نقل قول:
ببین دوست عزیز. شما می گی مانگا رو دنبال می کنی. من می گم کسی که یه انیمه رو می سازه با اینکه انیمه هستش و تخیل داخلش به کار می ره نباید دیگه زیاد از حد غیر منطقی کار کنه. حتی از اول نباید اون رو توی مانگا بیاره! شما می گی توی تمرینات نشون ندادن.خب نشون ندن.ولی اینکه هر تکنیکی رو که تمرین کرده رو بیاد با موفقیت اجرا کنه منطقی نیست! برای شخصیت اصلی داستان یعنی ناروتو شکست وجود نداره؟؟
ناروتو به عنوان یه قهرمان کارتونی داره نشون داده میشه شما چند تا قهرمان یا اسطوره یا هر چیز دیگه سراغ دارید که شکست خورده باشن ؟؟؟ نمونش رستم خودمون .....هر تکنیکی رو هم با موفقیت اجرا نکرده بلکه همیشه اولی ها یا چند تای اول رو ناقص می زد و بعدش کاملشون می کرد ... نمونش راسنگان...راسن شوریکن .. اون تکنیک اجرای ضربه با قورباقه ها ...
نقل قول:
ببین دوست عزیز.بعد از مبارزه پین با ناروتو و بعد از اون توی مانگا این بحث ها پیش اومده!! اینکه قبیله اوزوماکی دارای چاکرای زیاد بودند و هستند! این طور مثال که باشه من توجه شما رو به همون قسمت مواجه شدنش با اوروچیمارو در سری tv جلب می کنم.چطور اونجا از این خبرها نبود!؟ چاکرای زیاد - قبیله اوزوماکی قبول دارم. اگه به این باشه که شخصیت اصلی داستان تو همون قسمت بمیره این انیمه تا شیپودن و 400 و خورده ای قسمت طول نمی کشید. ولی همین مورد محدودیت چاکرای ناروتو رو بدون کیوبی نشون می ده! مثال دیگه اش در مقابله با یکی از اون 4 شخصیتی که گفتم که پس از بلعیده شدن چاکرای طبیعی ناروتو به چاکرای کیوبی رسید! و الا همون موقع مرده بود! اگه بخواید بگید که خب اون موقع کوچک بوده و ضعیف بوده و از این صحبت ها دیگه ارثی بودن چاکرای زیاد معنایی پیدا نمی کنه! اگه یادتون باشه شارینگان هم ارثی بود در قبیله اوچیها و ساسوکه تو همون قسمتهای اول شارینگانش رو فعال کرد یا بیدار کرد! پس چرا تا الان برای ناروتو از این خبرها نبوده!!
اینجارو نفهمیدم منظورتون چیه ؟؟؟؟
نقل قول:
حالا این هم به کنار. من منظورم از این بحث این بود که راسنگان حتی اگه به واسطه چیزهایی که گفتید مثل چاکرای زیاد و از این صحبت ها می تونست تو قسمتهای کمتری استفاده بشه و به جاش فن و تکنیک جدیدتری از ناروتو ببینیم! شما قسمتها رو ببینید. چه فیلر و چه غیر فیلر. چند تا قسمت دشمنان داستان یا شخصیت های منفی با راسنگان از بین رفتند؟؟ به نظرتون نمی شد محض رضای خدا یکیشون فن کلون بلد باشه تا با یه راسنگان از پا در نیاد؟
خوب راسنگان رو در واقع دارن به عنوان یک تکنیک خفن و درجه A بهش بها میدن چیزی که هوکاگه چهارم ساخته ...بقیه افراد هم همشون از یه نوع تکنیک خاص استفاده می کنند و در مواقع لزوم اون تکنیک خفنتر رو رو می کننن ...........
نقل قول:
یه موضوع دیگه. مگه تو بعضی قسمتها نشون نداد که اگه آسیبی به کلون ساخته شده توسط ناروتو برسه به شخصیت اصلی هم آسیب می رسه؟؟
اسیبی که به کپی ها نمی رسه و فقط از بین می رن اما اگه برن توی حالت کیوبی ممکنه به نسخه اصلی هم منتقل بشه ...در واقع اطلاعات و چیز هایی رو که از محیط می بینن یا لمس می کنن به نسخه اصلی هم انتقال میدن ........آسیب ببینن که نابود میشن و در واقع هدف ساختن کپی هم همین هستش که غلابیه بره جلو و اصلیه بمونه عقب شرایط رو بسنجه و اگه هم آسیبی رسید به کپی برسه .مثل مبارزه کاکاشی با پین ...
