داداش من نمی دونمنقل قول:
من فقط نقل قول کردم:31:
Printable View
داداش من نمی دونمنقل قول:
من فقط نقل قول کردم:31:
با سلام خدمت دوستان
الان چند وقته برنامه Disk Defragmenter ویندوز اجرا نمیشه هر کاری کردم نشد اول از طریق این فرمان sfc /scannow ویندوز را تعمیر کردم نشد بعد ویندوز را با یک cd دیگه آبدیت کردم بازم نشد برنامه رو که اجرا میکنی این ارور را میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دوم من اینه هنگام خاموش کردن ویندوز یا اصلا خاموش نمیشه و روی صفحه windos shoting down میمونه به طوری که آخر مجبور میشم دکمه پاور کیس را نگه دارم تا خاموش بشه یا خیلی طول میکشه تا خاموش بشه میخواستم اگه ممکنه در مورد این دو سوال من را راهنمایی کنید با تشکر
من ویندوز سون رو نصب کردم ولی به دلایلی پارتیشنی که توش ویندوز سون بود رو فرمت کردم.حالا هر بار که کامپیوتر رو روشن میکنم منوی بووت سون میاد که دو گزینه داره یکی earlier version و دیگری windows seven هست.حالا من میخام این منو رو از بین ببرم و دیگه ازم سوال نکنه که وارد کدوم ویندوز بشه چون ویندوز سون رو پاک کردم.کسی میدونه چجوری این منوی بووت windows seven رو میشه از بین برد؟(سیستم وقتی که منوی بووت میاد اون بالا نوشته boot manager .)
الانم سیستم عاملم xp 2003 هست.
سلام دوستان وقتي مراحل آخر نصب ويندوز finalizing installation مي رسم error ميدهد
disable or unistall any anti virus disdefrag or backup utilities .check your hard drive
سلام
من روی کامپیوترم ویندوز xp سرویس پک 2 رو دارم، الآن دارم سرویس پک 3 رو از مایکروسافت دانلود می کنم، از این آدرس:
می خواستم ببینم می تونم سرویس پک 3 رو روی سرویس پک 2 (که الآن نصبه) نصب کنم؟کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5B33B5A8-5E76-401F-BE08-1E1555D4F3D4&displaylang=en
یا باید بصورت جداگانه نصب بشه؟
یعنی اینکه آیا بعد از نصب سرویس پک 3 ، فقط فایل های سرویس پک 2 آپدیت یا اضافه می شن یا اینکه باید به صورت دیگه ای نصب بشه؟
ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید.
ری استارت شدن بعد از روشن شدن .سلام .
من برای امروز رفتم برای یکی از فامیلام چندتا برنامه نصب کنم چون بلد هم نبود (تازه سیستم گرفته) یه بار اینترنت رفتم تا یاد بگیره . بعدش که کار تموم شد بهم زنگ زد گفت سیستم موقع روشن شدن ری استارت می شه .
مشکل از کجاست و چجوری باید درستش کرد ؟
باید ویندوزش عوض بشه ؟ یا بدون عوض کردن میشه حل کرد ؟
سلامنقل قول:
شما اون یک باری که رفتین توی اینترنت آیا آنتی ویروس روی سیستم نصب بود یا نه؟
روی سیستم ویروس نشسته شما میتونید با یک آنتی ویروس آپدیت شده این مشکل را برطر کنید.
راستی اگه میشه برین سیستم را ری استور کنید بلکه درست بشه .
به نقطه پ.ینتی قبل از اون در اینترنت نرفته بودید /
موفق باشید
نه لازم نیست اشکالی نداره روی همون سرویس پک قبلیت نصب کن.نقل قول:
موفق باشید
بله . مک آفی . ولی آپدیت شده نبود .نقل قول:
چشم رستور میکنم یه امتحان کنم .
در مورد آخری هم نه فقط گوگل و یه جستجوی کوچیک برای یاد دادن . نه چیز دیگه
نمیدونم دلیلش چیه ولی سرعت اینترنت توی سیستمش خیلی پایینه تقریبا میتونم بگم امکان آپدیت آنتی ویروس وجود نداره .
اگه نشد ویندوز عوض کنم درست میشه ؟
سلامنقل قول:
آره ویندوز عوض کنی درست میشه به شرط اینکه درایو ویندوز را فرمت کنی و بعد ویندوز نصب کنی . خوب شما از آنتی ویروسهای آپدیت شده استفاده کن .
حالا ری استور کن ایشالله که درست میشه .
به نظر من بد نیست با برنامه acronis true image بعد از نصب ویندوز یه backup از c بگیر تا هز موقع ایرادی پیش اومد سریع در عرض 15 دقیقه مثل روز اول بشهنقل قول: