نقل قول:
نوشته شده توسط kazemfdisk
سلام واسه من هم همین مشکل پیش اومده اما توی یاهو وقتی اون عکسه رو وارد میکنی میگه اشتاباه وارد کردی ...اوه هر چی تمرین مینویسی میگه اشتباهه...حالا این یاهو هم لج کرده یا قلق خاصی داره؟
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط kazemfdisk
سلام واسه من هم همین مشکل پیش اومده اما توی یاهو وقتی اون عکسه رو وارد میکنی میگه اشتاباه وارد کردی ...اوه هر چی تمرین مینویسی میگه اشتباهه...حالا این یاهو هم لج کرده یا قلق خاصی داره؟
سلام ياهو مسنجر من ورژن 8 ولي من نمي تونم رومها رو باز كنم دليلش چيه؟
با سلام
pass ایمیلمو فراموش کردم
البته بگم که سیو کردم و وقتی میرم اینترنت وصل میشه
نرم افزاری می خواستم که بتونه pass پیدا کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز من يه نرم افزار ميخواستم كه بتونه مثلا اديت از ليست Ignore ديگران حذف كني.
در ضمن اگر در صفحات قبلي بود شرمنده.عمرا كسي بتون اين همه صفحه رو ببينه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاسخ منم بدین لطفانقل قول:
نوشته شده توسط PeS
چند تا سوال داشتم در مورد هک کردن ای دی
ایا میشه بدون فرستادن فایل به ای دی مورد نظر اونو هک کرد و یا میشه پسوردشو پیدا یا عوض کرد یا اصلا میشه کاری کرد که دیگه طرف هر کاری کنه نتونه وارد ای دیش بشه
میشه تروجان ها رو اپلود کرد و بعد به صورت لینک واسه طرف فرستاد؟
یه برنامه میخوام که بشه با چند تا ایدی لوگین شد
To run multiple versions of Messenger on one machine, create a DWORD registry value named
“Plural” at HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\Test and set to something
other than 0 (zero).
به فارسی:
به آدرس زیر در رجیستری بروید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\Test
از منوی edit یا با راست کلیک کردن در صفحه از قسمت new عبارت DWORD value را انتخاب کنید
اسم value جدید را Plural گذاشته و با دبل کلیک روی آن مقدارش را یک قرار دهید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط matin_blue
این ماله 7.5 هست ماله 8 هم توي تا
ژيكها هست بگردي