نقل قول:
یه چیزی رو بالا گفتم. نمی شد محض رضای خدا برای اینکه باور پذیر در بیاد یکی از استخون هاش بشکنه؟ یا صدمه ای بهش برسه؟؟؟؟؟؟
ناروتو آسیب می بینه اما چون چاکرای کیوبی رو داره آسیب دیدگی هاش زود تر حد معمول خوب می شن ...نمونش همون مبارزه اول با تیم کاکاشی و اون دوتا برادر ها قبل از مبارزه با زابوزا ......مبارزه با کاکوتزو ..مبارزه برای چونین شدن با کیبا .. همه زخم هاش چون چاکرای کیوبی رو داشت زودتر از حد معمول خوب می شد .........
نقل قول:
اینها توی مانگا اومده که عوارض دارند.درسته؟ حداقل تو انیمه که ما همچین چیزی ندیدیم!! تنها عارضه ای که داشت این بود که مثل هر تکنیک دیگه چاکرای زیاد می خواست!!
اینها که توی انیمه هم اومده !!!!!!!! چوجی مگه وقتی که رفتن دنبال ساسوکه با نبرد با اون یارو چاقه از قرص ها استفاده نکرد و تا حد مرگ رفت....مگه گای سنسی با نبرد کیسامه درچیه ها رو باز نکرد و خیلی ضعیف شد .... مگه لی در نبرد با گارا دریچه ها رو باز نکرد و به نخاش اسیب رسید ... آسیبی که گارا به اون زده بود همش شکستگیه دست و پا بود ولی کمش هم آسیب جدی دید . ن.ی نخاش استخون شکسته قرار گرفت که سوناده هم به زور خوبش کرد .........
نقل قول:
این رو که می خوام توضیح بدم مثالش از ناروتو نیست. از انیمه بلیچ هستش و برای مقایسه می گم. شما از شخصیت اصلی این داستان با وجود اینکه انیمه هستش و زیاد با قوانین و منطق و اینها کاری نداره حداقل تا قسمتی که انیمه پخش شده تکنیکی بالاتر از آخرین گتسوگا تنشو پیدا نمی کنی و نمی بینی. با وجود اینکه تمرینش رو تو نمی بینی ولی این اشاره می شه که به ایچیگو اشاره می شه که اگه از این فن استفاده کردی تمام قدرتت رو از دست می دی! شما یه محدودیت از این دست یا حتی پایین تر اصلا به جز اون تعداد راسن شوریکنی که می تونه استفاده کنه دیگه محدودیتی براش سراغ داری؟؟؟
همین بلیچ هم محدودیت داشت و اولش زیاد تر از 11 ثانیه نمی تونست که اون ماسک وایزارد رو نگه داره ... اون تکنیک آخر رو هم زد که گویا اون فصل انیمه تموم شد و فعلا هم رفته توی فیلر .....باید دید ناروتو چه چیزی رو برای نجات جون دوستاش فدا می کنه ........
نقل قول:
چطور در مقابل پین آسیب ندید؟؟؟ حتما چون در حالت دانایی بوده!
توی حالت دانایی چاکراش رو از محیط می گیره و با محیط یکی می شه و اسیب جدی بهش نمرسه مگه توی تمریناتش از بالای اون کوه نیوفتاد و هیچیش نشد .........یادتون رفته.......
نقل قول:
یه چیز دیگه هم هست که دوست دارم شما نظر بدی. میگن که احتمال داره بعدا ناروتو دارای ریننگان بشه.شما این فرض رو در نظر بگیر. به نظرت مبارزه احتمالی بین ساسوکه و ناروتو چجوری از آب در میاد؟ ریننگان - حالت دانایی - چاکرای زیاد خاندان اوزوماکی - قدرتهای داده شده توسط ایتاچی - و از همه مهمتر قدرت بسیار زیاد کیوبی!
ناروتو همین جوریش هم زیاد قوی شده و احتمالا ریننگان هم نمی گیره چون دلیلی نداره که داشته باشه ........باید دید تکنیک های مخفی دیگه چیه .......این احتمالش خیلی کمه که رینگان بگیره ........