گفتن وقتی رشته هم نمی خوای عوض کنی:13:
من تازه می خوام یه ترم صنایع دستی توی پیام نور بخونم اما سراسری گرافیک یا نقاشی می خوام برم بعد اگه بشه معادل سازی کنم
واقعا خاک وچوکه این سنجش.. واسه تطبیق و انتقال باید رفت نظام وظیفه؟ :18:
مضحک ها اصلا نخوندن نامه تو فکر کنم..
من شنبه بهم خبر میدن... اینجا به همه میگم :46:
دستورالعمل های تطبیق واحد ( مطالعه فرمائید )
موفق باشیدکد:http://www.pnu.ac.ir/portal/File/ShowFile.aspx?ID=3b6227c7-4469-45e1-a09d-ae231968b4e9
چه میشه کرددیگه:41:وقتی به مسوولش گفتم انگار برق گرفتش :27:ولی بازپیگیری میکنم:46:نقل قول:
اقا امروز جشن ورود نوگلان علم و دانش به دانشگاه بود:دی مثلا واسه ورودی های جدید بودا ولی همه سال بالاییا رفته بودن:دی ما هم که کلاس داشتیم.
نامردا نکردن حداقل اون پوشه یادگاری با محتویات داخلش و میوه و آبمیوه و گل رو برامون بیارن:20:
کوفتشون بشه سال بالاییا. راضی نیستم :دی
اقا مهدی ممنون. ولی این از بقیه جاها به پیامه از پیام به بقیه جاها رو میخوایم:دینقل قول:
دستورالعمل های تطبیق واحد ( مطالعه فرمائید )
دوستان عزیز برای گرفتن کارت دانشجویی موقت چه مدارکی رو باید دانشگاه ببریم؟
اقا امروز دانشگاه به ما کوبیده داد سفید بود:13: قیمتشم 100 تومن کم کردن با کارت 200 تومنه:دی
راستی این قصیه کافور چیه که میریزن تو غذا:دی؟
از خانوم هایی که این پست را می خونند معذرت میخوام .نقل قول:
اما خوب بچمون یه خورده کنجکاو هست و باید جوابش را داد :31:
توی دانشگاه ها برای اینکه بتونند غریــزه جنــسی پسر ها را تا حدی کنترل کنند یا اونا تعدیل بدن میان و توی غذا ها کافور می ریزند .
این کار باعث افت غریــزه جنـسی میشه و باعث میشه تا شما کمتر به فکر دختر و این جور چیزا باشید :31:
موفق باشید :)
نقل قول:
این کار باعث افت غریــزه جنـسی میشه و باعث میشه تا شما کمتر به فکر دختر و این جور چیزا باشید
رو خانوما چه تاثیری داره:دی؟(اخه به تو چه حمید:دی)
البته تو نت زده مقدار کمش تاثیر برعکس داره:27: ولی زیادش سمیه شاید کم کردن چیز که هیچی کلا خودمونو بخوابونه:دی البته تو قبر.
البته واسه ما که فعلا تاثیر نداشته بچه ها تمام کاراشونو تو سلف میکنن:دی مرکز دوست یابیه سلف:11:
چرا این شیوه آموزش محور فقط شامل حال کسایی میشه که سربازی رفتن؟